אמריקן אידול טור-רדין,פנסילבניה

magenta73

New member
|נצל"ש| רק רציתי להגיד משהו

זה כיף שיש את הפורום הזה שגורם לי לא להרגיש לגמרי משוגעת, שיש עוד מישהו שאוהב את אדם, אבל כשזה קורה במציאות זה הרבה יותר טוב. אחותי גם מטורפת עליו, אבל זו אחותי, היא תמיד חייבת לאהוב מה שאני אוהבת. שתי החברות הכי טובות שלי "לא מתלהבות ממנו". סו קולד. ואני מרגישה ממש מטומטמת לשלוח להן לינקים וכו' שלו. אבל יש מישהי שעובדת איתי (אנחנו עובדות יחד רק כמה חודשים בשנה, שתינו פרילנסריות, וזאת זו שלבן שלה קוראים אדם...) שלא ראתה אמריקן איידול ואני כל הזמן מראה לה בקטנה כזה סירטונים שלו והיא, כל הזמן באה ביציאות- אוי הוא כזה חמוד. אוי איזה קול יש לו. אוי הוא כזה מרגש. היום היא ביקשה לראות מי ניצח, כי היא הבינה שאדם הגיע למקום שני. הראתי לה את "אין נו סאנשיין". והיא - אה, אז הוא כזה אמריקקי לא מזיק. מתאים לאמריקה, תראי מה כתבו פה - ומצטטת איזו תגובה מיו-יוב - "אני לא סובל/ת את הצעקות של אדם". מי יכול להגיד שאדם צועק? רק מטומטמים. הם לא מבינים כלום במוסיקה. בגלל זה השני זכה. אני אוהבת אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nini18

New member
ואני אוהבת אותך על ששיתפת אותנו בזה../images/Emo24.gif

חחח אהבתי.. למזלי כל מי שסביבי אוהב את אדם חחחח חוץ מחברה אחת שלא התלהבה שהשמעתי לה אותו באוטו אבל היא גרה בתל אביב אז זה לא נחשב חחחחח (לא בגלל תל אביב כמובן אלא בגלל המרחק חח)

nini18

New member
לא אהבתי את הציוץ הזה של ציקס ../images/Emo7.gif

GoCheeksGoI normally don't talk about my love life, but I've never been happier! נעלבתי בשביל אדם ובשבילי ..

nini18

New member
חלק רשמו לו שהם חשבו שהתקופה הכי

מאושרת שלו זה כשהוא היה עם אדם. ME NOT HAPPY, ME FEEL SAD

mayarel

New member
למה?

שיהיו מאושרים ושימשיכו הלאה בחיים. עם כמה שציקס באמת מאוד מתוק ונראה שהוא באמת היה טוב לאדם, יש בו משהו שהוא לא מספיק בשל. אדם כל כך במצב אחר בחיים שלו.. הוא לא צריך את כל הדרמה הזו.

nini18

New member
שיהיה מאושר כמה שהוא רוצה..

אבל הוא רשם שהוא מעולם לא היה מאושר יותר, מעליב. חייבת להתחפף נדבר בערב ...

heart1soul

New member
נראה לי שהוא עצמו מנסה לשכנע את עצמו בזה

אבל בעצם הוא מרגיש טיפש שהוא ואדם נפרדו

t r e c o o l

New member
המשך../images/Emo43.gif../images/Emo26.gif../images/Emo64.gif../images/Emo216.gif

למרות שכולנו יודעים שזה לא נכון.. אבל בטח (ניתחתי את העניין ובניתי תאוריה..) אדם תמיד ניסה "לישר" את בראד, כי אנחנו יודעים שבראד קצת משוגע, ואדם תמיד ניסה אולי לשנות אותו ובראד הרגיש את זה ובגלל זה הוא לא היה שמח בקשר בינהם וכנראה בגלל זה הם נפרדו
אני שמחה שבראד חושב שהוא מאושר עכשיו

InbarKiii

New member
חחח הוא לא התכוון ברצינות

תשמעי את התוכנית הזאת שלו ותביני :) וחוץ מזה אני ישמח לשמוע שהוא מאושר, גם לו מגיע..מה יש להעלב בשביל אדם? לאדם יש חבר שהוא דואג לדבר איתו מול כל העולם בטויטר..

nini18

New member
ושוב פעם אני מסבירה .. לא "נעלבתי" כי הוא

מאושר. שיהיה לו לבריאות. הוא פשוט אמר שהוא מעולם לא היה מאושר יותר, זה מה שעצבן אותי. וכן שמעתי את השידור שלו די משעמם והוא מאוהב בפלאפי חחח מיזה??

InbarKiii

New member
כן רק אחר כך ראיתי את שאר התגובה שלך ../images/Emo3.gif

אז בסדר.. עכשיו את יודעת שזה לא רציני חחח חחח לפי מה שהבנתי ontd_fluffy זה כמה בנות מONTD שמפעילות את החשבון הזה בטויטר.. הוא כתב להן כמה פעמים שהוא פשוט נקרע מהתגובות שלהן

nini18

New member
ראיתי את זה אבל לא הבנתי מה מצחיק.....

ואני שונאת את זה שלכולם הם עונים ורק לנו לא..... זהו סוגרת את הטויטר ברוגז עם כולם.....
(וכן אני ילדה בת 5)

InbarKiii

New member
אני כבר לא זוכרת חח

אבל כן לא ניראלי שזה הצחיק גם אותי יותר מידי..אבל נו, צ'יקסי אהב
וזה בסדר גם אני מרגישה ככה :( אפילו שדוטרי עשה מסיבת טויטר הוא לא ענה ליייייי והוא ענה לכולםםםםםם הקטע שהוא הפסיק לענות בערך כשהוא הגיע להודעות מהשעה שאני כתבתי :(

nini18

New member
ועוד משהו הבנות האילו בכלל סגרו את החשבון.

אוףףףףףףףףףףףףףף מעצבן. בהתחלה לא היה אכפת לי שהם לא עונים אבל עכשיו אחרי שהם עונים לכולם ורק לנו לא מעצבן אותיייייייייייי ... במיוחד הציוצים המשעממים של אדון למברט.....
מה רק כשהוא מפשל הוא צריך לרשום דברים מענינים ומה עם שאר השנה
אוףףףףףףףףףףףףףףףף אני רוצה לאמא שליייי

InbarKiii

New member
תחשבי מה זה שאני רואה שקריסי עונה כל יום

לילדות.. ואפילו כמה פעמים לאותה אחת!! ועוד על שאלות מפגרותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת קשה
אנחנו צריכות את זה>

nini18

New member
רציתי לרשום משהו בקשר לקריס חחח אבל אני לא

ארשום. כי עם המצב רוח שלי, אני סתם יעליב אותו (
) חח ואתחרט על זה אח"כ.
חחח אז אני

t r e c o o l

New member
אנחנו נבין אותך../images/Emo13.gif זה בסדר, תפרקי../images/Emo24.gif

קדימה, מה יש?

למעלה