אירוח בפורום
בריחה שלכם!

../images/Emo41.gif אירוח בפורום ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif בריחה שלכם!

יקירי ויקירותי, אני גאה להציג את המתמודד הסופי שלנו בגמר בחירת המאורח:
שי קנטי
ובכן... צץ לו משום מקום וטרינר ידוע, המומחה לסוסים בארץ:
ד"ר אמיר בלגה
. עד עכשיו לא דיברתי עם אף אחד מהם... אומנם אם שניהם אני יכולה ליצור קשר... מה דעתכם? את מי אתם מעדיפים? לאמיר בלגה צרפו בשירשור הזה בלבד להודעתכם:
לשי קנטי צרפו בשירשור הזה בלבד להודעתכם: |מכונית| שלכם, פיצי.

Juli kleo rullz

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif

הוא גם ממש נחמד! ככה שיש סיכוי גדול שהוא יסכים!

niko girl

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif

אני מעדיפה בן אדם שיגיד לךי על הווסטרן ויגיד לכם עד כמה חלק ממכם טועה לגבי כמה דברים!!!!11

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif אממ לדעתי אם שי

זכה בסקר אז למה לא להביא אותו?! כאילו זה לדעתי מיותר כי יש את הוטרינר מפורום סוסים...

TauraMan

New member
../images/Emo101.gif

וטרינר הרבה יותר טוב.. אפשר גם מפרזל...

קצת על ה../images/Emo101.gif:

אמיר בלגה: ובכן, אמיר הוא הוטרינר לסוסים בארץ. הוא מתמחה בסוסים ומטפל בהם. לדעתי ניתן ללמוד גם ממנו וגם משי הרבה דברים. הצעתי אותו כיון שיש לי את הטלפון שלו.

../images/Emo101.gif בטח שוטרינר!! בגלל ש.......

בואו נגיד שהוטרינר יכול לתרום לכל הפורום.. אני יודעת שאם שי קנטי יגיע לפה אני לא ישאל אפילו שאלה אחת.. היות והווסטרן בלי להעליב.. ממש לא מעניין אותי וגם את רוב האינגליש פה.. וגם אין לי שאלות בקשר לווסטרן.. וטרינר יכול לעוזר ל-2 הצדדים ולסייע לכל מיני שאלות של מה קורה במקרה שלסוס יש פצע כזה? או שהוא נפצע מה עושים אם אין אף אחד? כמו שהיו פה הרבה שאלות כאלו בעבר...

../images/Emo101.gif בטח שוטרינר!! בגלל ש.......

בואו נגיד שהוטרינר יכול לתרום לכל הפורום.. אני יודעת שאם שי קנטי יגיע לפה אני לא ישאל אפילו שאלה אחת.. היות והווסטרן בלי להעליב.. ממש לא מעניין אותי וגם את רוב האינגליש פה.. וגם אין לי שאלות בקשר לווסטרן.. וטרינר יכול לעוזר ל-2 הצדדים ולסייע לכל מיני שאלות של מה קורה במקרה שלסוס יש פצע כזה? או שהוא נפצע מה עושים אם אין אף אחד? כמו שהיו פה הרבה שאלות כאלו בעבר...

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif נו אז?! יש את

הוטרינר מפורום סוסים!! ומחוץ מזה שמישהו צריך להבהיר לכם כמה דברים בנוגע לווסטרן...! וגם שדניאלה באה למשל לווסטרנים לא ממש היה מה לשאול....אבל היא בכל זאת באה! ולדעתי אם עשינו סקר ~> שי קנטי זכה ~> הוא צריך לבוא...וזה לא פייר אם התוצאות לא מצאו חן בעיניכם אז צריך לעשות עוד סקר...תחשבו על זה...

דניאלה לא ייצגה את האינגליש!! היא..

ייצגה רק את החלק של הדרסז'... שבואי נגיד שאין פה כמעט רוכבי דרסז'.. חוץ מזה גם את דניאלה לא שאלתי אפילו שאלה אחת! היות ולא היה לי מה לשאול אותה.. אמממ מה לא פייר בדיוק שזה לא מותא חן בעינינו?! פיצי הביאה רק עכשיו את האפשרות להביא לפה וטרינר ולפי מספר האנשים שהצביעו אני רואה שבקלות אפשר לעבור את שי קנטי... ואני מבטיחה לך שגם אם היו שמים את הוטרינר בסקר הוא היה מנצח את שי קנטי.. תראי בעצמך שיש פה גם "מרוכבי הווסטרן" שהצביעו לוטרינר.. חוץ מזה אם יש לך שאלה בקשר לתרגיל בווסטרן את יכולה לשאול מדריכים אצלך.. מה הבעיה?!.. והוטרינר בפורום סוסים הוא מתעסק בעיקר בכורורגיית סוסים.. משהו כזה... והוא נמצא בפורום פעם ביובל.. שלא נדבר על זה שהוא לא עונה בכלל לשאלות ששואלים אותו.. ואני מבטיחה לך שגם לך יהייו ים של שאלות לוטרינר הזה... ולעומת זאת אממ כמעט כל רוכבי האינגליש לא מתעניינים בווסטרן היות וזה לא מעניין אותם.. (כמוני למשל..
).. ואני לא יוכל לתרום בשאלות לשי קנטי היות ואני לא מבינה בגרוש בווסטרן וגם אני לא מתעניינת בתחום...

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif גם הסקר הראשון

שעשינו היה ברור לא?!! מה הקטע ששי קנטי יבוא? כאילו צריך מישהו שיביהר לכם הרבה דברים על הווסטרן.....

אין לך מה להילחם!.. רוב האנשים..

רוצים וטרינר, וכנראה שהם לא רוצים מישהו בתחום הווסטרן כי הדברים שאת חושבת שצריכים להבהיר לנו פשוט לא מעניינים אותנו!!...

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif יופי לך שזה לא מ

עניין אותך!!! בסקר הראשון הרוב רצו את שי ולך לא היה מה לעשות! אז אתם עכשיו עושים סקר חדש למה? כי לא בא לכם על ווסטרן! וואו אז לא יהי לך! שאלות! תאמיני לי....לא ביג דיל!

חמודה... אני לא באה לריב איתך כמו..

שרבת.. סליחה "התווכחת" עם כל הפורום פה... פשוט קבלי את העובדות כמו שהן שברגע שהציעו את הוטרינר הרוב רוצים אותו.. כי מה לעשות.. כן זאת אפשרות יותר טובה משי קנטי... כנראה שהרוב מעדיפים וטרינר מרוכב ווסטרן!!... אז יש לי רק מילה אחת להגיד לך: ח-ב-ל-! וזה גם לא יהייה ביג דיל אם שי קנטי לא יהייה.. מה יש לך כבר לשאול אותו!? תגידי לי 3 שאלות לפחות מה את רוצה לשאול אותו שאת לא יודעת?!

למעלה