אנשי השנה- התוצאות!

Rose131

New member
../images/Emo41.gifאנשי השנה- התוצאות!../images/Emo41.gif

להזכירכם- הזוכה ב'איש השנה' מקבל את ספר 'המקלדת' מתנת תפוז אנשים
בנוסף, חמשת הזוכים בתתי-הקטגוריות מקבלים ערכה חורפית- כרבולית ו נעלי בית- גם היא מתנת תפוז
והרי התוצאות!
איש השנה
בקטגוריה זו זוכה אטי! [lestatgirl] מזל-טוב, ואני מקווה שתישארי בפורום לשנה נוספת
מעדכן החדשות של השנה
בקטגוריה זו זוכה איתן [elknetld2kil] אני מודה לך בשם הפורום על ההשקעה והתרומה שלך לפורום
סטלן הפורום
בקטגוריה זו זוכה, מי אם לא גלי [Gali4697] גלוש, אנחנו כאן בשבילך!
חופר השנה
בקטגוריה זו זוכה אורון [Rock Bottom] הוא אמנם הגיע רק לאחרונה לפורום, אך אני מניחה שלמדנו.. להכיר אותו
בננת השנה
בקטגוריה זו זוכה תומר [SainTonix] ....
סוכריית השנה
בקטגוריה זו זוכה אורן [Luna Sphere] ....
כל המופיעים בהודעה זו מתבקשים לשלוח אלי מסר עם שמם המלא וכתובתם בכדי שנוכל לשלוח אל ביתם את הפרס
כמובן שאת כל הקטגוריות יש לקחת ברוח טובה, בין אם נבחרתם או לא- שום כוונה רעה או מעליבה לא הייתה טמונה בתחרות, היא הייתה בשבילכם
ושוב תודה לאורן על הרעיון!

SainTonix

New member
חחחח בננת השנה? מגניבבב

אני אוסיף את זה לחתימה או משהו.. תודה תודה D=

Rose131

New member
ובצדק,

הצביעו לך אם אני זוכרת נכון כולם חוץ מ2 בקטגוריה הזו, רוב ממש מוחץ.. ואתה באמת תורם המון, ותודה!D:

lestatgirl

New member
ברור שעוד שנה, תצטרכו להעיף אותי מפה עם דחפור

אז מה, מודים לבלאמי דוהרטי ואוברסט שהביאוני עד הלום?
ועוד אחרי שניסיתי לשלוח פעמיים מסר להצביע ותפוז היה פחות מנחמד... עכשיו רק חמללו צריכים לזכות בפרויקט ביפ. אני אשתוק עכשיו.

Rock Bottom

New member
WTFFFFFFFFFFFFFFFF O_O

סתם, אין שם הגדרה שהייתה מתאימה לי יותר.
בפורום WWE אני יודע כאיש המגילות הרשמי.
חחח אני רק חייב לדעת איך זה קרה העניין הזה.. מי שם אורון בקלפי?
אני בעצמי שכחתי להצביע! O_O

Luna Sphere

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חיחי ידעתי שאטי תזכה
מזל טוב לכולם
והקטע עם סוכריית השנה שיעשע אותי נועה לפני כמה חודשים: "את לא אינדי מספיק, שומעת היוזד!@$%^" חחח אבל תודה, תודה.. אני מודה למדע על שהביא אותי עד הלום הלכתי להמשיך להכין עוד אחת ממיליוני הפרוייקטים שבית הספר דורש ממני

למעלה