אירוח בפורום
בריחה שלכם!

niko girl

New member
אני אגיד לכם רק דבר אחד.

אם היו פה אנשים שרוצים ללמוד ולא להשאר בדעה אחת כל הזמן אז הם ממזמן היו בוחרים ברותי. גם רק בגלל שהיא גם בעד הווסטרן אבל היא פתוחה לאינגליש לא רב אנשי המקצוע בארץ. אז בעיה שלכם וחבל.

niko girl

New member
יערה תעזבי....

זה לא ממש מענין אותם אז בפעם הבאה שיציאו מישהו מהאינגליש אניא תן אותו נימוק על זה שזה ממש אבל ממש לא מעניין אותי! ואת אל צריכה להתרגז עזבי אותה ותראי מה יהיה. למרות שאפשר פעם אחת להביא את זה ופעם אחת להביא את זה! זאת לא הייתה אמורה להיות בעיה. אמ ודרור. זה היה לדרסאג'ניקים אבל כולם שאלו אותה ויש אנשים שזה פשוט לא עניין אותם! זה אותו הדבר אז פעם אחת אתם גם תבינו במה אתם טועים בקשר לזה שהווזטרן זה התעללות וכל מיני השמצות כאלה שאנשים פה או בפורום סוסים המציאו. יערה מצאה סרטון שמראה בדיוק שסוסים עודים בטבע רולבקים, רצים במהירויות, מחליפים רגליים. אני נור אמצטערת אבל כדי לכם ללמוד קצת על הווסטרן. לכם זה פיספוף אחד גדול!

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif צודקת.....הם לא

שווים את זה! ואני בטוחה אם שי היה רואה את הודעות המפגרות שלכם הוא ממש לא היה רוצה לבוא! אז למה סתם? תידפקו!! דווקא חבל מאוד לך דרור שאת לא רוצה ללמוד על הווסטרן ואת תקועה בדעה אחת! חבל מאוד! מה הקטע שלך מווסטרן? לא לרמה שלך? אז אל תשאלי שאלות! אבל לא רק בישבילך אנשים יהפכו תתוצאות של הסקר רק כי לדרור לא טוב!!

i love lilipot

New member
../images/Emo73.gif

שששששששששששששיייייייייי!!!!!!!!!!! וטרינרים יש בכל מקום!!!!!!!!! בכל אתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם לא מענינים!!!!!!!!!!!!! שי מאוד מענין!!!!!!!!כן!!!!!!!!!! חחח סתם..

אהם.....הגזמת...

דווקא יהיה סבבה שיבוא מישהו מתחום הווסטרן כי באמת לכמה פה יש דעות מאוד מאוד מוזרות.... אבל לא שי קנטי!!!!!! כרגע אני תומכת שתביאו תווטרינר כי גם ככה מתישהו רותי תיכנס לפה אז אני לא דואגת.. ודרך אגב פיצי...חשבת אולי על להביא מאלפ/ת? או מפרזל? או אחד מהמקצועות המשונים שמופיעים לפעמים בעיון של ההתאחדות(כל המניקור פדיקור כירופרקטיקה וכו')???ואוליי נביאגם מישהו מתחום המירוצים? היות והתחום הזה למרות כל הטענות והמענות הולך ומתפתח בארץ כדאי שנדע עליו קצת יותר ברצינות לא?

RoNy S

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif

וטרינר!!!! למרות ששי קנטי נבחר בסקר... אם הוטרינר היה בסקר הוא היה נבחר בטוח....

לכול שואלי ה"למה לא הבאתם..":

ובכן אנשים, הבאנו לכם מספר הצעות לאנשים... הוטרינר הכי טוב בארץ לסוסים אנשים!!! לא סתם איזה אחד של שני שקל!!!
אתם לא מבינים ולא מעריכים כמה שאני וגזר משטדלות בשבלכם... כמובן ניתן לעשות כמה אירוחי פורום...!!!
אפשר קודם את שי קטני ואז את אמיר בלגה ולהפך! ניסיתי למצוא מאלף ומפרזלים אבל כולכם מכירים אותם! למשל רוני המפרזל... עד כמה הייתם שמחים אם היינו מביאות אותו? נסו לחשוב בהגיון.

רוני המפרזל של הסוס שלי.. והוא..

אחלה מפרזל.. יש לו ממש נסיון והוא מבין מאוד בתחום.. אני לא חושבת שהוא היה מתארח למרות שהוא אחלה בן אדם אבל אין לו זמן... בקושי לקבוע איתו שיבוא לפרזל סוס הוא מגיע.. אז להתארח בפורום?? אבל ייהייה נחמד לנסות..

לא הבנתי מה זה משנה אם אנחנו מכירים

אותם?? כל עוד הם טובים ואנחנו ואחרים יכולים ללמוד מהם אז למה לא? כאילו אם נגיד תביאו מפרזל או מאלף שעובד אפילו אם אחד הילדים...א-יש לכם הוכחה מהילד שהאיש הוא אדם טוב שיודע את המקצוע וב- זה רק יעזור לכן להשיג את האיש.

TauraMan

New member
דווקא המפרזל שלנו../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אוהד הלוי, שהוא מפרזל מצוין, שמבין בווסטרן ואינגליש, יש לו חווה לקווטרים, נסיון וידע. כל הזמ ן הוא מלמד אותנו דבריםץ למשל יום חמישי הוא לימד אותנו קצת על מבנה נכון של סוסים.. והוא נכנס לפורום לפעמים.. רק שתדעו....

Juli kleo rullz

New member
רק שתדעו שאמיר בלגה לא... ../images/Emo15.gif

לא בארץ... חחחח אז אם אתם רוצים לדבר איתו אתם תצטרכו לחכות...

למעלה