אפליקציות-אתם ממליצים

simabutbul8

New member
../images/Emo41.gifאפליקציות-אתם ממליצים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

עקב קריאה שלי בפורום ראיתי שיש המון גולשים (כמוני!!
) ששואלים לגביי אפליקציות לסאמסונג גלקסי אס, החלטתי לפתוח את האשכול הזה ולעשות סדר ומקווה שיהיה שיתוף פעולה
אני פותחת כמה כותרות ושרשרו את האפליציות המומלצות שלכם תחת אותה הגדרה שמתאימה
שיהיה שבת שלום לכולם
, מקווה להיתקל באפליקציות חדשות...

nwperson

New member
Smiley Pops

חיפשתי משחק שדומה ל bounce out, שהייתי מכורה אליו בזמנו, אבל יש אותו רק במחשב. זה המשחק הכי דומה.. המטרה: להוריד כדורים. איך? בוחרים שלישיה של כדורים צמודים ומחליפים ביניהם. אני בטח גרועה בלהסביר, אבל באמת משחק כיפי..

nwperson

New member
DroidShooting

משחק שעושה שימוש במצלמה. על המסך רואים אנדוראידים מרחפים בחדר שלכם, ואתם צריכים להרוג אותם. ממש נחמד ומשעשע..

da^Lord

New member
משחקים

PES2011 - פרו אבולושן -משחק כדורגל באיכות מדהימה SANDSTORM - משחק בסגנון call of duty מעולה need for speed ומשחק מחשבה פשוט מעולה alchemy

tamarhp

New member
bubble shoot - גירסה מסויימת של באבלס

אם יש למישהו המלצה על גירסה יותר טובה אשמח לשמוע. בכל מקרה זה נחמד, זה הולך לפי שלבים, ואין אנימציות מיותרות שמאטות את ההפעלה.

tamarhp

New member
unblock me - גירסה בעיצוב אחר ל"שעת השיא"

(rush hour), העיצוב יפה (בעיני) ויש הרבה שלבים..

em28

Well-known member
אופס, ההסבר ברח:

אפקטים: רטרו, הדגשת צבעים, צילום דרמטי, שחור-לבן, אפקט HDR כמו באייפון, ציור סוריאליסטי, גזירה, סיבוב מתיחה ועוד ועוד ודוד. עיוותי תמונה מצחיקים, מוזרים, העברה המוקד לרקע, לחזית, PIP, ועוד מליון אפשרויות. העברה ישירה לפייסבוק.

פגית

New member
נראה מדליק, אבל זה כל פעם

מתקין אותה מחדש ושואל אותי אם אני רוצה לקנות...

em28

Well-known member
גם לי זה קרה - יש שני קיצורי דרך

צריך לקחת את הקיצור שבתוך "ישומים" ולא את הקיצור שלקחת.

למעלה