אמריקן איידול טור - מדיסון, ויסקונסון

sweet shir

New member
אוי ואבוי, אדם הוא טים ג'ייקוב.XD

איכס אדם, אכזבת.
טוב אני אתכחש לזה חחחחחחחח

sweet shir

New member
יש סאגת ספרים בשם Twilight, והמעריצים של

הסאגה מחולקים לפי 2 teams, טים אדוארד וטים ג'ייקוב.. הכוונה היא עם מי אתה רוצה שבלה (הדמות הראשית) תהיה, אדוארד או ג'ייקוב.

nini18

New member
מיזה אדוארד? ומי זה גייקוב?.

ראיתי את הסרט בריפרוף באחת הטיסות ואני לא כל כך זוכרת שהיתה עוד דמות שמאוהבת בבלה..

sweet shir

New member
בסרט/ספר ה1 אין כלכך הרבה מג'ייקוב..

הוא נהיה דמות מרכזית ב2. כעיקרון הוא הילד האינדיאני מla push עם השיער הארוך. אם ראית ברפרוף הסיכויים שאת לא זוכרת אותו גדולים. ואדוארד זה הערפד הראשי חחח

nini18

New member
אהה כן אני זוכרת, הוא הזאב נראה לי, נכון?

תודה
ואדם לא בעד הדמות הראשית?

sweet shir

New member
יאפ.

אבל בסרט הראשון לא אמרו את זה, זה למה לא קראתי לו ככה חחח ולא, אדם בעד ג'ייקוב.. פוי.

nini18

New member
כן אמרו את זה, אני לא קראתי את הספרים ולא

ראיתי את הסרט השני. אני יודעת את זה מהסרט הזה ובאמת שראיתי בריפרוף חח

sweet shir

New member
אוקי, אז אין לי מושג מאיזה קטע הבנת את זה חחח

כי מגלים את זה רק באמצע הספר ה2.. בכלל בעת כתיבת הספר ה-1 הסופרת לא ידעה שזה מה שיקרה חחח

nini18

New member
חחחח אם יצא לי לראות שוב את הסרט אני אגיד לך

חח יכול להיות שבאופן טבעי הבנתי את זה כי ערפדים הולכים תמיד עם אנשי זאב חח

magenta73

New member
מצד אחד אני מתה שהטור הזה כבר יגמר,

כמה אפשר לראות/לשמוע אותם שירים. ואני כבר מתה שהוא יצא לסולו. מצד שני - יש הפרש די רציני בין הטור ליציאת האלבום. מה נעשה עד אז??? איפה ואיכה נקבל מנת אדם יומית?

mayarel

New member
כן אבח האמת שגם ככה אני מתוסכלת

כי כביכול יש ראיונות.. אבל המראיינים גרועים... כביכול יש הופעות אבל אין חדש ונראה שלאדם ממש נמאס... אני לא יכולה לשמוע יותר את SLOW RIDE למשל... גם את MAD WORLD קשה לי אבל אני יודעת שזה רק כי זה היה יותר מידיי הפחד שלי הוא שאדם יהיה יותר מידי פופ. ואז זה יהיה נחמד ובטח הוא יהיה מהמם בקליפים.. אבל אני צריכה בסופו של דבר מערכת יחסים קצת יותר עמוקה עם המוסיקה שלי. זה יהיה לי ממש חבל.

magenta73

New member
כן רוב הראיונות חוזרים על עצמם,

מזל שיש לו כזה פרצוף יפה... וגם לי כמה שירים יצאו מכל החורים. בעצם כל השירים מהטור. תשאירו את המיחזור לדברים מועילים יותר, כמו לשמור על כדור הארץ שלנו! הצחקת אותי אם ה-מערכת יחסים קצת יותר עמוקה עם המוסיקה שלך. זה גם נכון. למרות שאני בטוחה שיש כמה זמרי פופ שאת מסתדרת איתם. (מיקה). לא נראה לי שהוא יהיה יותר מידי פופ בכל מקרה. הוא חכם, הוא יודע מה הנישה שלו.

mayarel

New member
מיקה הוא מאוד חמוד ואני מאוד מחבבת אותו

הוא עושה ממש מצב רוח כיפי. אבל הוא מאוד יוצא דופן.. רוב הפופ נוראי. הלוואי ואם אדם יהיה פופ זה יהיה הסגנון שלו , אבל אני מקווה שבכלל יהיה רוק ולא יעשה בעיות... מוסיקה היא דבר מופלא בעיני והיא צורך האומנות שאני מעדיפה. אני מאוד אוהבת קריאה, וכתיבה, וציור, וסרטים... מאוד, אבל מוסיקה היא תמיד היתה במקום הראשון עבורי. אני מקווה שהמוסיקה שלו תהיה חלק מהחוויות הרוחניות שלי ..
ולא רק האופי השובב שלו והשלמות החיצונית. אחרת באמת זה לא יחזיק מעמד..

למעלה