אנחנו בני שבע

se7en

New member
ראיתי. קראתי. צחקתי. אהבתי... ../images/Emo95.gif

מרמלד, אחלה מאמר. אתה תמיד מעניק
לאנשים, אז הגיע הזמן שמישהו יתן גם לך
ו-
על העבודה היפה...

Yaniv-DC

New member
אוי...... יפה...... אבל......

טעות אחת גדולה..... בסעיף ההומואים האבודים ביותר כתבת שויל וגרייס צברה קהל מעריצים ענק אבל בארץ כמעט לא רואים אותה. אז הנה עדכון - בארץ לא רואים אותה בכלל כיוון שאינה משודרת!!! הסדרה נרכשה על ידי YES השמועות אומרות, ובקרוב תתחיל לתבור מעריצים גם בארץ. השאר -יפה מאוד אם כי דמויות רבות שלא נכנסו הייתי מכניס במקום כל החבר´ה שהכנסת מהאופרות סבון.

MARMELAD

New member
אה... צודק

היא באמת לא משןדרת כרגע. אבל היא שודרה. ולא השאירה יותר מדי רושם! אם אתם לא מסכימים, תקנו אותי ואני אעדכן.....! ודבר שני. "אופרות הסבון"... זה לא ממש אופרות סבון. זה אופרת סבון אחת וטלנובלה אחת. וההבדל הוא די משמעותי. גם במחינת קהל היעד וגם מבחינת המקור, בלי לדבר על ההבדלים בצורה. ואחת מזו ואחת מזו... זה לא הרבה......? נכון?

Yaniv-DC

New member
תתפלא...

העונה הראשונה זכתה להצלחה, אבל רק היא שודרה כיוון שהלווין קנו את הזכויות. רושם... מאלה שאני דיברתי איתם השאירה רושם כולל סטרייטים שתהו בפורום טלוויזיה מה עלה בגורל הסידרה... וגם הומואי האופרת סבון והטלנובלה אני לא חושב שמישהו בכלל שם לב אליהם... תקנו אותי אם אני טועה.. טוב. הגיע שלב השאלה הכנה בלאב קרוז. לייטר!

MARMELAD

New member
אז יש לי בקשה ממך.....

מאחר ואני לא ממש מבין בסדרה הנ"ל..... אז תכתוב אתה את הקטע על וויל וגרייס ואני כבר אערוך את המאמר. ולעניין אופרות הסבון וכו´... אולי אתה ואני, ואולי גם חצי מהפורום לא רואים את הסדרות האלו. אבל הן סדרות מאוד חשובות, אנשים יושבים מרותקים אליהם במשך שנים! ותיכנס לפורום אופרות סבון ותראה על מה אני מדבר. ולכן הן חשובות לרשימה...

Yaniv-DC

New member
כל זמן ש....

עמדתי על ויל וגרייס מתקבלת, כל השאר לא חשוב. את מה שיש לי לומר על האופרות אמרתי... תיכף אנתוני מועק על היהודי שלנו בלאב קרוז... אויש... צריך לעשוץ לזה גרסא הומואית...

i love u

New member
מזל-טוב ../images/Emo34.gif ../images/Emo89.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo90.gif ../images/Emo34.gif

הפורום מדהים הכל פה כ"כ מעניין... כן כן אתה מנהל את הפורום בצורה מדהימה היחס האישי לכל אחד מחמם את הלב כל פעם מחדש תמשיך להקסים כך את כולם שלך לנצח נצחים, יפעת...

למעלה