אנחנו בני שבע

MARMELAD

New member
../images/Emo41.gif אנחנו בני שבע ../images/Emo70.gif

הייתם מאמינים שהפורום הזה קיים בסך הכל... שבוע? כן. שבעה ימים. וכבר הקמנו כאן ביחד מיני קהילה. אז לסיכום השבוע הראשון... מה היה לנו השבוע? פתחנו את הפורום הכרנו את כולם (לפחות ברמה של שלום שלום) אחד התחיל לצאת מהארון כתבנו כמעט שבעים הודעות על דמויות הומואיות מהטלויזיה... וזה הזמן לאמר שהיום אני סוגר את הרשימה וכותב את מאמר עשרת הגדולים.. קיבלנו כבר פידבק בדמות הודעה נבחרת יש לנו קישורים להמון אתרים ושוב תודה ליפעת על התוספת האחרונה אפילו התחילה מסורת של קשקשת בצ´ט החדר והכי חשוב - אנחנו כוללים ח"י חברי פורום! אז בתור התחלה זה לא רע. מה לא רע? מ-ה-מ-ם. לא חשבתי בכלל שתוך שבוע הפורום כבר יתפוס חיים משלו. אבל הוא תפס. וזה הכל בזכותכם. אז תרשו לי לנצל את הבמה הזאת כדי להגיד לכם: תודה. אתם ענקים. וחג שמח. MARMELAD

עמית@

New member
מזל טוב , שבוע מלא וגדוש היה לכם

בתור קוראת מהצד, בתור אחות וגיסה וחברה , מזל טוב, כן ירבו

MARMELAD

New member
תודה עמית...

וכן יירבו אחיות, גיסות, והכי חשוב חברות כמוך..!

se7en

New member
מרמלד, הפורום ממש ../images/Emo59.gif

מרמלד, הפורום לא היה כ"כ מצליח בלי מנהל פורום שעושה את העבודה מעל ומעבר. בין אם אני אשתתף בפורום ובין אם לא, שיהיה לך המון בהצלחה, ואם זה מה שעשית בשבוע אני מחכה לראות מה יהיה בעוד חודש....

../images/Emo89.gif מרמלד, אני צריך שתעזור לי ../images/Emo92.gif

נתקלתי (האמת, כבר כמה פעמים...) בבחור שאחרי צ´אט די קצר, מבקש את הטלפון שלי. עכשיו, אני קצת הססן ולא נראה לי שאחרי היכרות מזערית ולא ממשית בכלל, אני אתן טלפון שלי לבן אדם. בקיצור, הסברתי את זה מאד בעדינות לבחור, והצעתי שנמשיך עוד קצת בצ´אט... הוא לא הסכים, התרגז, ונעלם.
אני רוצה לדעת: אני לא בסדר? האם זה מה שמקובל? אולי אני סתם פחדן? אשמח אם תענה לי בזמנך החופשי
כל טוב

MARMELAD

New member
בתור "מבין גדול" בצ´טים

זה מה שאני יודע: מי שמחפש סטוץ ועכשיו, נותן טלפון או לוקח טלפון מהשני אחרי שיחה קצרה שמסתכמת במראה פיזי ומיקום. מי שמחפש קשר מפטפט במשך כמה זמן, מברר אם יש לו בכלל על מה לדבר עם הפוטנציאלי, ואחרי כמה שעות ולפעמים גם כמה שיחות בכמה ימים נפרדים נותן או לוקח טלפון. ומי שמחפש סתם חבר´ה, מקשקש בכללי עם כל העולם, ומחליף טלפונים רק עם מי שהוא מכיר מהצ´ט, בדרך כלל למטרות ידידותיות אבל לא מחייב. מצד שני, יש כאן בפורום כמה חבר´ה שמבינים בצ´טים הרבה יותר ממני והם בטח יוכלו לענות לך יותר במדויק.. MARMELAD

שלב ה- ../images/Emo56.gif...

