חחח אה נכון D: פשוט תעתיקי תקישור ותדביקי שם
S sweet shir New member 14/8/09 #89 נראהלי שצריך להקטין את הקישור ב-tinyurl.com או משהו בשביל שהוא יהיה טוב בטוויטר.. אבל אנלא סגורה על זה חח
נראהלי שצריך להקטין את הקישור ב-tinyurl.com או משהו בשביל שהוא יהיה טוב בטוויטר.. אבל אנלא סגורה על זה חח
M mayarel New member 14/8/09 #90 אויש לי... את לא עשית את זה ../images/Emo6.gif אנשיייייייים!!! לא להטריד את קראדם מינית בבקשה... חחחחחחחחחחחחח
אויש לי... את לא עשית את זה ../images/Emo6.gif אנשיייייייים!!! לא להטריד את קראדם מינית בבקשה... חחחחחחחחחחחחח
R Rider on a storm New member 14/8/09 #77 אוי זה ככ קוויר אס פולק קריס יתחיל בסוף לפחד מאדם מכל הכפייה המינית הזאת
I InbarKiii New member 14/8/09 #80 אוי אם היו מכניסים אותם לסצנות מQAF../images/Emo178.gif והקטע שלא נראה שלקריס אכפת בכלל..הוא ממשיך לבהות באדם כאילו כלום
אוי אם היו מכניסים אותם לסצנות מQAF../images/Emo178.gif והקטע שלא נראה שלקריס אכפת בכלל..הוא ממשיך לבהות באדם כאילו כלום
N nini18 New member 14/8/09 #75 חחח אמרתי לך שזה עוזר ../images/Emo3.gif בכלל אני חושבת שסקס זה התרופה להכל... ילדים לא להקשיב לי אני לא חינוכית חח
חחח אמרתי לך שזה עוזר ../images/Emo3.gif בכלל אני חושבת שסקס זה התרופה להכל... ילדים לא להקשיב לי אני לא חינוכית חח
N nini18 New member 14/8/09 #87 DSB http://www.youtube.com/watch?v=ukSd...2nd-long-island-show/&feature=player_embedded