הם צריכים להפסיק לגרום לי לאהוב אותם
N nini18 New member 19/8/09 #73 חחחחח למה התגובה שלו מרגשת אותך?? הרי החברים של אדם, הם החברים של ציקס או לפחות היו חחח אז ברור שהוא יפרגן. כמה זמן בראדם היו ביחד??
חחחחח למה התגובה שלו מרגשת אותך?? הרי החברים של אדם, הם החברים של ציקס או לפחות היו חחח אז ברור שהוא יפרגן. כמה זמן בראדם היו ביחד??
I InbarKiii New member 19/8/09 #76 חח זה חמוד הפירגונים האלה ../images/Emo3.gif ברור לי שהוא גם חבר של צ'יקס חח ואממ אינלי מושג.. ניראלי שאמרו שנתיים..
חח זה חמוד הפירגונים האלה ../images/Emo3.gif ברור לי שהוא גם חבר של צ'יקס חח ואממ אינלי מושג.. ניראלי שאמרו שנתיים..
N nini18 New member 19/8/09 #78 אהה יחסית הרבה ../images/Emo23.gif חמודי שלי, אני מתה לראות אותו שוב מאוהב וכן אני אותה אחת שרוצה מצד שני, לראות אותו עם הרבה גברים חחח, אני לא סגורה על עצמי טוב אני אוהבת לראות אותו מאושר...
אהה יחסית הרבה ../images/Emo23.gif חמודי שלי, אני מתה לראות אותו שוב מאוהב וכן אני אותה אחת שרוצה מצד שני, לראות אותו עם הרבה גברים חחח, אני לא סגורה על עצמי טוב אני אוהבת לראות אותו מאושר...
M mayarel New member 19/8/09 #79 כן בדיוק ../images/Emo13.gif רק שיהיה מאושר ../images/Emo6.gif ושיהיו תמונות שלו מאושר.. רצוי תוך כדי...
כן בדיוק ../images/Emo13.gif רק שיהיה מאושר ../images/Emo6.gif ושיהיו תמונות שלו מאושר.. רצוי תוך כדי...
N nini18 New member 19/8/09 #82 ../images/Emo45.gifזה החלק הכי חשוב באושר שלו חחח הרבה תמונות שנוכל להיות גם שותפים לאושר. חחחחח
T t r e c o o l New member 20/8/09 #107 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif ואוו