אמריקן איידול טור - מילווקי, ויסקונסון

nini18

New member
כולם יכולים לרשום לו הודעות פרטיות

לא רק מי שלא עוקב אחריו. למשל קריס עונה לרוב המעריצות שלו בפרטי והוא לא עוקב אחרי אף אחת מהן.

lama ken

New member
להיפך - רק מי שאת עוקבת אחריו יכול לשלוח לך

נסי לרשום לאדם הודעה פרטית. אי אפשר. רק מרגע שהוא עקב אחריה היא יכלה לשלוח לו בפרטי. קריס יכול לענות למעריצות בפרטי בדיוק כי הן עוקבות אחריו.

nini18

New member
אהה חשבתי ההפך, האמת שמעולם לא השתמשתי

בזה ואפילו לא ניסיתי אז לא ידעתי. אבל עכשיו שרשמת בדקתי את הענין ואני חושבת שצריך ששני הצדדים יעקבו אחד אחרי השני כי לי יש הרבה עוקבים ואני לא יכולה לרשום לכולם רק למי שעוקב אחרי ואני אחריו.

מירבי ת

New member
היי! חזרתי ונראה לי שיש לי תשובה

לפי מה שכתבה הבחורה הזו , הן פציצו אותו ,כנראה בהודעות פרטיות , על קראדם . http://twitter.com/retrotech/status/3612729903 לכן הוא חסם אותן. הכל שמועות אבל אם כן - צודק. אני חשובת שהוא מתמודד עם המעריצים מצויין , נותן להם מספיק תשומת לב , ומדי פעם עושה איזה מעשה שמסביר ומגביל אותם בדיוק למקומם , כאילו אומר " אני שלכם , אבל גם אדם פרטי , ויש גבולות". שזה מעולה לעשות כך מההתחלה. בכל מקרה - הן באמת אוהבות אדם , יש לי תחושה שהן תחזורנה אחרי שירגעו העניינים.

heart1soul

New member
אם באמת זה מה שקרה הוא צודק ב100 אחוז

אבל איך היא יכולה לדעת שזה מה שהבנות עשו:/ לא הבנתי..

InbarKiii

New member
אז זהו, שכנראה שהן כן שלחו לו משהו

לא כלכך הבנתי אבל מישהי דיברה עם אחת הבנות האלה והיא כתבה לה "אולי בעצם אני יודעת למה הוא חסם..בגלל ההודעה הפרטית על קריס" לא הבנתי מה הן שלחו לו אבל יכול להיות שהסיבה היא באמת ההודעות הפרטיות..

lama ken

New member
תחשבי על זה מהכיוון החיובי

כל הבלאגנים האלה גורמים לאנשים לדבר עליו וככל שיותר מדברים עליך זה יותר טוב (במקצוע שלו). אנ מסכימה איתך שנראה שהוא לא מתמודד הכי טוב עם המעריצים, אבל כמו שכבר דיברנו בעבר: הטירוף זה נפל עליו במכה. ובעוד שאמנים אחרים הם אדונים לעצמם ויכולים לשלוט במתי ואיך יהיו להם אינטראקציות ישירות עם המעריצים, אדם כבול לתוכניות של הפקת הטור, שמאלצת אותו להתחכך עם השיגעון הזה פיזית על בסיס יומי, לפני ואחרי כל הופעה בערך. נראה לי שזה די מחרפן אותו. קצת קשה להבין אותו לפעמים ואני חושבת שבגלל זה הוא חייב כבר אנשי יח"צ אישיים (כאלו שיעבדו בשבילו ולא בשביל איידול). מצד שני, כל עוד אין לו כאלה (אולי אני טועה ויש לו?) אנחנו מקבלים אותו יותר אמיתי ואנושי ופחות מבויים ומצונזר ומדוברר, וזה יותר כיף לנו. גם אם פה ושם הוא עושה טעויות ויוצא קצת
או קצת "רע", אנחנו הרי יודעות שהוא ההיפך מזה, הוא בחור חכם מאוד וטוב לב. פשוט לא מושלם וטוב שכך.

nini18

New member
אני מסכימה (גם) איתך במיליון אחוז ../images/Emo24.gif

אני רק מקווה כמו שרשמתי גם למאיה שהוא יוכיח את עצמו והוא ישתחרר מאיידול, אבל בשביל זה הוא צריך לעבוד ממש קשה ולהצליח. היחידה נראה לי כיום שהצליחה בזה היא קארי אנדרווד (מוסיקת קאנטרי למי שלא מכיר) היא גם מרוויחה הכי הרבה מבין כל האיידולים (14 מיליון דולר לשנה) זכתה בהמון פרסים (כן גם אני רואה חדשות הערוץ E מידי פעם חח
).

