אפליקציות-אתם ממליצים

shlox

New member
Samba Filesharing

גישה נוחה במיוחד לתיקיות במכשיר מהמחשב. לאחר התקנת האפליקציה והגדרתה, המכשיר מזוהה כמחשב נוסף ברשת. מכאן ואילך ניתן לנהל אותו כרגיל, כאילו היה DOK שמחובר למחשב או תיקייה: לגרור קבצים ממנו ואליו, למחוק, להעתיק וכדומה. https://market.android.com/details?id=com.funkyfresh.samba&feature=search_result

shlox

New member
לא הבנתי את השאלה

מדובר בפלטפורמה, דרך לתקשר בין המחשב למכשיר. את/ה בוחר/ת מה בדיוק לעשות איתו, בדיוק כמו שאת/ה מנהל/ת את הקבצים שלך במחשב.

העדשים

New member
העברתי תמונות שהיו ממוינות בתיקיות אבל בטלפון

הכל התאחד לתיקיה אחת ענקית.

shlox

New member
הגלריה במכשיר אכן לא ממיינת לפי תמונות

תוכל להכנס ל"קבצים שלי" אם יש לך גלקסי S (או להוריד אפליקציית סייר קבצים אחרת, כמו Astro) ושם הכל מסודר לתיקיות כמו במחשב. אופציה נוספת - להשתמש בגלרייה שיודעת למיין לפי תיקיות, כמו QuickPic המומלצת. בהצלחה.

העדשים

New member
יש לי HTC. אם אני מורידה ASTRO, הוא ידע להציג

תמונות לפי תקיות או שצריך 'לגשת' לכל תיקיה בנפרד? אני מחפשת משהו כמו שיש מובנה באיפוד.

ofleisher

New member
עוד כמה...

Compass - מצפן בכל מיני גירסאות. Bar code scanner - קורא בר קדים . Israel news - ריכוז אתרי אינטרנט ישראליים משמעותיים בפורמט אנדרואיד. sporty pal - תוכנה לספורט מקסימה Shazam- זיהוי שירים Floder organizer - מעביר קבצים מהמכשיר לכרטיס לפנות זיכרון (אחת ה...אם לא...) Applanet - הצללית החינמית של המרקט
world mate - מארגן נסיעות עיסקיות ...

da^Lord

New member
כמה אפליקציות

SWIFTP - אפלקציה להעברת קבצים למחשב ומהמחשב דרך ה WIFI ARING - לעריכת רינגטונים COVEROID - המון המון רקעים יפים לדף הבית SIMI FOLDER - ליצירת תיקיות עם ממשק ניהול נוח וזה גם נראה טוב SPEED TEST - לבדיקת מהירות הגלישה WATCHDOG LITE - מתריע אם אפליקציה תופסת יותר מידי משאבים וזיכרון..

tamarhp

New member
אפליקציות מומןלצות -

WAZE - הGPS הכי טוב שיש. רשת שיתופית עם דיווחים על מכמונות, משטרות, פקקים ועוד. מסוגל לחשב כמה זמן יקח לך להגיע ליעד לפי הפקקים וכו'. בינתיים הפספוסים שלו עמדו על לא יותר מדקה :) OUR GROCERIES - רשימת קניות שאפשר לשתף עם אחרים ולערוך אונליין תוך כדי. אפשר לערוך גם דרך המחשב באתר שלהם. (לדוגמה, אני ערכתי רשימת קניות תוך כדי שבעלי היה בסופר). אפשר כמובן לסמן מה כבר קנית וכו' כמו בכל אפליקציה של רשימות. COLORNOTE - אפליקציה חמודה של פתקי תזכורת שאפשר לשים על "שולחן העבודה" של המכשיר. GOOGLE SKYMAP- *ה*אפליקציה!!!!! FLASHLIGHT - מכירים את זה שהולכים בחושך ואז מדליקים את המסך של הפלאפון כדי שיעשה קצת אור? זו אפליקציה חמודה שמאפשרת למסך להאיר בכל מיני צורות, החל מאור מלא ועד אור צבעוני, מהבהב, משטרה וכו'. SCHEDALLS - מאפשר לשלוח SMS מתוזמן (וגם הודעת פייסבוק מתוזמנת, בתשלום. )

BarbiBarush

New member
שתי אפליקציות שלא ראיתי שהוזכרו +שאלה

מדד בטריה- battery indicator מונה מצב חשבון אינטרנט, SNS, שיחות) -droidstats יש אפליקציית רב קו לאנדרואיד או שזה רק לאייפון כרגע?

BarbiBarush

New member
דפי זהב

מאפשרת לקבל מידע על בתי-עסק, מוניות, בתי מרקחת, מסעדות, וכו' בקרבתכם לפי המיקום בו אתם נמצאים\ או לכוון לפי מקומות אחרים בארץ..

Shpritz

New member
כללי

Adobe reader - קורא קבצי PDF dropbox - שיתוף ענן Goolge Goggles - צילום חפצים ומציאת פרטים אודותם ברשת Noled - סמן כשמקבלים כל סוג של התראה בין אם אימייל/הודעה/שיחה שלא נענתה Soundhound - כמו shazam - מזהה שירים Whatsapp Wefi Connect - חיבור לרשתות wifi בצורה אוטו' Skype

פגית

New member
רעיון ממש טוב-ברוך הבא

כל הכבוד על היוזמה. ריכזתי את האפליקציות מהשבוע האחרון-במקרה כולן כלליות כאלה. שים לב שהמרקט הינה לאנדרואיד ומתאימה למכשירים שונים ולא רק לגלקסי.. ותכף אסתכל מה יש לי שלא המלצתי עדין ואצרף.. עמית-שווה גם את זה להכניס לשאלות נפוצות..

simabutbul8

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

נעים מאוד, אני סימה..:) אני בחורה.. חח תודה על שיתוף הפעולה

Zמבוש

New member
צריך לבקש ממנהל הפורום הצמדת הפוסט בצורה

דביקה ואו לאחר זמן להעבירו לתג ליין

503idan

New member
xe currency converter

אפליקציה שמראה את שער השקל הדולר היורו ומה שתבחרו... ממש נוחה ,שער הדולר מתעדכן בכל כמה רגעים .רושמים 1000 דולר לדוגמה והאפליקציה מראה כמה זה בשערי המטבע האחרים(שאתם בוחרים) לאיפוס-מנענעים את הטלפון

voguemaster

New member
handy calc עושה את זה גם כן

זה מחשבון מתוחכם יותר מהרגיל בצורה משמעותית. בנוסף לכל עוונותיו הוא גם יודע לתת המרה בין מטבעות.

simabutbul8

New member
תודה רבה לכולם!!../images/Emo140.gif

על שיתוף הפעולה... מצאתי כמה כאלה שלא היו לי....:) אשמח אם תפרסמו עוד אפליקציות...

למעלה