אמריקן אידול טור-קלומבוס,אוהיו

R o c k s e n

New member
איזה חמודה החולצה ../images/Emo13.gif

איך זה שהפוני שוב ארוך? הוא לא הסתפר לא מזמן או שזה נדמה לי?

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo22.gif+חזייה=../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo67.gif

גוקי,החזייה לא בשבילך..אתה יודע...

mokasosex

New member
זה מה שקורה שנואשים לצומי

מנסים לגנוב לאחרים. אוי הוא כזה פתאטי , למות \:

מישמיש56

New member
שמוקי

באת פתאטי..הוא כל הזמן מנסה לחכות את אדם,ג'ינס בתוך המגפיים,חולצה אדומה,עלאק מנסה לענטז בשיר"מריה מריה"...נו באמת...הוא כל כך מגושם וזה באמת נראה מגוחך

mokasosex

New member
עלוב ביותר

בתחילת התוכנית הוא היה אחד הפייבורטים שלי, עד שהוא התחיל להחלש . ואז הוא התחיל לחקות את אדם מתחילת הטור. הוא לא קולט שמי שאהב אותו זה רק הנוצרים האדוקים . עינטוזים לא יעזרו לו ..

magenta73

New member
הוא התחיל לחקות את אדם

עוד הרבה לפני הטור. כבר בתוכנית עצמה. (היה איזה סרטון על זה שמראה את זה ממש, תנועות, מבטים וכן הלאה.... מצחיק, שכמובן הסתיים בצווחה האיומה שלו ב-דרים-און) אבל זה לא יעזור לו. זה פטאתי אפילו.

t r e c o o l

New member
../images/Emo6.gifמה זה הוא הצליץ איתה באדם..חחח..מממ..

עוד רגע אדני ב-1.29
מה לעזאזל מייגן עשתה לעצמה
וקריס נראה מעולף..

מישמיש56

New member
קריסי

שמתי לב שבהופעות בשבוע האחרון הוא נראה מותש לחלוטין וגם לא מחייך...ממש מתנדנד...מסכן בטח מתגעג לקייטי נו טוב בנתיים שיתנחם בזרועותיו החסונות של אדם...חס וחלילה שיתרחקו האחד מהשני

ר ו ח ל י

New member
שיוריד כבר את הווסט הזה!

קשה לי לראות את זה ואני אוהבת לראות את DSB רק בגלל הריקוד החמוד והקטן הזה שלו ושל קריס.. יש לו חולצה נחמדה מתחת, מה הבעיה להוריד? :S

mokasosex

New member
כנראה קשה לו עם הגוף המושלם שלו .

ככה זה שיש בעיות משקל בעברך. אוףףףף קריס מתרחק מאדם, הוא לא רואה איתו סרטים [לפי הטוויטר] והוא חיכה למאט בסיום השיר. איכככככככ דני

MIDNIGHT SKY

New member
אוי אוי אוי.../images/Emo5.gif

זה מטריד. גוקי מנסה לכבוש את לבו של אדם..לא רוצה אדני ><" הבנתי שגוקי מחקה את אדם..אבל עכשיו גם את אליסון עם תנועת היד הזאת //=.

mayarel

New member
כן. כולם כל הזמן דיברו על כמה שאדם וקריס

הם הפכים האחד של השני, אבל האמת היא שקריס וגוקי הם ההפכים הגמורים לגמרי. אז מה אם שניהם נוצרים. גוקי תחרותי , מעתיקן, חסר חוט שדרה, רק מחפש למי לספר עוד דברים אישים, תצומי ברמות על.... טוב. אני ממש לא מחבבת אותו.

ר ו ח ל י

New member
אני בשוק שיש בנות שיכולות לחשוב שהוא חתיך

הוא כ"כ רחוק מזה. הוא כל דבר חוץ מחתיך. או סקסי כמו שהוא חש את עצמו

למעלה