זה אבל Dallas
T t r e c o o l New member 15/8/09 #117 תמונה *חדשה של דריקקקקקק איזה חמודיי ילדטובלוסאנג'לס הוא נראה ואדם לידו.. *ישנה אבל לא ראיתי לפני ומישו יודע איך אני אורזת את השרשורים כאן? אני הולכת לאיבוד בין כל ההודעות
תמונה *חדשה של דריקקקקקק איזה חמודיי ילדטובלוסאנג'לס הוא נראה ואדם לידו.. *ישנה אבל לא ראיתי לפני ומישו יודע איך אני אורזת את השרשורים כאן? אני הולכת לאיבוד בין כל ההודעות
T t r e c o o l New member 15/8/09 #120 טוב, אז הנה אדם, כתף של דריק ויש מצב שפרצוף של אבא של דריק? אדם נראה טוווווווב
N nini18 New member 16/8/09 #121 איזה חתיך ../images/Emo99.gif וזה נראה לי חדש החולצה לא. אבל, התמונות כן ..
M mayarel New member 16/8/09 #129 זה היה בין הפיינל לטור. אני זוכרת את התמונות. אחרי הראיון של 20.20.
I InbarKiii New member 16/8/09 #124 אבל למה זה לא אדם ודרייק ../images/Emo7.gif וכן אני חושבת שזה אבא שלו
H heart1soul New member 16/8/09 #134 יאא זה באמת אבא של דרייק מה הוא עוקב אחרי הדייט שלהם?! חחחח ד"א אבא של דרייק חתיך ואמא שלו ממש יפה..אם אדם ודרייק יצליחו מתישהו בטכנולוגיה ממש מתקדמת לעשות ילדים היו להם ילדים ממש יפים חחח אדם
יאא זה באמת אבא של דרייק מה הוא עוקב אחרי הדייט שלהם?! חחחח ד"א אבא של דרייק חתיך ואמא שלו ממש יפה..אם אדם ודרייק יצליחו מתישהו בטכנולוגיה ממש מתקדמת לעשות ילדים היו להם ילדים ממש יפים חחח אדם
I InbarKiii New member 16/8/09 #130 תשמעי את זה- http://www.youtube.com/watch?v=4x3Ca3nlrIo הוא פשוט הדבר הכי מתוק בעולםםםםםםםםםםם כאן
I InbarKiii New member 16/8/09 #132 ככככן כלכך כלכך חח את לא מבינה בכלל כמה פעמים שמעתי את זה חח אני מאוהבת במבטא שלו
T t r e c o o l New member 16/8/09 #138 חחחח.. ראיתי את זה. חמוווודד אבל לפי דעתי כל הטיול הזה שניהם היו מסוממים חחחח..
H heart1soul New member 16/8/09 #137 טוויט של אדם: adamlambert @mrlabryfyp miss you baby אווווווווווווווווו
T t r e c o o l New member 16/8/09 #139 אההההההההההההההההה ההההההההההההההההה כולי נמסה כאן! כמה זמן חיכיתי לזה..
מ מישמיש56 New member 16/8/09 #167 אהההההההההההה איזה בונבון....את נמסה????המזגן כבר לא משפיע אחרי המשפט הזה