אמריקן אידול טור-פילדלפיה, פנסילבניה!

mokasosex

New member
אני לא מבינה איך אפשר להיות כלכך יפה כל הזמן

פשוט לא נתפס לי, גם שהוא מגוחך הוא מדהים לדעתי . הוא פשוט כלכך מושלם*-*

t r e c o o l

New member
אדם שוב לא יצא לחתום(לפני המופע..)..

הוא ממש מגזים..אנשים עוד יגידו עליו שהוא דיוה.. כולם שם יוצאים לחתום לפני ואחרי, תמיד, ברור שהם לא באותה רמה וbb הוא bb.. אבל הוא מגזים
והכי חשוב(!) בגללו אין לנו תמונות!

nini18

New member
אבל הוא אף לא יוצא לפני... הו כבר אמר את זה

ממזמן. לא באים בשבילו כבר. הוא אמר שהוא מעדיף לנוח לפני המופע ושהוא יוצא אחרי.

mokasosex

New member
באמת שאם הייתי הולכת לטור

הייתי מתאכזבת שכל האיידולים באים לחתום חוץ מBB, כי האמת היא שרב המעריצים באים בשבילו וזה מאכזב שהאיידול שלך לא בא לחתום ולהצטלם איתך. ליצור קשר אישי עם המעריצים \: אבל בטוח הייתי מתנחמת בקריסי ומאט .

nini18

New member
אבל הוא הודיע ממזמן שהוא לא יוצא לפני.

מה שמבאס שהוא לא יוצא אחרי .

t r e c o o l

New member
../images/Emo45.gifמיקל סליזק אמר שהוא לי היה אתמול(!) אחרי

ההופעה..התלבלבתי מקודם..

InbarKiii

New member
איזה לא באים בישבילו..

גם אם הוא היה אומר שהוא לא יוצא הייתי באה בישבילו חח ואני בטוחה שחצי מהאנשים שבאים לפני ההופעות עושים בידיוק אותו דבר.. קצת מבאס שהוא לא יוצא..אני יודעת שאם הייתי במקומם רוב הסיכויים שהייתי מתעצבנת עליו.. [ובסדר,אני מבינה שהוא צריך לנוח..אבל צריך גם להגיד תודה למעריצים פנים מול פנים, אני בטוחה שיש שם כאלה שעשו הרבה כדי להגיע]

nini18

New member
תראי אני הכי בעד שהוא יצא..

אבל הוא לא חייב לצאת לפני העיקר שייצא אחרי וביננו אם כל הבאסה ואני הייתי הכי מתבאסת הוא גם לא חייב לצאת בכלל. הוא לא חייב להגיד תודה למעריצים פנים מול פנים. אף אומן גדול שיש לו בהרבה יותר מעריצים מלאדם, לא יוצא להגיד תודה למעריצים אחרי קונצרט, אני מאמינה באהבה ללא תנאים.זה שהוא על הבמה ומופיע ומדבר לקהל ומודה לו על התמיכה זה גם מספיק, לא מחייב אותו גם לצאת ולהודות אישית לכל אחד ואחד. מה שמוציא אותו ב"אור שלילי" זה שכל השאר יוצאים. אך אני חושבת שהם יוצאים בעיקר בשביל עצמם ולא בשביל המעריצים כי חוץ מקריס וגם אליסון כל השאר ממש צמאים למעריצים כיאין להם הכי הרבה וגם אין להם כרגע תוכניות לעתיד אז הם צריכים לשמור על עצמם בתודעה כדי שלא יעלמו.

mokasosex

New member
הוא מחוייב לטור הזה

הוא משקיע את כל כולו על הבמה, ובאמת נותן מעל ומעבר, אבל חלק מהטור זה גם לצאת לפגוע את המעריצים, לפחות חלק מהטור של אמריקן איידול . הסיבוב הופעות הזה מתרח דקה לפני שהם נהיה כוכבים עצומים או נשכחים מהתודעה הציבורית, אז זה מבאס שהאיידול הכי מרכזי לא יוצא \: למרות שאני גם די מבינה אותו הוא כלכך השקיע על הבמה, שקשה אחרי זה עוד לצאת לכל השיגעון והצעקות האלה. בכלזאת המעריצות שלו הכי משוגעות, אפילו מייגן אמרה..

nini18

New member
זה ממש לא נכון.

הוא בעצמו אמר שהאנשים שבאים משלמים כסף בשביל ההופעה ולא בשביל חתימה. זו תוספת שהאיידולים עצמם מוסיפים. אילו שמשלמים קצת יותר כסף, יכולים לראות את כל האיידולים באפטר פארטי אחרי ההופעה, אך שוב הם לא חייבים לצאת החוצה למעריצים, הם עושים את זה מרצונם האישי.

mokasosex

New member
התכוונתי שהוא מחיוב לטור

במובן שהוא משקיע את כולו בהופעות, לא משו אחר. אבל הבעתי את דעתי שהוא צריך לצאת ולחתום, כי החתימות האלה חשובות למעריצים שלו מאוד, כי בעתיד המאוד קרוב לפי מה שאני חוזה הוא יהיה סופר סטאר ואז תהיה לו סיבה מוצדקת לא לחתום ולברוח ממעריצים. בנתיים הוא יכול להקדיש כמה דק' למעריצים לפני ו/או אחרי ההופעות. מסכימה עם t r e c o o l.

למעלה