אמריקן אידול טור-פורטלנד, מיין!

heart1soul

New member
fame +lets dance חם במיוחד

http://www.youtube.com/watch?v=NOQdW_nDpQ0 הוא שינה כמה דברים והריקודים שלו--

nini18

New member
תודה על הסירטונים... אני חייבת לדעת מה

הוא אמר לחזמר ליווי חחח שגרם לו (לזמר ליווי) לשים עליו יד חח

nini18

New member
איזה חמודי ../images/Emo99.gif אוי כמה שאני מתה עליו ../images/Emo23.gif

ד"א דיברנו מה אנחנו רוצים שיקרה שהופעה האחרונה. אז אני הייתי רוצה שבקטע הזה שאדם בא אל הנגנים להגיד להם שהוא רוצה אותם, הייתי רוצה שהזמר ליווי ידביק לו נשיקה חחחחח זה יהיה גדול וגם הפתעה לאדם חחח שיהיה גבר ויעשה את זה. אני מבינה שהוא בטח מפחד להתאהב או למות אחרי נשיקה עם אדם. אבל שיעשה את זה בכל זאת חחח זה באמת הייתי רוצה, זה נראה לי יהיה ממש נחמד ואדם יהיה HAPPY ואז גם אני אהיה הכי HAPPY שיש.

mayarel

New member
רק הגעת וכבר את עושה בלאגן??? ../images/Emo6.gif

הרי ברור שאם כבר הוא צריך לנשק את קריססססססססססס!!!! סתם זמר הליווי הצנון הזה.. לא מגיעה לו נשיקה מהאלוהות הזו.... ליייייייייייייייייייייי אוי טוב לראות אותך פה.. בדיוק אירגנתי כבר משלחת חיפוש!!!! חבר חבר. 8 שנים 8 שנים .. אבל פאקינג מודיעים

nini18

New member
חחחח ../images/Emo24.gif הוא לא נתן לי הזדמנות

הוא לקח לי את הפלאפון חחחח נו אבל נשיקה עם קריס זאת לא תהייה הפתעה, הם בטח תמיד מתנשקים שאנחנו לא רואים
, הזמר ליווי תחשבי על זה חח זה יהיה גדול, אדם יבוא לשיר לו ואז פתאום הוא ילפות (נראה לי רושמים ככה
) אותו בצוואר יוריד אותו למטה כמו בריקוד וואלס וידביק לו נשיקה חחחחח זה יהיה גדול.

mokasosex

New member
חחח איך התגעגעתי ליציאות האלה שלך XD

אני מתפלאה שהוא הצליח לשמור את הידיים לעצמו עד עכשיו ולא לפת את אדם קודם וניסה לסחוף אותו לנשיקה ... אבל קראדם יהיה כלכך הרבה יותר מעניין מהצנון הזה :\

InbarKiii

New member
הוא מפחד להבין שהוא אדםסקסואל בגלל זה,

הוא לא יעשה את זה
חחחחחחח התגעגעתי עליייך D:

InbarKiii

New member
קוראים לו אנטוניו :)

חחח כן אני בקיאה בשמות של הצוות, מה לעשות
ונננננה..עם כל האי התייחסות הזה לאדם ב3 חודשים האלה, לא מגיע לו!!!

InbarKiii

New member
טוב אז כנראה שאני לא יודעת את כל השמות

אבל איכ לא חחחחח אם כבר.. טאדם! [חחחחחחחחחחחח עלק טאדם..] טים ואדם! הגיטרסט החתייייייייך :) למרות שהוא יותר בקטע של אליסון..אבל מה אכפת לי

למעלה