מנסיוני (גם הוא לא הכי עתיר, אבל מילא...) בקשת הטל´ היא הדרך להגיד "היה לי מעניין לצ´טט איתך, זה דיי מיצה את עצמו, עכשיו צעד קדימה". אותו צעד קדימה ב"קשר" הנרקם משתנה גם בהתאם להצהרת הכוונות הראשונית (אם הייתה כזו) בשיחה הראשונה: אם זה קטע של סטוץ אז זו הדרך להגיד "יאללה"... אם זה בקטע של "מחפש קשר" אז זה שלב דיי הכרחי, בבדיקה האם יש פה פוטנציאל... אם הצהרת הכוונות היא "זורם" על גווניה, או שלא הייתה הצהרת כוונות כלל, אז זה טיפה בעייתי - "מה הוא רוצה... האם הוא באמת רוצה את מה שהוא אומר שהוא רוצה..." וכו´ ואם זו המשמעות, אתה צריך גם לתת דעתך למה זה אומר כשאתה לא רוצה לתת לו טל´, כי ברוב המקרים האימרה "אני מתבייש לתת טל´" זו הדרך להגיד "אתה לא עד כדי כך מעניין אותי". בקיצור עצתי היא - תן טל´ רק למי שאתה מרגיש בנוח איתו, למי שמסקרן אותך יותר ממה שהוא מדליק נורות אדומות. אתה יכול גם לבקש את הטל´ שלו, ולעשות *43 לפני שאתה מתקשר (המהדרין יציעו להיכנס איתו לצ´ט קולי). יש כאלה שמחזיקים טל´ נפרד - מין "גיי פון" שכזה, ורק אותו נותנים. זה המעט שאני למדתי בחצי שנת צ´יטוט, האמת היא שאני מת לראות מה אחרים כותבים - הכל פה נבנה על חוויה אישית בעצם... הטרמפיסט

טל קר

New member
אמנם אני בחורה, אבל :

א. עצות * לאחרים * זה הספציאליטה שלי ב. גם אני יוצאת עם בנים, אז זה דומה. יצאתי עם לא מעט בחורים שהכרתי בצ´אטים עד לפני שנתיים וחצי, אז הכרתי את בן זוגי דרך האי סי קיו. (כן, כן). מתוך נסיוני (הלא מועט אבל הקצת רחוק) השלב אחרי הצ´אט זה עוד לא טלפון (אלא אם כן אתה רוצה להפגש כאן ועכשיו) אלא האי סי קיו. האי סי קיו נותן לכם עוד אפשרויות להכיר ועוד הזדמנויות לשוחח. עכשיו אני אתן שלוש דוגמאות, שתי חברות, והדוגמא שלי. חברה א´ - חיפשה בצ´אטים רק זיונים. וזה גם מה שהיא מצאה. חברה ב´ - מחפשת חבר, אבל עושה את זה לדעתי לא טוב. המדד שלה לפני שהיא לוקחת את הטלפון שלו, זה רק הגיל וזה שהוא לא מפגין התנהגות סוטה במיוחד על השיחה הראשונה. ואז היא יוצאת עם המון בנים, אבל נפילה אחד אחד. או שלא נראים לטעמה, או שכן נראים לטעמה אבל לא נשמעים לטעמה וכו´ וכו´. היא פשוט לא עושה את הסינון הראשוני טוב. היא הולכת לבליינד דייטס עם דגש על בליינד לגמרי. אני - קודם כל שיהיה בן אדם. רק אם יכולתי לדבר איתו בצ´אט והוא הפגין חוש הומור ואינטיליגנציה (בחורים ששואלים כל הזמן "בת כמה/מאיפה או "אתה בת" לא ממש מפגינים את זה) הסכמתי להחליף אי סי קיו, ורק אחרי שדיברנו כמה פעמים באי סי קיו והרושם הטוב עדין נמשך, הסכמתי לעבור לטלפון, ורק אחרי שדיברנו כמה פעמים בטלפון והרושם הטוב עדין נמשך, נפגשנו. במקרה הזה הסיכוי לנפילה היה ממש מינימלי. כלומר הוא יכול להיות אולי מכוער כמו הלילה, או לחשוב שאני מכוערת כמו הלילה, אבל הוא עדין מצחיק ואינטיליגנטי, אז זה לא שאצטרך לרוץ בעודי אוחזת בבטני להקיא מעבר לפינה. בקיצור מאז גיל 18 יצאו לי מצ´אטים שונים על פני תקופה של כשלוש שנים משהו כמו עשרים פגישות שנפרדנו כידידים (עם חלקם באמת נפרדתי כידידים ואח"כ גם למדתי איתם ביחד באוניברסיטה ועם חלקם עדין בקשר) 4 בני זוג קבועים לתקופות זמן שונות, וחבר אחד שאנחנו מחזיקים ביחד כמעט שנתיים וחצי, שהכרתי באי סי קיו. אנשים שבגלל שהם לא מקבלים את מה שהם רוצים כאן ועכשיו נעלמים, טוב מאוד שהם נעלמים. אל תתן את הטלפון שלך למישהו אחר, אלא אם כן זה א) גיי פון (מספר מיוחד לארועים כאלה, קח אפילו טוקמן או משהו כזה בלי דמי מנוי רק לשיחות נכנסות) ב) אחרי שחרשתם ת´צאט ות´ אי סי קיו והוא עדין עושה רושם טוב. אם אתה בכל זאת מעדיף טלפון, אז תקח טלפון, אל תסכים לתת. ואם הוא יעלם, שיעלם.

