אנחנו בחדשות (בהקשר מחמיא...)

debby12

New member
מנהל
נשמעת כמו כיף של אמא

בעיקר התרשמתי מהפתיחות והנכונות להקשיב בכלל לדברים כאלה <דבי ירוקה מקנאה
> נשמע נורא עם גיסתך. מה קרה שם? בדרך כלל "הם" מתמחים בטראומה כללית לנפשה של היולדת ו/או חיתוכים/ניתוחי בטן שנחיצותם איננה תמיד ברורה. אבל 3 שבועות בלי הכרה?! מה קרה שם? הביאו את ברוס לי שירביץ לה בראש עם מחבת?

g a n i

New member
כן, אמא נפלאה על אמת!

(נרשמת למועדון "החיפוש החדש
") זירוז (כי הרופאה האחראית החליטה, פשוט כך, ושלחה 3 רופאים להפחיד אותם "את רוצה להרוג את הילדה שלך בבטן?!") פקיעת מים+ בדיקות מרובות= עליית חום+אנטיביוטיקה לידה שנתקעת בפתיחה של 9 קיסרי חירום (עד היום לא ברור מה היה שם) כולל אחות שיוצאת ואומרת לאחי כמה הילדה מסריחה (באמניוניטיס מי השפיר אכן מריחים זוועה, אבל לשמוע את זה כך במקום "מזל-טוב, אתה אבא! אשתך בסדר גמור!"
) יולדת שלא מתעוררת מההרדמה, מונשמת ומועברת לטפ"נ 3 שבועות שם, מורדמת בגלל ההנשמה, כולל נסיונות לא מוצלחים לגמילה מההנשמה מתעוררות בהתקף פסיכוטי (פאראנויה מטורפת), שהצריך שמירה צמודה של אחות התאוששות ברגע האחרון לפני ההעברה לפסיכיאטרית אילו ההשלכות הידועות. לא לשכוח תינוקת ששכבה בצינוקיה 3 שבועות - המשפחה שלה לא הסכימה בשום אופן שנוציא אותה ואחי לא היה "כוחות", גם כי אמר שמהכרות עם אשתו היא תחשוב כמותם
ואמא שהתעוררה והייתה צריכה להתמודד עם כל זה+תינוקת שלא הכירה ואחרי כל זה רוב האנשים שאני מכירה יגידו "ואת עוד חושבת ללדת בבית?!" (כולל המשפחה, ואני לא מתכוונת "להשתמש" בזה כטיעון, למרות שהוא ממצה את כל הטיעונים הכי אולטימטיבים)

אשכר ש

New member
אלוהים ישמור ../images/Emo7.gif

התכווצה לי הבטן בקריאה. ליבי עם היולדת והתינוקת המסכנות...
מתנחמת בזה שכתבת שעכשיו הכל בסדר איתן. אני צריכה לשים לינק להודעה הזו בכל פעם שמישהי שואלת בפורום הריון ולידה מה רע בקיסרי אלקטיבי...(לא מתכוונת באמת לשים).

debby12

New member
מנהל
באמת אוי ואבוי. נאלמתי דום.

זה כזה סיפור נורא שכבר לא יוצאות לי הלהבות הרגילות מהפה.... ואחרי כל זה אני מניחה שהיא תלד שוב רק בבית חולים כי "איזה מזל שהם הצילו את חייה". מה דעתו של אחיך בסיפור? על כל פנים - נורא נורא. איזו טראומה קשה זה ודאי היה גם עבורו - ההרגשה שאיבדת את אשתך
האמת היא שמכל חלמאות בית החולים בסיפור, מה שהכי הרגיז אותי היו דווקא דבריה של האחות שבעצם לא גרמו את מסכת העניינים העגומה הזו. מדהים אותי כל פעם מחדש איך כה רבות מבהמות תבל מוצאות את דרכן דווקא למקצועות של דיני נפשות שבהן חשובה כל כך גישה *אנושית* מוצלחת.

למעלה