אמריקן איידול טור - מדיסון, ויסקונסון

nini18

New member
זהו נכון למה אין יותר אדם הפוך ../images/Emo10.gif

ואם עוד פעם מישהו יכתוב קראדם אני פשוט צורחתתתתתת. חחחח אני אוהבת אותם אבל לאחרונה כל מילה שניה פה זה קראדם... חלאס תנו להם להתגעגע קצת אלינו ואז תראו איך יהיו יותר הרבה סרטונים איתם חחחחח אני האמת קצת כועסת על קריס (איך הוא יישן בלילה בידיעה הזו חח
) בהי גוד אדם טפח לו על הכתף ובד"כ הוא מחזיר אבל הפעם, הוא התעלם וירד מהבמה חח בגלל זה לא שמתי את הסרטון הזה
וגם רקד עם אליסון וחיבק אותה במקום את אדם חחח אז לבנתיים NO MORE KRADAM

nini18

New member
אני בכלל לא נכנעת לאדני....

אני ודני לא חברים בכלל בכלל בכלל...

InbarKiii

New member
אנחנו מדברות על קראדם כי אין קראדם :(

חחח נו באמת..לא היה שום דבר EPIC כבר מלא זמן אז איך נרגע לגבייהם?אנחנו רוצות עוד :( חחח ולא יודעת מה הלך בהיי ג'וד..הם עושים משחקי התעלמות אחד מהשני ניראלי..כל פעם מישהו אחד מתעלם מהשני
ואוייי אני רוצה באבלטויט עם אדם הפוך

nini18

New member
כי בטח נמאס להם כבר אחד מהשני...

כל היום הם אחד בתחת של השני גם הם אומרים כבר.. NO MORE KRADAM אח"כ שגם אחרים לא ישימו על הזוגיות הזו הם יחזרו ובגדול חח הפוך על הפוך

mayarel

New member
רגע סדר שיהיה פה ../images/Emo88.gif

אוהבת את המשפט הראשון שלך בתגובה יותר ממה שאני אמורה.
והכותרת ושאר המשפטים ממש לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם קראדם

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ממזמן לא אמרתי לך שאני מתה עליך חחחחחחח

nini18

New member
אוי מאיה אני פשוט מעולפת פה ממה שרשמת

בהתחלה חחחחחחח אני אומרת לך המצב שלי קשה......אני צריכה אישפוז דחוף, דחוף, דחוף

mayarel

New member
את או אני ????? ../images/Emo6.gif

ובאמת לא שמת לב לביטוי שבחרת??????????????

nini18

New member
ממש לא, לשם שינוי רשמתי את זה בשיא התמימות

ואז פתאום רשמת מה שרשמת ואני פשוט מעולפת פה חחחחחח נראה לי שתינו צריכות אבל לא ביחד אחרת הפסכיאטרים יצטרכו אשפוז חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כבר רבע שעה פה מעולפת מצחוק מזל שאני לבד כי אני לא בטוחה אם מישהו היה רואה אותי עכשיו הוא לא היה מאשפז אותי בכפייה חחחחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
למה לא ביחד ../images/Emo10.gif

איתך אני מרגישה הכי שפויה
טוב. אוקי. אני מבינה את הבעיתיות חחחחחחחחחחחחחח ואיך לא חשבת על זה?????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מתאים לך חחחחחחחחחח

nini18

New member
כי אם ביחד לא יקום הפסיכאטר שיוכל

לרפא אותנו או להשאר בריא בעצמו חחחחחחחחחח מה לא מתאים לי חחח הייתי שקועה בלציין "עובדה" לא חשבתי על השאר.. אבל בשביל זה יש לי אותך להחזיר אותי למציאות חחחחח

mayarel

New member
אוי חחח להחזיר למציאות חחחחחחחחחח

זההההההההה לגמריייייייייייי הרגגגגגגגגגגג אותיייייייייייי עכשיווווווווווווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחח כן זו המציאות שלי חחחח

כל השאר זה סתם פנטזיה עבודה, חבר, לימודים חחחח

nini18

New member
תודי שיש לי את החבר הכי בר מזל בעולם חחחח

החברה שלו מפנטזת על גבר אחר שהוא אפילו לא סטרייט. מתי שהיא יכולה היא מנסה לשדל אותו לאותו גבר אחר. יש לה פנטזיות למשוך את הגבר האחר ע"י ניצולו ואז להפטר ממנו (החבר) ברפסודה... ואם זה לא מספיק היא בכלל חושבת שהוא (החבר) זה פנטזיה והאחר זו המציאות חחחחח למי עוד יש חברה מושלמת כמוני???? חחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
זה רק מראה על זה שאת אנושית

וזו תכונה מאוד חשובה בבת זוג.

nini18

New member
אנושית? כנראה שכן.

שפויה? אני לגמרי לא בטוחה. חחח אני לא יודעת עד כמה זה חשוב בבת זוג חחח

למעלה