אמריקן איידול טור - מדיסון, ויסקונסון

nini18

New member
../images/Emo41.gifאמריקן איידול טור - מדיסון, ויסקונסון../images/Emo41.gif

הופעה מספ 42
עוד 8 הופעות לסוף הטור. נו כבר שיגמר
שרשרו לכאן סירטונים, כתבות, ביקורות ציוצים וכמובן תמונות.

MIDNIGHT SKY

New member
אווווו

אני כבר מתה שהטור ייגמר ! ואני רוצה את האלבום ושהוא ייצא לטור בעולם ושיבקר פה! עוד 81 יום עד האלבום ! *ואני כ"כ אוהבת את התמונה ששמת (:)

ר ו ח ל י

New member
אני לא מאמינה

שנשארו רק עוד 8, חשבתי שזה לא ייגמר כבר (אלא אם כן הם לא יוסיפו עוד תאריכים). כבר כמה ימים שאני לא עוקבת אחרי ההופעות האחרונות כי אין שום דבר מעניין ואחר. מקווה שהפעם לפחות לקראת הסוף יהיה.

InbarKiii

New member
נשאר כלכך קצתתתתת

מה אני עושה בלי קראדם כל יום
[וזה 10 הופעות דרך אגב..לא 8]

mokasosex

New member
אחד מהכותבים של האלבום של אדם מדבר

על האלבום . ואומרים שם מלא דרים טובים על אדם[= http://www.mtv.com/news/articles/1620856/20090904/better_than_ezra.jhtml

mayarel

New member
באבל טוויט של מאט חחחחחחחח

http://www.youtube.com/watch?v=JETHX7VnIcI הפנים של אדם בסוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Queenkiller

New member
למה זה כ"כ קצר? ../images/Emo10.gif

אני אוהבת את הסרטונים האלה אבל למה הם כאלה קצרים?

InbarKiii

New member
אני לא יגיב על הפנים שלו בסוף

אתן יודעות מה אני חושבת

nini18

New member
את רושמת לו שאלות???

אני לא יודעת מה לשאול חחח

mayarel

New member
שאלתי אבל הוא לא ענה ../images/Emo13.gif

שאלתי אם הוא כבר צילם וידאו קליפ או עומד לצלם אם הוא יודע כמה אוהבים אותו בישראל
ואם יופיע שוב עם CRAWL THROUGH FIRE

nini18

New member
זה לא פייר שהוא אף פעם לא עונה

לשאלות לגבי ישראל. אבל, זה בטח בגלל שבשעה שהוא מצייץ רוב ישראל ישנה ואז אין הרבה שאלות לעומת אסיה למשל והוא מפספס אותן. כי שאלו אותו אם הוא יבוא למזרח לאחר צאת האלבום והוא ענה שאם האלבום יצליח, כנראה שכן.

nini18

New member
לא יודעת הוא מחליט מתי ../images/Emo13.gif

ואני לא חושבת שזו התחמקות. פשוט אין מספיק הודעות מישראל ויש מיליונים מכל השאר (הטויטר שלו קרס מרוב הודעות) אז הוא מפספס אותן. תחשבי כמעט 170 אלף איש עוקבים אחריו זה מיליוני הודעות.

ר ו ח ל י

New member
לא ידעתי שדרייק וקייטי מכירים../images/Emo12.gif

Does the Kradam thing bother Katy and Drake? -Naw. They've hung out before too! Kradam calls them KAKE קייק! אהבתי
DO YOU LIKE MUSIC ON WHILE MAKING LOOOVE??? - Yup :) אני אשמח לראות את זה קורה!!! מעניין איזה מוזיקה מתנגנת.

nini18

New member
חחח בדיוק השאלות שגם אני אהבתי במיוחד את

השניה שרשמת חח

למעלה