*פיסבוק
T t r e c o o l New member 8/9/09 #176 החתימה שלך../images/Emo2.gif, אם הוא לא מאשר אותי אני עוברת לבראדם
M mokasosex New member 8/9/09 #185 עד שהם לא חוזרים למוטב הם פנטזיה הכי מדהימה שיש מבחנתי וזהו ... עם בראד יש לפחות מגע מצולם ממש ולא ציורים *שדרךאגב מאוד מעולים אחמ ענבר אחמ*
עד שהם לא חוזרים למוטב הם פנטזיה הכי מדהימה שיש מבחנתי וזהו ... עם בראד יש לפחות מגע מצולם ממש ולא ציורים *שדרךאגב מאוד מעולים אחמ ענבר אחמ*
I InbarKiii New member 8/9/09 #188 חחח ציורים לפעמים מתגשמים ../images/Emo6.gif סתם אבל נו.. יש מספיק הוכחות שקראדם איז ריל ותאמיני לי.. ישלהם תמונות יותר מסגירות ממה שיש לאדם ודרייק ביחד והוא אמור להיות חבר שלו
חחח ציורים לפעמים מתגשמים ../images/Emo6.gif סתם אבל נו.. יש מספיק הוכחות שקראדם איז ריל ותאמיני לי.. ישלהם תמונות יותר מסגירות ממה שיש לאדם ודרייק ביחד והוא אמור להיות חבר שלו
M mokasosex New member 8/9/09 #194 רוצה לראות את זה במציאות ../images/Emo7.gif כמה עוד אפשר עם רק מבטים ונגיעות, צריך קצת בשר ..
I InbarKiii New member 8/9/09 #196 *אני שמרתי את כל האנימציות האלה שהעלו* אבל לא מדברים על זה.. חחח זה הדבר הכי חמוד שראיתי בעולם.. הייתי חייבת
*אני שמרתי את כל האנימציות האלה שהעלו* אבל לא מדברים על זה.. חחח זה הדבר הכי חמוד שראיתי בעולם.. הייתי חייבת
M mayarel New member 8/9/09 #198 למה לא מדברים ל זה ? ../images/Emo6.gif היה משהו גס??? כולם היו נוראאאאא מתוקים
I InbarKiii New member 9/9/09 #206 חחחח לא, אבל אני מרגישה מטומטמת ../images/Emo6.gif לשמור אנימציות כאלה שהן אפילו לא הדבר האמיתי D: אבל זה יותר מידי מתוק חחחח
חחחח לא, אבל אני מרגישה מטומטמת ../images/Emo6.gif לשמור אנימציות כאלה שהן אפילו לא הדבר האמיתי D: אבל זה יותר מידי מתוק חחחח
N nini18 New member 9/9/09 #207 הגזמת גם אני שומרת, זה כזה חמוד חחח ויש לך את שני הנוספים שמאיה לא הצליחה להעלות??? או קישור ישיר לאיפה הם נמצאים?
הגזמת גם אני שומרת, זה כזה חמוד חחח ויש לך את שני הנוספים שמאיה לא הצליחה להעלות??? או קישור ישיר לאיפה הם נמצאים?
I InbarKiii New member 9/9/09 #208 ישלי עוד כאלה עם רקע אבל גם לי הם לא עלו אני עצלנית אז יותר מאוחר אני יחפש קישורים