אמריקן איידול טור - מילווקי, ויסקונסון

nini18

New member
../images/Emo41.gifאמריקן איידול טור - מילווקי, ויסקונסון../images/Emo41.gif

הופעה מס' 38
מיאששש עוד 12 הופעות למניאק |תודה לאל|
הומטאון של דני
מקווה שיתנהגו יפה שם לאדם
חסר להם שלא
מספיק שמענו על המשפחה ה"נחמדה" של דני ואיך שהיא התנהגה לbb

nini18

New member
מי אמר אדם, טעות, הרבה ציוצים, שנשכח חחח

נראה לי זו היתה מאיה?
אז ככה הדרמה החדשה. היה חשבון בטויטר שנקרא אדם חדשות (אני עקבתי אחריו) אילו היו שתי בנות נחמדות שהפעילו אותו שתי גלמבריות ועקבו אחריהן בערך 4000 גלמבריות. לפני יומיים אדם סוף סוף שם לב אליהן ועקב אחריהן והיום מסיבה כלשהי הוא חסם אותם והפסיק לעקוב אחריהן חחח הגלמבריות רותחות, הדרמה בשיאה . שוב התחילו האיומים שיום אחד הוא יראה איך כל הגלמבריות כבר לא קיימות (למי שלא יודע: הגלמבריות הן הקבוצת מעריצות/ים הכי גדולה כרגע שיש לאדםוהראשונה שהוקמה) . בקיצור IDF רועש, הטויטר רועש, חלק אומרים שזה קרה בטעות (לא מאמינה לזה חחח, אדם לא עושה כלום בטעות
) חלק מחכים להסבר מדוע הוא עשה את זה? ואת כל ההקדמה הזו רשמתי בשביל להודיע שבטח בקרוב נקבל ציוצים כמו שאנחנו אוהבות כדי להשכיח את הדרמה חחחח. אז היכונו גלמבריות ישראליות חחחח.

InbarKiii

New member
חחח אני לגמרי יבין אם זאת לא טעות

מישהי בONTD כתבה שיכול להיות שהוא פשוט רצה לבדוק מה הם מעדכנים שם ובגלל זה הוא הוסיף, ראה שהן לא כותבות שום דבר נוראי ואמר סבבה והוריד אותן..כי למי יש כוח לעידכון כל שנייה וחצי? ואני מסכימה עם זה. הקטע של החסימה לגמרי יכול להיות בטעות.. לי מלא פעמים הטויטר מתחרפן ואני לוחצת על דברים בטעות חח +אדם לא כזה גאון מחשבים
[אבל אני גם מבינה שהן נעלבות אחרי ההשקעה..] חחח בואו נראה מה יקרה..

nini18

New member
האמת זה לא פייר מיצידו

מילא להפסיק לעקוב אבל לחסום חחח לא יפה.... והן היו ממש נחמדות ד"א וכתבו רק דברים טובים וממש אהבו אותו.. אין לי מושג מה קרה חח

InbarKiii

New member
אני באמת חושבת שזה בטעות..

איזה סיבה כבר ישלו לחסום אותם? עכשיו אני מפחדת שהוא פשוט יפסיק עם הטויטר בגלל כל השטויות האלה \:

nini18

New member
הרבה אומרים שהן בטוח רשמו משהו לא יפה שגרם

לו לחסום אותן. וכן, הרבה רושמים את זה גם, שהם מפחדים שהוא יבטל את הטויטר שלו. נראה שהוא לא מתמודד כל כך טוב עם הערצה וקשה לי להבין למה?? לא בקטע רע כמובן. כאילו יש מלא מפורסמים ולהם יש בהרבה יותר מעריצים והם אכשהו מתמודדים עם זה ואצלו זה נראה שממש קשה לו. אין לי בעיה עם הפליטות פה שלו, עם זה עוד אפשר להתמודד. אבל עצוב לי שזה נראה כאילו רע לו עם הערצה. אני גם דואגת לו שבסוף באמת יתיאשו ממנו. (אני כמובן לא יהיה ביניהם אם זה בכלל יקרה, רוב הסיכויים שלא)

nini18

New member
איזו שלילית אני תמיד חח ../images/Emo4.gif

אני יותר מידי דואגת
אני כזאת פסימית שזה ממש מכה חח
אני צריכה להפסיק עם זה ומהר ......... אני בד"כ אופטימית
אני צריכה לחזור ולהיות כזאת.

