אעהעע קבלו תמונות מהיומולדת של התאומים!

dorkiflitz

New member
עוד תמונות!!! ../images/Emo41.gifגוסטב עם קונדומים בעיניים../images/Emo41.gif

XDDDDD הוא לא כזה צדיק כמו שחשבנווו!! (חכו יש עוד.. גיאורג מסטול!!!)

rikikiki

New member
XD >> כן הוא כן תמים..

זה מכסים של בקבוק שתייה.. תסתכלי טוב.. XDD

רואים שלא ראית את החלק ש...

הבנים מספרים מה גוסטב עשה עם חברה שלו... חוברת פורנו.. קאמה סוטרה... וואי וואיXDDDDDDDDDD

keren eckshtein

New member
דמט חם לי ! מה זה ? איך הם כאלו מושלמים ? פאק

דמט הם פשוט מהממים
. טום וביל ניראו כ"כ יפה , איזה חמודי ביל שהוא עשה פיס עם הידיים .
ואני כזה מראה לאחותי את התמונה של גוסטב עם הקונדומים (היא מתה עליו) היא נקרעה מצחוק ! היא עושה כזה " אמג זה גוסטב ?
חחחח חשבה הוא כזה טהור XD * וגיאורוג ? את בטוחה שהוא מסטול ? ואיזה כובע הוא דפק על עצמו

חחחח..איזה חמוד..הייתי צריכה להיות שם..חהחהחה

חהחהחהחהחהחהחה מרושע מחשבות זדוניות

ElinorLahav

New member
דור את תותתתתתתחית !

איזה תמונות גאד חיסלת אותי ! אוהבת אותך

אעה איזה חמודיםם

חח תודה רבה על התמונות איי גיאורג יצא חמודיי ובילל הכי למרות שהוא נראה קצת מעוות בפנים...

../images/Emo207.gifבראבו-מסיבת יום ההולדת הגדולה...

ממש קר פה! מינוס חמש מעלות- אבל האווירה במועדון בהאמבורג מתחממת! כאן התאומים מטוקיו הוטל, ביל וטום חוגגים את היום הולדת 18 שלהם. בבר קרח אמיתי באמצע הקיץ.משוגע! הבנים קיבלו שני חדרים במקדש הקרח המפואר (קצת נסחפו "מקדש"). אחד מהם (מהחדרים)- קאזינו- חדר עם שני שולחנות משחק שבהם אתה יכול להמר ובמצד השני הבר קרח המגניב. "זה היה פשוט מגניב", טום מספר."בדיוק ב12 בלילה שמנו עלינו מעילים חמים והלכנו ישר למסיבת 18 שלנו". ברשימת המוזמנים: רק החברים הקרוביםפ, המשפחה וצוות המפיקים. הם חגגו את המסיבה הסודית בסטייל: משקאות אקזוטיים, שמפנייה, מזנון תאילנדי והדובדבן שבקצפת- מזרקת שוקולד (ביל:" אוה אלוהים אני פשוט אוהב את הדברים האלו") במיוחד למסיבה עוצב לוגו עם 3 קוביות שיחד יוצרות את המספר 18 הכיף הגדול היה ליד שולחן הרולטה. "גוסטב וגיאורג ממש נכנסו לזה" ביל צוחק, הוא החליט ללבוש חליפת פסים שחור-זהב לכבוד האירוע." היו להם סימני דולרים בעיינים, למרבה המזל לא שיחקנו על כסף אמיתי" הפתעו מאוד מגנבות ניתן למצוא ליד השולחן מתנות של התאומים. "זה מגניב לראות עם מה אנשים הגיעו בשבילך" ביל מספר בהתרגשות. "אהבתי במיוחד פסל שיש לו שתי חתיכות, כשאתה מרכיב אותן ביחד הן נראות כגוף. זה מסמל את הקשר ביני לבין טום" הזמר מסביר. סוף סוף 18! לא מפתיע שהתאומים השתחררו. ללא אלכוהול? לא הלילה- זה כבר נאמר ע"י התאומים. ומי שתה הכי הרבה? טום:" שנינו שתינו קצת יותר מדי, אבל אם יש רגע לשתות בו הרבה למה לא ביום ההולדת ה-18 שלך?" הוא צוחק. וביל?" זה באמת הכה בי חזק כשהלכתי מהבר קרח לחדר הקזינו. שתיתי בהתחלה הרבה אלכוהול שם ולא הייתי באמת מודע לזה (לכמות) עד שהלךכתי לשם (לקזינו), באמת צריך להיזהר עם הדברים האלו!" ואפשר להסיק משהו אחר מהלילה הזה: ביל וטום הם באמת מלכי מסיבות: כשהתאומים עזבו את אינדוצ'אן ב5:30 בבוקר כבר היה אור בחוץ. "המסיבה הייתה כל מה שרצינו שהיא תהייה" ביל מספר עייף אך מרוצה. ואז הם הלכו למשימה הגדולה הבאה: שינה...

kushkush1233

New member
אחחחחחחחחח איזה סקס מהלך!!!!!!@

גרר אני מתה איזה כוסוניםם חחחח ואיך גיאורג נראה שהוא מסטול XD

dorkiflitz

New member
אוקיי. הם סידרו גבות!!!

שימו לב לתמונה הגדולה!! הם לא סידרו אבל הם עשו אותן יותר דקות!! וביל קצת עיצב...

למעלה