אני רוצה לספר לכם על מה שקרה לי

קודם כל לא היתי מכניסה אותה הביתה אבל..

אם כבר היא היתה בפנים היתי הולכת איתה ביחד לגוגל במחשב ובודקת אם קיימת כזאת עמותה זה שיש לכם דיעה משלכם , היא אמורה לכבד את זה ולהמשיך הלאה. האם יש בעלון מס טלפון? מדוע לא לקחתם? מי זאת האישה שם שלה.. מה לעשות שהיום צריך לברר המון כי לא חסרים נוכלים? ההתנהגות שלה באתמ לא היתה יפה, דייב רור שהיא רצתה - כסף. אבל בחייאט רבק למה להכניס אותה לבית? שנה טובה :)

gilad music

New member
האישה הזאת היתה גם אצלי בבית../images/Emo2.gif

בשיא חוצפתה היא נכנסה לביתי בעוד הוריי בעבודה ונקישותייה החזקות מאוד בדלת העירו אותי משינה אחריי משמרת לילה, כשתפחתי לה היא היתה צנועה מאוד ופאה על ראשה,עם עניים כחולות כמו שתיארת היא באה עם סיפרון מפורר ושניי דפים להצטרפות ל"יד אחווה" אמרתי לה שאני מוכן לתת לה מזומן כאן ועכשיו, אבל היא התעקשה ותמיד כשאמרתי לה שאני לא רוצה. היא השאלה אותי בעצבים "מה המספר חשבון הבנק?!" ממש דרשה אותו סיפרה לי סיפורים עם אנשים חולים שאין לי שישב איתם בשזמן האישפוז דם, פיגועים, תאונות דרכים,,, הריח לי משהו מסריח ממש התעקשתי לא לחתום לה על הוראת הקבע ואז היא פשוט אמרה: "אני לא יודעת למה אני מבזבזת את הזמן לי איתך" ופשוט יצאה בכעס. ההיתי בהלם... ופשוט נדהמתי עד כמה לאנשים לי חוצפה לבוא ולבקש תרומה בכזו צורה.

SimsY

New member
זה כבר ממש מצחיק

למה אני מבזבזת את הזמן איתך ???? למה היא מבזבזת לך את הזמן מההתחלה -זה מה שצריך לשאול.... שמתי לב במדינה הזאת החוצפה של האנשים יוצאת מכל החורים - אתה כבר לא יכול לתרום בכלל כי אתה לא יודע למי בדיוק זה הולך ואם זאת לא הונאה כל אחד יכול לקרוא לעצמו עמותה ולהתרים רק בגלל שהוא יותר מידי בטלן מכדי לעבוד

Sea Urchin

New member
הייתי שובר לה את האף עם האצבע האמצעית

ועוד מאחל לה כמה איחולים שמהווים מכה מתחת לחגורה, ושלא כותבים אותם בפורומים.

MILLI1985

New member
אין גבול לחצופה של אישה שהגיעה אליך.

אם כול הכבוד של רצון טוב לעזור לאנשים במצוקה וכמה שנשבר לנו הלב כשאני נוסעת ברכב עם חברים אנחנו אף פעם לא תורמים לא כי אנחנו אנשים רעים פשוט לך תדע לאיפה הכסף הולך! שנית נראה די מסריח שמישהו יבקש תרומות בחג איך היא הגיעה אליך פתאום ודווקא אליך מכול השכנים והסובבים דווקא אני במקומך הייתי מחפשת את עמותה באינטנרנט ומתקשרת לבנק שלך ואומרת חד משמעית (כמובן אחרי הזדהות) לבטל הוראת קבע אין טעם שמישהו יהנה על חשבון בפרט שאני אישית לא שמעתי על העמותה הזאת.מצטערת מכולכם שאני קיצונית כזאת אני תורמת כסף רקורק לארגונים המוכרים כמו:"הקש בדלת", "איל"ן" וכו' אני מקווה שקיבלת קבלה לפחות
מילי

הונאות-ותרומות!

זאת לא הפעם הראשונה שנוכלים מנצלים את טוב ליבם של אנשים . אם מישהו זוכר לפני מספר שנים עמדו בצמתים זוג תלמידות תיכון ועדיף תלמידות יפות עם קבלות ל"תרומות לילדים עניים" כמעט כל צומת בארץ היה את זה.באותה תקופה הכלכלה של ישראל היתה קשה וכמעט לפני קריסה עד שבא ביבי נתינהו ועשה סדר. על הקבלות היה מופיע שם העמותה כולל אתר אינטרנט וראשי התיבות של "מוסד ללא כוונות רווח" וכו".. עד שיום אחד הופיע בתכנית של אושרת קוטלר בערוץ2 שעה 6 בערב בחור רוסי שכנראה נמנה על העמותה הזאת לא רק שהם לא נתנו שיעורי מחשב בחינם בתל אביב הם אפילו דרשו מילדים עניים 5 ש"ח לשעה על שימוש במחשב ו"המורים" שהיו צריכים לתת שיעורי מחשב בחינם בכלל היו שתיינים. אפילו שקל אחד לא נתרם לילדים עניים. הרווח של העמותה הזאת-5 מליון שקל חדש. וזה היה עובד כך: מחפשים נערות חתיכות בתיכונים נותנים להם קבלות הם צריכים להביא"תרומות" ומי שמביאה הכי הרבה תרומות כך גם השכר שלה עולה...לפי אחוזי הקבלות. הבחור הרוסי כל אותה טען שיש להם רואה חשבון והם משלמים מיסים(מוסד ללא כוונת רווח??!)והם עסק חוקי. מאותו יום נעלמו על הנערות בצמתים. גם מנהל עמותה עזר מציון מפתח תקווה חשוד שמעל בכספים. הדרך היחידה להבהיל--את אותם נוכלים! פשוט מאוד--> לבקש מהם תעודת זהות.......שלהם.זה כבר יבהיל אותם! או בכלל לא לפתוח להם דלת ולא להכניס אותם לבית יש גם נוכלים בטלפון--שרוצים "לסדר פנסיה" או כל דבר אחר.--פשוט לנתק! אם שוב מתקשרים--לאיין על תלונה במשטרה.

למעלה