אמריקן אידול טור-קליבלנד,אוהיו

Queenkiller

New member
חחח מתוקה

אני מנסה לחשוב איך אפשר לרקוד את השיר הזה.. הוא כ"כ פפיכס. אבל חוץ מזה יפה שהיא ירשה ממך את האהבה לאדם

mayarel

New member
כן והיא עוד שרה צועקת בהתלהבות את המילים

במין גיבריש אנגלית חמוד כזה.. חחחחחחחחחחחח לפחות בזמן האחרון הצלחתי לשכנע אותה לשמוע את לידי גאגא. כן. המצב עד כדי כך חמור.

Queenkiller

New member
הוא פשוט הגדרת המילה יופי.

האמת שלא הקשבתי למילה ממה שהוא אמר ולא יכולתי להפסיק לבהות בפנים המהממות שלו. מצטערת על השטחיות..

InbarKiii

New member
אין יותר מידי מה להקשיב זה בסדר חח

שאלות שחוזרות על עצמן כרגיל..

mayarel

New member
וואו איך הוא יפה

והשיער שלו מדהים והכל מדהים.. למה כל הזמן כאלה בנאלים איתו.. אוף וואו וואו וואו חמודי ממש מושלם ואיך הוא צוחק כשהוא אומר שזה מסוכן לשאול בטוויטר

mayarel

New member
אויש נו באמת.. לערוך את אדם?? לקצר ראיון איתו

כדי לדחוף את כולם.. אוי. שיגמר כבר האיידול הזה.

t r e c o o l

New member
../images/Emo236.gif../images/Emo236.gifנכון שהוא לובש חמסה?

ראיון מדהים! למרות שאני פחות אוהבת מהשני כי השני המצלמה היתה יותר קרובה וראו גם את הרגליים אבל גם זה בסדר..איזה חיוך מעלף היה לו כשהוא דיבר על קווין! והוא עדיין קורא את הביוגרפיה על רובי ווילאמס? חחח.. מתחילת הטור הוא קורא אותו..חחח ואיזה קול מרדים ומעצבן יש למראיין! אה ואני אוהבת שאדם אומר ג'אנר..

heart1soul

New member
החמסה הזכירה לי- מה עם המתנה שתכננו לו?!

חחח איזה יהודי חמוד הוא שהוא לובש חמסה:) וכן המראיין מרדים לחלוטין, אדם פשוט תותח בראיונות הוא לא נראה משועמם למרות שהשאלות אותם שאלות מציקות

Queenkiller

New member
יכול להיות שמישהי מאיתנו הביאה לו (?) ../images/Emo13.gif

למה הוא כל פעם דואג להסתיר את זה עם הידיים??? פעם הבאה מגן דוד.

heart1soul

New member
באמת? לא שמתי לב שהוא מנסה להסתיר את זה

אבל אכן עברה בי המחשבה שזו מתנה כי הוא לא נראה הטיפוס שיקנה לעצמו חמסה

InbarKiii

New member
ייייייא חמסה חחח

עכשיו הוא באמת מנסה לרצות אותנו
חחח אני אוהבת אותו! וכן המראיין מעצבן ברמותתת ונו ברור, אינלו מספיק זמן לקרוא חח

mayarel

New member
אוי איזה מותק ../images/Emo99.gif

ואיך קפצתי משמחה שהוא עובד גם עם המפיק של מיקה. יאאאיי!!

nini18

New member
מט בלמי ממיוז מדבר מעט על אדם.

" I just feel it. There's so much momentum with you guys right now, a lot of things aligning, like the Twilight soundtrack, the VMAs, Adam Lambert covering "Starlight" on the American Idol tour...are you aware of Adam's cover?. MATT: Yeah, I saw a clip of that on YouTube, and I thought it was a nice compliment, really. It's always nice when someone covers your music. It's one of the ultimate compliments as a writer and also as a band, that someone else would want to adopt one of your songs. It was cool, you know. An interesting version.. Y! MUSIC: He's been really vocal about you guys. Even on Jazz Night on American Idol, the "Feeling Good" cover he did was inspired by your version. He's given you some good additional publicity in America.. MATT: Yeah, it's cool! I think that's nice. Is he making an album soon?. Y! MUSIC: Yes, it comes out this fall.. MATT: OK, cool. Yeah, it would be interesting to hear that. " http://new.music.yahoo.com/blogs/heard/3694/an-interview-with-muses-guitar-hero-matt-bellamy/

למעלה