lama ken

New member
ועוד מילה קטנה, בעיקר בשבילך, ניני ../images/Emo13.gif

כבר כתבתי פה אחרי ה"שערוריה" הקודמת, נראה לי, שאני חושבת שמצפה לו קריירה שלמה של קטעים כאלה, כי הוא טיפוס כזה שמושך אש ולא יעזור כלום. יש לו פה גדול ולא מצונזר. יש לו אופי ג'ינג'י. יש לו אישיות מוחצנת ודי חסרת מעצורים ויש לו גישה של אני עושה מה שבא לי ושכולם יקפצו. אז בתור מי שרוצות להמשיך לעקוב אחריו ולאהוב אותו עוד הרבה זמן, צריך להתרגל לזה וללמוד לא לקחת את זה קשה. אחרת יהיה לך קשה עם זה כל פעם מחדש וחבל
(אני גם קצת כמוך וזה קשה לי, אז אני אומרת את זה גם לעצמי. חחחח).

nini18

New member
זהו שאני לא הכי מובנת, בכל זאת אנחנו כותבות

ולא מדברות חחח קשה לי להתבטא בכתיבה חח. אני לא לוקחת קשה בגללי, ממש ממש לא, אני לוקחת קשה בגללו מכמה סיבות: 1. לא אוהבת שמדברים עליו רעות. פעם כבר רשמתי, רק לי מותר ורק לפעמים וגם לא דברים ממש רעים, אני בחיים לא אגיד עליו גם ככה דברים רעים, לכל השאר אסור
חחח
2. אני לא רוצה שיפסיקו להעריץ ולאהוב אותו. 3. אני רוצה שהוא יהנה מהערצה ולא יסבול בגללה. נו אני יכולה להיות האישה הקטנה שלו או לא?? חחחח
(רק אל תגידי אמא בבקשה חחח
) וכן את צודקת אני מפסיקה לדאוג רשמית מעכשיו
הקטע שהדברים שהוא עושה די מצחיקים אותי חחח אני מתה עליו. אבל שוב אחרי דברים כאלה לקרוא תגובות שליליות עליו, עושה לי רע.

lama ken

New member
../images/Emo45.gif מבינה אותך, אני גם שונאת לקרוא

שכותבים עליו דברים שליליים
לא נעים.

mayarel

New member
במיוחד כשכנראה זה משפיע גם עליו

ולא סתם הוא עונה בטוויטים שלו על דברים רעים שכותבים לו כמו על למה הוא לא יצא למעריצים.

mokasosex

New member
בסה"כ הוא בןאדם. עניין אותו לראות מה כותבים

עליו ואחרי שראה לא רצה עמוד מלא בעידכונים עליו,כי הוא כבר יודע מה קורה בחיים שלו. הוא רוצה עידכונים לגברי החברים שלו שבקושי יוצא לו לראות בגלל הטור. ולמיטב הבנתי הידע שלו בהפעלת הטוויטר זהה לשלי וגמלי אין מושג איך מפסיקים לצפות במישו בלי לחסום אותו. מבינה את הבנות שבסערת רגשות, אבל אני הייתי שותקת ושמחה שהוא עקב אחרי אפילו לשניה . ואני מקווה שיהיו שערוריות, ככה זה מעניין יותר וגם אם "כועסים" XD עליו תמיד יהיו את המעריצות הנאמנות שיאהבו אותו באש ובמים.

R o c k s e n

New member
לדעתי לוקחים כל דבר יותר מדי קשה

ואני מדברת על אותן גלמברטיות שהתעצבנו שאדם חסם אותן. ובכלל כל דבר קטן שיוצא מהפה שלו או לא משנה מה הוא עושה , ישר יהיה לאנשים מה להגיד והם תמיד יחפשו את הדברים השליליים. זה ידוע שהאמריקאים אוהבים לנפח דברים ולעשות דרמה מכלום ויכול להיות שהן רשמו דברים שלא מצאו חן בעיניו או משהו שקשור לזכויות יוצרים או מה שזה לא יהיה, מה שבטוח הוא לא יעשה את זה בכוונה .. וגם אם כן אז מה? בן אדם לא יכול להיות מושלם ותמיד יהיו את הדברים הקטנים שיגרמו לאנשים קצת להתעצבן או לא לקבל את הדרך שלו.. וזה גם מתקשר לעניין עם המתנה שהוא התבטא בראיון בצורה, אממ מעוררת מחלוקת? ולא היה לי צ'אנס להגיב בשרשור ההוא.

InbarKiii

New member
ודרך אגב, אדם כבר בפעם ה549859 בראשי של תפוז

עם הסרטון שהוא בועט הדילדו חחח גם לפני כמה ימים זה היה בעמוד הראשי בקטע של הסירטונים למטה :) אהובים אותו פה?

nini18

New member
ברור שאוהבים אותו חח איך אפשר שלא???

אבל איפה מעולם לא ראיתי ??

למעלה