אני רוצה לספר לכם על מה שקרה לי

Natalila

New member
../images/Emo41.gif אני רוצה לספר לכם על מה שקרה לי

היום ואתם תגידו לי אם פעלתי נכון...
היום בצהריי היום שמעתי את הכלב שלי נובח חזק, יצאתי לראות על מה כל הרעש וראיתי שאמא שלי הכניסה לבית איזו אשה אני אציין שהיא הייתה דתיה (אם זה משנה) והיא טענה שהיא הגיעה מאיזו עמותה שנקראת "אחוות גור" או משהו כזה. ושזו עמותה שמפתחת מערכת חדשנית לטיפול במקרים של חולים, פיגועים, מחלות קשות כמו הסרטן וכד' איך שהיא התחילה לדבר משהו היה מסריח.. אמא שלי שהיא אשה שקצת קשה לה עם השפה הרוסית פשוט ישבה ובהתה בה והנהנה עם הראש. אני גם אאומר ואדגיש שכל מה שהאשה הזו נשאה ביד זה עלון מרופט (ממש מרופט, כאילו היא מצאה אותו באיזה פח בחוץ
) ו2 דפים מקומטים (שאליהם אני אגיע בהמשך) נתתי לאשה לדבר.. היא אמרה שבבנק הדם אין מספיק דם והם מפתחים מערכת שתשמור על הדם ליותר זמן מ72 שעות, שהם מבקרים חולים קשים, נותנים יעוץ לפני הניתוח וכד' (ובקיצור בלה בלה בלה) ואז שאלתי אותה: "ומה את רוצה מאיתנו
" ואז היא אמרה: "זה הוראת קבע של 20$ בחודש" (שאלה הדפים המקומטים) איך ששמעתי את זה
פשוט לא יכלתי להתאפק "עם כל הכבוד לך ולמערכת שלך אבל יש בארץ ברוך ה' ביטוחים, רופאים, קופות חולים, צוותים רפאויים. בקשר לבנק הדם אז אני חושבת שבנק שקיים כבר המון זמן יודע לטפל במערכות שלו ותאמיני לי שומדבר ממה שאת מציגה פה לא נראה לי אפילו רבע אמיתי. אני את התרומות האמיתיות שלי עושה לאגודה למלחמה בסרטן, לזק"א, תורמת דם פעם בחצי שנה אז פשוט אל תבזבזי עוד דקה מזמנך ותלכי מפה" "אוקיי רק לפני שאני הולכת אני יכוהל לספר לך סיפור קטן
" "לא
אני לא מעוניינת לשמוע
" קמה והלכה. עכשיו תגידו לי אתם... האם יש גבול לחוצפה

soofgania

New member
ברור שלא הייתי חותמת על שום הוראת קבע

אבל חבל שלא הלכת לחדר אחר להתקשר בשקט למשטרה שיבואו לבדוק אם קיימת פה הונאה..עכשיו האשה הזו מבקרת עוד כמה בתים ויהיו כאלה שאולי יחתמו לה

Natalila

New member
כן, חשבתי על זה ../images/Emo4.gif

אבל חבל שחשבתי על זה מאוחר מידי כשהיא כבר הלכה פשוט הייתי מבולבלת ורותחת

Jahel

New member
איזה חוצפה ../images/Emo88.gif

גם אבא שלי לפעמים תורם לכאלו אנשים כי הוא לא יודע להגיד לא... ואני תמיד מתעצבנת מזה! שיראו לך למי אתה תורם, יש מספיק אנשים שיקחו את זה לעצמם ויגידו שזה לחולי סרטן. ועוד לתת הוראת קבע? וזה נכון שחסר דם בבנק הדם אבל בשביל זה מד"א מארגנת מבצעי התרמה לא? יפה לכלב שלך שנבח עליה

Natalila

New member
בדיוק חשבתי על זה

הוא לא נובח אף פעם.. רק על הדוור שלנו
ועליה הוא ממש נבח.. כאילו הוא הרגיש את את השרלטנית

Natalila

New member
ובקשר לדם

היא פשוט ניסתה לשכנע אותי שהם מפתחים מערכת שתחזיק את הדם בבנק הדם יותר מ72 שעות אז אני חשבתי לעצמי שעם כל הצוות הרפואי וכל הטכנולוגיה אני בטוחה שבנק הדם כבר היה עולה על זה בעצמו אם זה היה אפשרי זה לא שהיא באה מטעם בנק הדם או משהו ואם כל הכבוד, בתור תורמת דם קבועה אני מעדיפה לתרום דם ולא את ה20$ לשקרנית הזאת

Jahel

New member
זה לא נכון ../images/Emo88.gif

גם קיבלתי הסבר רפואי אבל הספקתי לשכוח אותו
משהו עם זה שהנוזל מחזיק שנה והכדוריות האדומות מחזיקות חודש

y e t i

New member
לא נכון .

דם מהרגע שנלקח ממך בעל תוקף של 35 ימים , אם מדובר בסוג דם נדיר , הטכנולוגייה של היום מאפשרת הארכה קצרה של 7 יום נוספים , כך שבכל מקרה מדברים 35-42 יום בלבד , אם לא היה בו שימוש הוא פשוט נזרק .