the_new_guy

New member
הזדיינו בסבלנות

תקראו לי פרנואיד, אבל לתת את הטלפון למישהו בצ´ט כי הוא (לפי הגדרתו) "נראה מעולה" והוא בגיל המתאים? no f#@king way!!! אני לא יודע מי זה באמת (וסטטיסטית, לא יכול להיות שכל המצ´טטים בארץ הם באמת חתיכים, חלקים, עם זין גדול ובעלי אישיות מקסימה), מי יודע מתי הוא יתקשר או אם הוא נהנה מלהטריד בטלפון וכו´....(ולמי שגר עם ההורים- לכו תסבירו את צלצולי הטלפון ב3:00 בלילה). אני נותן טלפון רק למי שדיברתי איתו כמה פעמים בדרכים אחרות (צ´ט פרטי/ICQ) ולהפגש עם מישהו מהצ´ט כרוך בעוד כמה אמצעי בטיחות (יש מספיק אנשים שירצו להזיק לך רק כי אתה ישראלי/ערבי/יהודי/הומו וכו...). אז אני מפספס הזדמנויות לשכב/לפגוש אנשים? נכון. אבל אני מאמין שהאנשים השווים באמת יחכו בעצמם כמה שעות/ימים עד שהם יפגשו עם מישהו. חברה, "הזדיינו בסבלנות" OK? ו... Be Carful Out There

MARMELAD

New member
אני דווקא חושב, שרוב המצ´וטטים הם

הומואים רגילים, כמוני וכמוך, שגם מפחדים לתת את הטלפון שלהם למי שהם לא מכירים, וגם מפחדים שזה שהם מדברים איתו סתם משקר להם והוא בעצם נורא מכוער, וגם מתפללים שהוא חתיך כמו שהוא אומר, וגם מקווים שאולי מזה תצא האהבה שהם מחפשים כל כך..... ולכן אני בעד לחכות. לא להגזים ולא לתת טלפונים בכל מקרה (אלא אם כן זה טלפון של המשפוח´עס או משהו), אבל לדבר עם הבנאדם פעם פעמיים שלוש... ועוד פעמיים כדי להיות בטוחים שהוא נראה לכם... ואז למצוא דרך לתקשר. ואל תשכחו שבאמת היו כל מיני סיפורים מ-ז-ע-ז-ע-י-ם כל כל מיני חרמנים זקנים שפיתו ילדים תמימים בשקרים ועשו כל מיני דברים מגעילים... אז לצעירים וללא מנוסים מבינינו אני מזכיר - שגם אם נפגשתם כבר עם מישהו וגם אם החלפתם טלפונים זה לא אומר כלום ובכל שלב שהוא אתם יכולים להחליט שזה לא נראה לכם... וללכת משם. כמובן שלא כדאי לקבוע את הפגישה בבית. לא שלו ולא שלך. MARMELAD

the_new_guy

New member
סבתא שלי אומרת...

סבתי הפולניה טוענת שאם כבר קבעתם להפגש עם מישהו מהצ´ט, מומלץ לערוך את הפגישה הראשונה במקום הומה אדם (בית קפה למשל)- ככה אפשר להתרשם מהבנאדם לפני שמזמינים אותו הביתה או באים אליו. ובלי קשר, היא גם אומרת שתמיד, אבל ת-מ-י-ד,צריך ללבוש סוודר- שלא תתקררו.
(קשר סבתא)

marco

New member
בקיצור ולעניין ../images/Emo62.gif

משנה תורן יקר
האדם שאתה פוגש בצ´אט ומעוניין להכיר הוא האדם שאמור לזרום בקצב שלך (כן, כן, אמרתי לזרום...). כל לחוצי ה-
למיניהם מחפשים כנראה משהו שאתה לא. מכאן- בצורה הברורה ביותר- לא לא לא לתת את ה-
שלך לאנשים שאתה לא סומך עליהם. כשיגיע הזמן ותרגיש נכון עם האדם שאתה מדבר איתו, תראה שתרצה להמשיך את השיחה לקשר טלפוני. תן לזה זמן. ועוד
קטנה אחת: שיחות ב-
שמתחילות ב-"בן כמה/מאיפה/ממוקם" מהוות
אזהרה לכל מחפשי ה-
. אם נתקלת בשאלות - "אק/פס/מה אוהב בסקס" הייתי רומז על
. תסכים איתי ש
הם כנראה לא מחפשים. מרקו מצא
בצ´אט. אני בטוח שגם אתה תמצא.

MARMELAD

New member
הושלמה כתיבת מאמר הטלויזיה

אתם מוזמנים לקרוא ולהביע דעה

למעלה