מישמיש56

New member
נינוש

את לא פסימית את מציאותית....גם בכתבה הקודמת שהוא פלט משהוא שתינו חשבנו אותו הדבר...זאת המציאות של כל המפורסמים וצריך לדעת איך להתמודד איתה במיוחד אדם,אני לא מאמינה לגבי החסימה ואני כן מבינה את אותם מעריצים שנפגעו שוב חזרה למה שכבר נאמר פה ממש לא מזמן,אדם צריך לזכור היטב שמעריצים אי אפשר לבחור והם אלו שיפרנסו אותו בעתיד וצריך מאוד להזהר עם צעדים "פזיזים"

nini18

New member
כן, אבל אני מסכימה עם מאיה.

כרגע המעריצים חושבים שהוא חייב להם יותר מידי ולזה גם אני לא מסכימה. זאת לא המציאות של כל המפורסמים, השאר עושים מה שבראש שלהם ואף אחד לא יפסיק לאהוב אותם בגלל דברים כאלה. הבעיה עם אדם שהוא עוד לא הוכיח עצמו מוסיקאלית מספיק, כי זה שיש לו קול מדהים והוא פרפומר ענק אנחנו כבר יודעים אבל כרגע זה הכל בקאברים, כשהוא יוציא את המוסיקה שלו אז זה כבר יהיה משהו אחר (אני מקווה).

mayarel

New member
הערצה של כוכבי ריאליטי

אני יודעת שאני נטע זר בפורום הזה בגלל הדיעות השליליות שלי על איידול. הינה עוד דיעה שלילית- מעריצים של כוכבי ריאליטי חושבים שמושאי ההערצה שלהם חייבים להם את ההצלחה שלהם. זו הערצה שמצפה מהכוכב להיות אסיר תודה. אדם בעינהן חייב להם משהו. W T F ככל שעובר הזמן עם האיידול טור הזה, ועם כמה שבאמת קריס יחסר לי בצורה ממש ממש כואבת אני מודה, אני רק מחכה שזה פאקינג יגמר כבר. מי שלא גילה את אדם קודם לכן צריך לשבת על כמה טקילות מוקפצות עם מי שסירב להוציא לאור את הארי פוטר, ולאכול כמה כובעים. לא נורא בכלל שבסיס ההערצה של אדם ישתנה. לא חושבת שזה יכול להחזיר מעמד הערצה על סמך תוכנית טלויזיה. הוא צריך להוכיח את עצמו וליצור מוסיקה שתעמוד בפני עצמה, ופרסונה שתעמוד בפני עצמה. שיהיה ברור שהוא לא חייב לאף אחד כלום. ואם אדם עוקב אחריך בטוויטר זה מרגש ומלהיב. ואם הוא חוסר אותך, אז כנראה שיש לו פאקינג חיים!!!!! וזו פקאינג זכותו!!!! GOD

nini18

New member
ממש, ממש, ממש, ממש לא..

את בכלל לא נטע זר
אני אוהבת את אידול אבל אני הכי מצטערת בעולם שהוא התגלה שם ולא לבד וספציפית לגביו וראליטי אני בדיעות שלך. ואני הכי מסכימה איתך על מה שרשמת בהודעה עכשיו, אין לי כעס כלפיו (כנראה לא הייתי מובנת) אני מבואסת בשבילו שהוא לא "נהנה" מהערצה וזה לא הכי מובן לי מה הסיבה. כי תכלס בדברים כאלה כמו טויטר שזה סה"כ במחשב וזה לא מפריע למהלך החיים היומיומיים, למה לקחת את זה קשה. ואני גם חושבת שלפעמים אנשים מגזימים וחושבים שהוא חייב להם משהו והוא ממש ממש לא. עדיין מוזרה לי החסימה ומבאסת אותי מטעמים אישיים חחח אין לי עכשיו חדשות על אדם זמינות
וברור שכשהוא יוציא דיסק איכותי קהל המעריצים שלו יתרחב לאנשים שהם לא רק מעריצי איידול, אבל כמו שרשמת הוא צריך להוכיח את עצמו. אל תכעסי

nini18

New member
בריאליטי התכוונתי לאיידול, אני לא רואה

ראליטי אחר. חוץ מהמרוץ למיליון אבל זה שונה כמובן.

mayarel

New member
לייי כעסתי על הגלמברטית ההיא לא עליך...

