אמריקן אידול טור-פרובידנס,רוד איילנד!

mokasosex

New member
אומייגאד זה כלכך מצחיק ומדהים..

כל קטעי הריקוד הטוויטים השווים .. חחח והשיר. גאוני, מדהים.
על השיתוף, אם לא היית שמה אתזה פה לא הייתי רואה. אבל זה סרטון מהמםםםםםם !

mayarel

New member
ציוץ על גאגא ופרי ../images/Emo13.gif

Gaga's look had me smiling!! She's got balls! Watching VMA's backstage. Katy Perry looks like a goddess! אגב כתבו שבSL הפעם אליסון הגיעה עם שוט חחחחחחחחחחחחחחח זה צריך להיות נהדר.

mayarel

New member
מעניין אם הוא ראה את MUSE

פאקינג מממממממממממדדדדדדדדדדדדההההההההההההההההייייייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חשמל! חייבת לראות אותם בהופעה. צריכה לראות מה קורה איתם השנה.

mish56

New member
MJS LIVE

שווה לחכות לסירטונים,אומרים שהיה קראדאם מקסים,ואדם הצחיק את קריסי.....

mayarel

New member
בדיוק באתי להעלות את זה חחחחחחח

אוי הקטע שהוא אומר שהוא יקח מחבט בייסבול כי הוא ילחם בחוצנים הרג אותי מצחוק..... חחחחחחחחחחחחח..... אדםםםםםם אקדח???? רובה??? משהו קצת יותר אפקטיבי חומד...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכן עם האיפור והלק חחחחחחחחח מתוק כזההההההה wonderfulllllllllll

חחחחחחחחחח כן זה היה גדול ממש מצחיק..

כמה מקסים הוא עוד יכול להיות??אהבתי איך שהוא אמר וונדרפול
חמודדדד
ראיון מעולה תודה!

InbarKiii

New member
חחחח איך היא לא ידעה מה להגיב

בקטע של "אתה? אתה תילחם נגד זומבים.............אממממממ....לא ניראלי" נו באמת, סתכלי על השרירים שלו ותביני שזה לגמרי יכול לקרות
קצת מעצבנת המראיינת שהיא לא נתנה לו לענות תשובות מלאות על הכל חחח אבל לפחות הוא דיבר על האלבום של קריסי

nini18

New member
../images/Emo12.gif אני בשוק איזו מראינת מטומטמת איך

היא אמרה לו על מייקל ואלביס שמתו בגיל צעיר, איזו טיפשה טפו טפו טפו זה מה שהיא מאחלת לו ??
מי נתן לה לראיין??. אני כבר חשבתי שהיא באה להגיד לו שאתה לא מפחד כי הם היו אייקונים וזמרים גדולים לא יודעת להכנס לנעלים שלהם או משהו בסגנון, אבל, לשאול אותו לא מפחד כי הם מתו מוקדם, טפו טפו טפו טיפשה

למעלה