אמריקן איידול טור - המילטון, אונטריו

InbarKiii

New member
אני יודעת..

וכן, גמני מתעצבנת ממנו כבר מכל הרחמים העצמיים האלה..אבל לפעמים זה באמת כואב לי לראות שהוא כותב שאנשים אומרים לו דברים רעים.. ובקטע עם החזיות במיוחד..ראו שהוא לא חושב בכלל שמגיע לו דבר כזה ואני חושבת שלכל אחד מהם מגיע לקבל אהבה כזאת מהמעריצים ואם האהבה הזאת זה בזריקת חזיות, אז מגיע לו גם חזיות D:

nini18

New member
ברור שלכל אחד מגיעה אהבה

ואני חושבת שכל אחד מהם מקבל אהבה. השוני הוא בכמות המעריצים ולא באיכות האהבה, לכן לדעתי לא צריך להתבכיין על כל דבר. לפעמים צריך להסתפק במה שיש. במיוחד שמה שיש זה לא נורא בכלל.
אני הייתי מתבאסת לקבל משהו מרחמים וזה מה שהיה פה לדעתי. זה כמו בטויטר שהוא רושם כמה הוא מסכן ואז כולם מציפים אותו בהודעות אהבה. זו רמאות בעיני
הוא מנצל את הטוב לב של האנשים, הוא פשוט פולני חחח יודע לגרום לאנשים רגשי מצפון חחח

lama ken

New member
נכון! אויש זה כזה פתטי

אני גם נוטה לרחם על אנשים ולהבין איך הם מרגישים, אבל זה ממש מביך איך הוא סוחט רחמים בטוויטר כל הזמן. אפשר לחשוב. הגעת למקום 10 באמריקן איידול, לעזאזל! מ י ל י ו נ י ם היו מאושרים להיות במקומך! אתה בסיבוב הופעות ארצי פופולרי. יש לך אפילו כמה מעריצים, למרות שלא יצרת שום מוזיקה משל עצמך, ולא עשית מי יודע מה... הגשמת חלום. כמה אפשר להתבכיין כשיש לך כזה מזל בחיים?

InbarKiii

New member
טוב, אתן צודקות :)

לא חשבתי על זה ככה..בכל מקרה, אם הוא נהנה מזה, שיהיה לו בכיף..

nini18

New member
אז הוא עוד יותר מלך חח../images/Emo47.gif

חשבתי שהוא התעצבן חחח ושיאשים את דרייק
אני רוצה סירטונים ואני רוצה אותם עכשיו

nini18

New member
המשבצות של אדם הכי יפותתתת ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

חתיך

mayarel

New member
זוכרת את החולצה הזו בהתחלה???

היא עוד היתה מכופתרת חחחחחחחחחחחחחח והשיער. אוי כמה יפה.

InbarKiii

New member
חחחחח כמו שג'ים אמר לקריס..

ככל שהתוכנית מתקדמת..הכפתורים נפתחים יותר ויותר חחח ויש עוד חולצה משובצת שהוא היה איתה, שיש תמונה של דרייק עם אותה חולצה

nini18

New member
../images/Emo45.gif אוי כמה שהוא היה יפה בקליפ הזה ../images/Emo99.gif

InbarKiii

New member
חחח גלי, רציתי לראות תתוכנית

עם כל הפרסומות שהיו לה..כלום בONTD הגיבו שהתוכנית טובה, אז אולי אני צריכה לראות D: במיוחד עם קראדם יהיו :)

InbarKiii

New member
חחח כן,העלו את זה פה כבר

והגבתי שזה בטוח היה חד פעמי
[חחחח תפסיקו להרוס לי את פנטזיות הקראדם שלי] חוץ מזה..אדם הסתכל לכיון של איפה שקריס היה..הוא בטח ראה משהו D: ובטח גם יש מקומות יותר קטנים שקריס יותר קרוב אליו.. בקיצוווווור הוא לגמרי רואה אותו D: ותראייייי איך הוא מחייך ישר איך שקריסי בא..לפני זה הוא היה ממש משועמם חח

למעלה