ושלחי מסר עם הפרטים
L lestatgirl New member 5/2/08 #23 מזה ידעתי? סיילר נתן לך ביס מאייזיק? את חייבת להפסיק לשמוע היוזד. באמת זה לא טוב לבריאות שלך בהצלחה
L Luna Sphere New member 5/2/08 #24 ידעתי כי זה היה ברור.. ולא שמעתי אותם כבר הרבה זמן.. סיימת כבר לראות?
L lestatgirl New member 5/2/08 #25 נופ, אני מורידה כרגע אבל גם בהתלבטויות חשבתי לחכות שהשלישית תתחיל ולהתחיל לראות את זה יזה שבוע לפני שהיא מתחילה ככה שאני לא אצטרך לעבור עוד גמילה. אגב, את רואה סקינס נכון?
נופ, אני מורידה כרגע אבל גם בהתלבטויות חשבתי לחכות שהשלישית תתחיל ולהתחיל לראות את זה יזה שבוע לפני שהיא מתחילה ככה שאני לא אצטרך לעבור עוד גמילה. אגב, את רואה סקינס נכון?
L lestatgirl New member 5/2/08 #27 אוקיי אוקיי אבל זה יורד לי ממש לאט.. תתחילי לראות ומיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! !! !
L Luna Sphere New member 6/2/08 #30 באיזה פרק את? ואין לי זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
L lestatgirl New member 6/2/08 #31 במה? סיימתי עונות ראשונות גם סקינס וגם הירוז נו את לא מבינה שלימודים זה לא חשוב עד שמגיעים לתיכון. את לא צריכה כלום חוצממתמטיקה ואנגלית. ואוליייי הנושא שאת רוצה להרחיב.
במה? סיימתי עונות ראשונות גם סקינס וגם הירוז נו את לא מבינה שלימודים זה לא חשוב עד שמגיעים לתיכון. את לא צריכה כלום חוצממתמטיקה ואנגלית. ואוליייי הנושא שאת רוצה להרחיב.
L Luna Sphere New member 6/2/08 #32 אני צריכה ממוצע גבוה *כדי* שאני אוכל להגיע למקצועות שאני רוצה שנה הבאה.. ותראי כבר את העונה השנייה דאמיט):
אני צריכה ממוצע גבוה *כדי* שאני אוכל להגיע למקצועות שאני רוצה שנה הבאה.. ותראי כבר את העונה השנייה דאמיט):
L lestatgirl New member 6/2/08 #33 זה רק ב30 אחוז, אבך תוך שבוע שבועיים אני שם. כן אני מניחה שהעתיד הוא לא הצד החזק שלי, איזה מקצועות את רוצה?
זה רק ב30 אחוז, אבך תוך שבוע שבועיים אני שם. כן אני מניחה שהעתיד הוא לא הצד החזק שלי, איזה מקצועות את רוצה?
L Luna Sphere New member 9/2/08 #35 ביולוגיה ותיאטרון. אבל זה כל כך לא בטוח, אני בשלבים ראשונים של החשיבה, עוד לא קיבלנו חוברות הסבר ומקצועות בכלל ככה שזו סתם הצעה באוויר.. תאמרי לי כשאת מסיימת את העונה השנייה כדי שאני אוכל לדעת מה התיאוריה שלך לגבי ההמשך. כל אחד אומר משהו אחר
ביולוגיה ותיאטרון. אבל זה כל כך לא בטוח, אני בשלבים ראשונים של החשיבה, עוד לא קיבלנו חוברות הסבר ומקצועות בכלל ככה שזו סתם הצעה באוויר.. תאמרי לי כשאת מסיימת את העונה השנייה כדי שאני אוכל לדעת מה התיאוריה שלך לגבי ההמשך. כל אחד אומר משהו אחר
L lestatgirl New member 9/2/08 #36 אוקיי יקח זמן, פתאום ראיתי שזה עם כתוביות בצרפתית ותזכרי רק תמיד שזה סך הכל תיכון זה לא ישפיע על שארית חייך [חוצמתעודת בגרות ושיט כזה] יותר ממה שתתני לזה.
אוקיי יקח זמן, פתאום ראיתי שזה עם כתוביות בצרפתית ותזכרי רק תמיד שזה סך הכל תיכון זה לא ישפיע על שארית חייך [חוצמתעודת בגרות ושיט כזה] יותר ממה שתתני לזה.
S ScreamingForSomethin New member 4/2/08 #22 חחח הייתי ממש קרובה עם ההצבעות שלי../images/Emo223.gif מזל טוב לכל הזוכים!
M M a a y a n K New member 7/2/08 #34 מזל טוב לכולם! אני חושבת שאלה שהצביעו גם צריכים לזכות בפרס...סתם..