אם את רוצה - אני hadastlv אבל אני ממש לא מעניינת... לפחות לא בטוויטר.
M magenta73 New member 20/8/09 #60 אם את רוצה - אני hadastlv אבל אני ממש לא מעניינת... לפחות לא בטוויטר.
N nini18 New member 20/8/09 #73 חחחחח כי אני מגניבה חח../images/Emo3.gif סתם לא יודעת בטח אוהבים את השטויות שאני כותבת, יש לי הרבה מעריצות אדם שעוקבות אחרי חחח
חחחחח כי אני מגניבה חח../images/Emo3.gif סתם לא יודעת בטח אוהבים את השטויות שאני כותבת, יש לי הרבה מעריצות אדם שעוקבות אחרי חחח
T t r e c o o l New member 20/8/09 #78 האמת שאין לי מושג מי ה5 שעוקבות אחרי.. חחח.. אבל אני לא מתלוננת
I InbarKiii New member 20/8/09 #84 גם אצלי היחידות שעוקבות זה מעריצות של דייב מברזיל או משהו חח ושתי חברות
T t r e c o o l New member 20/8/09 #68 אחרי שמחקתי כמה דברים(../images/Emo3.gif) הנה שלי https://twitter.com/RaInyDaywoMeN2
I InbarKiii New member 20/8/09 #86 כנראה עשיתי אותו ככה חחחח אינלי מושג ../images/Emo6.gif נוציא מהחסימה
H heart1soul New member 20/8/09 #106 הי בנות! איזה חפירות הלכו פה בלילה חח הנה שלי katka202 זה טוויטר מאותגר מאוד כי אני נכנסת בדר"כ רק לוודא ציוצים מאדם אבל אולי אני אתחיל להשתמש בו!!חחח
הי בנות! איזה חפירות הלכו פה בלילה חח הנה שלי katka202 זה טוויטר מאותגר מאוד כי אני נכנסת בדר"כ רק לוודא ציוצים מאדם אבל אולי אני אתחיל להשתמש בו!!חחח