אני רוצה תמונה של...

Cm 2004

New member
חחחחחח חזק אחי.

אבל אתה יודע מה אומרים,דווקא אלה שאומרים את זה הם אלו שבאמת יש להם כזה! אבל זה לא המקום לדבר על זה :) סותם שתדע.. המשמעות של CM היא בכלל לא במשמעות של סנטימטרים. זה קיצור של CASTRO MAN ו-2004 זאת השנה!

Cm 2004

New member
חחח לקחת את זה קשה אני רואה.

אחי ככה זה שהאמת כואבת. חחח סתם גבר! יאללה עזוב את זה. אחרת לא נפסיק!

Cm 2004

New member
מאיפה אתה מביא ת'דברים האלה?

אחי אתה ממציא לך תאוריות ונתקע בהם כאילו הם נכונות. כולה אמרתי שנעצור את זה פה בקטע שזה לא קשור לשרשור הזה אז שחבל לדבר על זה פה. אחי אני גורם לי להרגיש כמו מורה שמסביר לתלמיד שלו. או יותר נכון לאיזו גננת חחחח

חחח אחי זה בצחוק תירגע

פעם הייתי עושה את זה שהדס אמרה לך והיא נתנה לי אזהרה וכולם היו שואלים אותה חחחחחחחחח זה היה מצחיק

אני יודע

כי יש קיצור באנגלית בסנטימרטרים אם אתה לא יודע וגם קסטרו מן ידעתי מהתחלה אבל הקולקציה עברה ממזמן וזה קולקציית קיץ סתיו חורף

Cm 2004

New member
וואלה אחי? טוב שאתה אומר.

ואין שום קשר לקולקציה. באותו היום שפתחתי ת'כינוי השנה היתה 2004 וכדי לשנות את השנה אני צריך עכשיו לפתוח כינוי חדש. ולמי יש כח :) אז אני משאיר את זה ככה. קפיש?

לא חחח סתם אחי כן

פשוט שעשיתה את זה הקולקציה שלהם הייתה 2004 ויש לי משם קרדיגן ובגד ים שהלך לאיבוד חח ואני מחכה לקנות חדש חחח

Cm 2004

New member
אז תחזור בזמן אחי וקח לך חדש.

ככה אני עושה. תראה למה אתה גורם לי אחי? נראה לי זה מידבק!

טוב המשחק קצת נקטע...../images/Emo4.gif../images/Emo90.gif

בתמונה שביקשתי אני באמת התכוונתי לוילה והתבלבלתי אז ישראלה, מצאת תמונה מתאימה לבקשה שלי ואני מקווה שהתמונה הזו מספקת את הבקשה שלך
ואם לא אז חבל
חחח סתם
אז אני רוצה תמונה של עפר ומיכאל הנגבי

למעלה