אירוויזיון!
|מיוחדת|

Mrs James

New member
אנשיםםםם יש תקווה!!!!!!

הרגע ראיתי כתבה בערוץ הרוסי על הייצוג של טאטו באירויזיון...והיה שם מסיבת עיתונאים עם טאטו!!! יוליה הייתה שם והיא גם דיברה!!!! ואמא שלי אמרה לי שאמרו שזה צולם היום...אז אם הראו אותה יכול להיות היא מרגישה טוב יותר והיא תופיע!!!!!! הלוווואיייייי *מחזיקה אצבעות*

Mrs James

New member
אנשיםםםםם

עכשיו דיברתי עם ידי שלי שמבין בקטע של האירוזיון...והוא אמר לי שכנראה כל הקטע עם יוליה זה יחסי ציבור...ושהיא כן תופיע....הנה כמה תמונות מהחזרות *אני מקווה שהן לא יופיעו בבגדים האלו*

Mrs James

New member
2

וכנסו לפה: http://www.eirovizija.lv/public/news/23488.html?page=6 נראה לי אפשר להוריד 2 קטעים שבו הן בחזרות...נראה לי

Sapir00sh

New member
*מחזיקה אצבעות*

הלוואי שיוליה תופיע גםם.... *האצבעות של ספיר נהיות כחולות* *ספיר מרפה קצת ומחזיקה חלש יותר*

buffgirl

New member
אני מאוד מקווה ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שהיא תוכל לשיר... יש לה קול מאוד חשוב בצמד ואף זמרת מחליפה לא תוכל לשיר את השיר טוב כמוה.

yoooni

New member
אני מתחיל להאמין שהן עשו את כל

הסיפור הזה - כמו רבים אחרים בשביל לעשות לעצמן יחסי ציבור. הן אוהבות להפוך לנושא שיחה. אני חושב שכל הידיעות האלה שיקריות אז קחו את מה שפירסמתי בערבון מוגבל. אני מאמין שהן יופיעו היום ביחד.

איך יש להן את החוצפה

להרוס ככה את תחרות השירים הגדולה ביותר של אירופה?! ברור לי כמו שברור לכולם שטאטו יקבלו את אחד המקומות הגבוהים ביותר הערב בארוויזיון אבל למה? לא בגלל "כישרון" השירה שלהן או בגלל הקצב והמוזיקה....(כמו שאמור להיות בארוויזיון)אלא בגלל כל הגימיקים המפגרים שלהם... בהתחלה הם החריזו על זה שהן מתחתנות אם הן מקבלות מקום ראשון אם אתן אוהבות אחת ת'שניה תתחתנו מה אתן צריכות מקום ראשון בשביל זה?! חתונה אמורה לבוא מאהבה לא מתאווה לנצחון. עכשיו כל הקטע של היוליה הזאת והדלקת ראות שלה... כמה אתן מוכנות לדרדר את עצמכן בשביל ניצחון מטאטו?! הרסתן את כל המשמעות שהייתה לארוויזיון,פשוט הרסתן!

Mrs James

New member
יש לך טעות מאמי....

אם טאטו יקחו מקום טוב..זה לא בגלל הגימיקים....זה בגלל שאנשים יצביעו בעדן...דבר שאומר אוהבים אותם!! הבנת?

Mrs James

New member
יש לי "טעטת"????

רואים את אינתיליגנתיט.... עבודה לא....אני לא רוצה לראות חתונה...כי בתכלס לא מזיז לי אם הן נשואות, לסביות, דו מיניו, סטרייטיות...לא מעניין לי ת'תחת! אני אוהבת אותן ואת המוזיקה שלהןנקודה!!!

ועוד דבר

אמרו עכשיו בחדשות שיכול להיות שהן יורידו בגדים באמצע ואז יורידו להן נקודות(אאממממןןןןןןןן)

למעלה