RVD18

New member
התנהגת בסדר גמור

חוצפנית זאתי. שונא את זה.

כול הכבוד לכלב שלך ../images/Emo6.gif

את פעלת נכון גם אני הייתי מעיפה את האישה הזאת מהבית ועוד בבעיטה.. חחח

Fire Of Heaven

New member
מזכיר לי סיפור

על עיוור שהיה מתרים כספים ובסוף היום לאחר שסיים היה מוריד את המשקפיים השחורות ומתחיל לספור את הכסף.( אאל"ט זה היה סיפור אמיתי) ישנם עמותות רצנינות שחוקרות ומנסות לפתח דברים ובאמת עוזרות לכל מיני מסכנים. מה שבטןח שהם טורים לשלוח נציגים שנראים ומתנהגים בצורה יותר רהוטה. תמיד טוב לבקש מספר טלפו של העמותה כדין לודא שהנציג אמיתי ולהתקשר מיד או לבקש את אתר האינטרנט כדי לודא.

Natalila

New member
כמו שאמרתי

כשבאים אליי להתרמות מעמותות שונות ומשונות אני תמיד תורמת (אלא אם כן כבר תרמתי
חח) אבל היא פשוט באה עם עלון מרופט של תמונות של פיגועים ואומרת לאמא שלי: "זה מה שיכול לקרות חס וחלילה גם לילדים שלך" לא מסמך, לא לוגו של העמותה ולא נעליים

y e t i

New member
מה שקרה לך הובא לידיעת הציבור

ע"י פירסומות ברדיו , אצלנו נתלו מזכרים של המשטרה שמביאים לתשומת ליבנו את התופעה . בכל אופן , מדובר בעבריינית שניסתה לגנוב ממכם כסף . את יודעת מי זו , הזדהתה בפניכם ? לא רק שהיא ניסתה לגנוב ממכם כספים , אלא גם ניסתה לקחת ממכם דם ללא צורך .

Natalila

New member
לא

היא לא הזדהתה - כלומר לא קראה בשמה או משהו אוף, חבל שלא חשבתי לקרוא למשטרה לפני
ואחרי שכבר עבר לי הזעם והשוק רצתי החוצה כדי אולי לתפוס אותה אבל הכלב לא נבח אז כנראה היא כבר התרחקה

y e t i

New member
היא תפגע בתמימים החלאה הזאת .

לא אני יאמר לך מה לעשות , אבל , אם תמצאי לנכון קחי את אימא שלך ולכי למשטרה להגיש תלונה , אם בצפון זה ידוע אני מניח שגם במרכז . מה הם יוכלו לעשות בלי זיהוי שמי שלה קשה לי לומר , אבל תיאור שלה באופן כללי יכול לעזור .

גם עזר מציון התחילו ככה

לא יודעת מי זו הבחורה שהתדפקה על דלתך, אבל עמותות שכאלה מבקשות הוראות קבע. אני אישית, בשיא טיפשותי, אחרי השירות הצבאי (לא אני לא דתייה ומעולם לא הייתי), הגעתי דרך מודעה בעיתון למשרד שעבד עם עזר מציון, ושהם בעצם שיווקו הוראת קבע( אז של 10$) ובתמורה יאפשרו קירבה גדולה יותר לבנק הדם לכל המשפחה, תמיכה של בתי תמחוי ועוד כל מיניי שכאלה. זה היה אחד מהשבועות ההזויים בחיי. מנהל המשרד הזה, כל הזמן כעס שלא עשינו מספיק מינויים ופעם כשהחתמתי מישהי והיא ביקשה רק חצי שנה, הוא צעק עליי שאיך העזתי לאשר לה דבר כזה, ובתמורה העניש אותי והוריד לי את העמלה שהיתה מגיעה לי. כשהודעתי אחרי שבוע מטורף, מחוסר תנאים שאני עוזבת, הוא דאג להראות לי תמונות של אנשים חולי סרטן ( שעזר מציון אכן מטפלת בהם), ודאג לאיים עליי, שסכנת הסרטן מרחפת גם עליי. ברחתי משם כמובן. אחרי כמה שנים, מישהי קצת הרבה יותר אמיצה ממני, הגיע עם סיפור דומה של המנהל הזה לאמנון לוי, אם אני לא טועה, ועזר מציון הפסיקו לעבוד איתו עד כמה שאני יודעת. לא מכירה את עמותת "אחוות גור". אבל עזר מציון היתה בזמנו בתחילת הדרך, ודווקא הסתובבתי עם אלונים שנראו איכותיים. ולדעתי אין היום אדם בארץ שלא מכיר את עזר מציון. הם רק לא ידעו שה"מפיץ" שלהם כזה מנוול. יש מצב שהאשה הזו היא רק השליח, כמו שאני הייתי. אבל אם אתם נתקלים באנשי מכירות שכאלה, שווה לבדוק עם המשטרה ויותר מזה, שווה לנסות לתחקר אותם יותר על מעשיהם. ותזכרו, יש מצב שהיא היתה רק הש"ג.

למעלה