חם
מ מוסיקה לזיקיות New member 4/11/07 #34 בקיצר, המשחק הזה לא משהו, תודי סטריפ פוקר, משהו התואם את הפורום, החום ואת מצב רוחי החרמני
ב בחורית שובבית New member 4/11/07 #36 הוא לא משהו כי אתה לא משתף פעולה../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif אם מצב רוחך חרמני...ממממ שמעת על בלוג טיוי למבוגרים?... אם מצבך נואש אתה תמיד יכול להגיע לשם
הוא לא משהו כי אתה לא משתף פעולה../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif אם מצב רוחך חרמני...ממממ שמעת על בלוג טיוי למבוגרים?... אם מצבך נואש אתה תמיד יכול להגיע לשם
מ מוסיקה לזיקיות New member 4/11/07 #37 לא שמעתי לא... ותכניסי ת'לשון מהר... חוץ מזה, שיש לי דרכים אחרות למיצוי הסיפוק העצמי..
ב בחורית שובבית New member 4/11/07 #40 ספר.... אולי נשכיל (ואני אוציא לשון מתי שבא לי) עכשיו משאני יודעת שאין לך סמכויות
מ מוסיקה לזיקיות New member 4/11/07 #42 מממממ....חוששתני שזה לא הפורום הנכון לסיפורים ואני משוכנע כי חלק מהסיפורים את מכירה... וזאת בהנחה שאת באמת לא פולניה, נושא שאני לגמרי סקפטי לגביו
מממממ....חוששתני שזה לא הפורום הנכון לסיפורים ואני משוכנע כי חלק מהסיפורים את מכירה... וזאת בהנחה שאת באמת לא פולניה, נושא שאני לגמרי סקפטי לגביו
ב בחורית שובבית New member 4/11/07 #49 אז תתחיל לצייר אותי אחרת... אני בהחלט לא פולניה חחח לא נעים לי אבל... מממ רק לא פולניה נוווו בחייאת, רק זה חסר לי (פעם ראשונה שאומרים לי שאני נראית/נשמעת פולניה חחחח)
אז תתחיל לצייר אותי אחרת... אני בהחלט לא פולניה חחח לא נעים לי אבל... מממ רק לא פולניה נוווו בחייאת, רק זה חסר לי (פעם ראשונה שאומרים לי שאני נראית/נשמעת פולניה חחחח)
מ מוסיקה לזיקיות New member 4/11/07 #51 לא יודע איך נראית ואיך נשמעת אבל דפנטלי נקראת כפולניה.. יאללה לכי כבר