ברור לי שדאגת מה יהיה עם אדם ומה עובר עליו
איך הוא יכול להנות מההערצה אליו עכשיו? תחשבי מה קורה איתו לעומת האחרים... אולי גם קריס סובל אבל עדיין בסיס ההערצה אליו נראה קטן\שפוי יותר.. לפחות לפי מה שרואים בחתימות. ההופעה שלו כן דורשת הרבה יותר ריגשית וגופנית מהאחרים. השירים שלו מאוד קשים טכנית.. הדברים שזורקים על הבמה בטוח גורמים לו להנאה אבל אין לי ספק שהוא מתוח כל פעם לגבי מה יהיה הפעם. יותר מהכל הוא פשוט גדול מידי מכדי להיות הבובה על חוט הזו. ואני אוהבת שהוא לא מוכן להיות הדבר הזה. הוא צריך לצאת למעריצים כשהוא רוצה. הוא צריך להיות מסוגל לצחוק אם מתנה היא מצחיקה.... המעריצים שנעלבים מדברים כאלה הם קצת מוזרים. מצטערת.. כאילו.. לא הבנתי מה מעליב פה. ואני הכי אנוכית הזה. אני רוצה שיהיה לו טוב כדי שהוא יהנה ואני אראה אותו נהנה. אני לגמרי חושבת על עצמי פה. אם מציפים אותו בטוייטר אז עדיף שיסנן מאשר שיפסיק או שיעשה איזה חשבון סודי..

nini18

New member
אהה חח נרגעתי ../images/Emo178.gif

וכן אני מסכימה איתך במה שרשמת. ובסיס המעריצים של אדם הכי גדול משל כולם. בקשר ל"נורמליות" של המעריצים נו תמיד יש את המעריצים הנסחפים באהבתם חחח.

heart1soul

New member
וואו מאיה פוסט מדהים:)

אהבתי כל מה שכתבת ובמיוחד את הקפצת הטקילות ...חחח זה כלכך נכון:) עוד מעט אדם באמת יוכל להוכיח את עצמו ואין לו שום ספק שהוא אכן יעשה את זה... ונכון שאת צודקת בכך שזו זכותו לא לעקוב אחריה אבל לחסום בכל זאת זו קצת הגזמה..אלא אם כן היא אכן שלחה לו הודעות פרטיות מציקות.

mayarel

New member
כן גם לי אין ספק בזה

ותודה על המחמאות על הפוסט כי יש לציין שהחופש הגדול כנראה משאיר אותי עם עצבים חשופים.. והוצאתי הרבה עצבים שם..

heart1soul

New member
האמת.. אם כל אהבתי לאדם לא הבנתי את החסימה

אני ממש מקווה שזו הייתה טעות, אבל הוא היה כבר אמור לעלות על זה כי כולם הציקו לו בטוויטר ולרשום משהו כי סה"כ הן היו בנות באמת מקסימות שכל הזמן עדכנו בכל מיני חדשות שקשורות אליו וגם אני עקבתי אחריהן. ואם זאת לא הייתה טעות.. זה ממש לא בסדר אני לא מבינה את זה:/ אפשר באמת היה רק לא לעקוב אחריהן\ למה לחסום אותן? לפי מה שאני יודעת הן לא כתבו שום דבר לא בסדר ולהפך מעריצים ביקשו מהן לרשום דברים בהודעות פרטיות והם סירבו. אני לא חושבת שיתיאשו ממנו אבל עדיין זה לא בסדר לפי דעתי

lama ken

New member
יכול להיות שהן כתבו לו דברים ב-Direct Message

כי כשמישהו עוקב אחריך אתה יכול לשלוח הודעות פרטיות, ואולי הן שלחו יותר מידי דברים וזה הציק לו והוא חשב שבשביל להפסיק את זה הוא חייב לחסום אותן.

lama ken

New member
אה, בעצם כתבת שהן סרבו לעשות את זה ../images/Emo4.gif

אז זה באמת קצת מוזר.

למעלה