אפשר ביחד!

../images/Emo41.gif אפשר ביחד! ../images/Emo41.gif

מרגישים לבד? מתמודדים עם בעיה או קושי? מחפשים תמיכה? עמותת עצה- המרכז הישראלי לעזרה עצמית והדדית שמחה להזמין אתכם למפגש פתוח ללא תשלום. במפגש נערוך הכרות עם גישת העזרה העצמית. הגישה מציעה דרך לעזור לעצמנו באמצעות מפגש עם אנשים המתמודדים עם קשיים דומים. את המפגש ינחו ענת משה ודלית בינשטוק- עובדות סוציאליות, מעמותת עצה. המפגש יתקיים ביום שני 21/5/07, בין השעות 17:00- 20:00 בעמותת עצה, רחוב מנחם בגין 14 ברמת-גן. להרשמה נא לפנות למרינה, טלפון 03-7518334, מייל: [email protected]

מ י כ

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo10.gifנכון שגם לכם זה קרה פעם?

שכחתי לשלוח את צור לגן עם חולצה לבנה(ראש חודש) נזכרתי בכניסה לגן אבל אז הוא כבר היה עם חולצה כחולה... אין קץ לבושה! להגנתי יאמר שאני חולה ולא ישנתי כמעט כל הלילה..

חן123

New member
ברור

לי אפילו קרה הפוך, שמלאת גאוה הבאתי את הדר בבגדי חג, ועוד השווצתי באוזני הגננת שאני האמא היחידה שזכרה, ואז התברר שאין לאף אחד מושג למה הדר הגיע לגן כמו חתן... תרגישי טוב ותתנחמי שיש פאדחניות יותר גדולות...

בטח, בטח, בטח -

בכל פעם שאני *כן* זוכרת להביא כמו שביקשו או את מה שביקשו אני מאוד אוד גאה בעצמי. הפתרון המתבקש הוא לשים פתק ממוגנט לדלת הבית (מבפנים) בימים כאלה, כדי לבדוק אם זכרת לפני שאת יוצאת מהבית...

מ י כ

New member
היה פתק,והיה גם אזכור בפלאפון

העיה היא שקמתי חולה ומאוחר מידי ולא התיחסתי לכלום חוץ מלעובדה שאני (שוב) אאחר לעבודה

../images/Emo201.gif חיבוק גדול להבראה.

כן, זה קורה לכולנו. וכן, לכולנו רגשות אשם. וכן, גם לי קורה הרבה פעמים שאני מאוד גאה בעצמי על שלא שכחתי (אני מצמידה פתק למקרר, רושמת בלוח שנה, מדביקה על הדלת כניסה, רושמת באאוטלוק ומה לא...וגאה על שלא שכחתי...).

לא נורא ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שלצור זה הרבה פחות מפריע מאשר לך. כל ר"ח צריך חולצה לבנה אצלכם? אני ממש לא אוהבת לשלוח עם חולצה לבנה לגן, היא תמיד חוזרת צבעונית...

מ י כ

New member
כל שישי וכל ר"ח

וכשאני חושבת על זה לא בטוח שהיה לי מה להלביש לו גם אם הייתי זוכרת..(משישי שבת לראשון עוד לא היתה כביסה..)

מרב.

New member
אז מיכ, אם כל שישי וכל ר"ח אתם צריכים חולצה

לבנה, תשאירי חולצה לבנה ספייר בגן, ואם אין לו מגירה בגן אז יש לו בטח תיק שהוא לוקח לגן- שימי בתיק חולצה לבנה שכזו- תקני אחת רזרבית- בדיוק בשביל מצבים כאלו.

גם אצלנו כל שישי חולצה לבנה

ואני מלבישה לו חולצות מזכרות מטיולים של ההורים שלי מחו"ל או צעדות. לא חולצות לבנות שלובשים בחגים

s h r o n i t

New member
עוד ../images/Emo207.gif

אנחנו טסים בשבוע הבא לרומא.פעם ראשונה כך שצצש לא מכירים. יש המלצות?

נטעטע

New member
אוח רומא רומא

בעיקר לטייל ברחובות בין פיאצה לפיאצה, על הדרך להיכנס לאכול מדי פעם ריבוע פיצה, להיכנס לשתות מדי פעם כוס קפה בעמידה. ואלכוהול... הרבה אלכוהול... בגרושים אפשר להיכנס לאיזה בר יין כזה בקמפו די פיורי (כן, כן, גם לי השם עושה צמרמורת) ולרדת על איזה בקבוק יין (או שניים). אח רומא, רומא , כבר אמרתי?

פינקי33

New member
היי, גם אני כנראה ברומא בשבוע הבא

בין רביעי לראשון, נוסעת עם חברה. (פעם ראשונה שאני עוזבת את הילדים אבל בעלי נשאר איתם אז אני רגועה...)כבר הייתי ברומא, היא מדהימה,פשוט כמו שנטעטע כתבה, לטייל מפיאצה לפיאצה, הן מדהימות, ללכת למדרגות הספרדיות, הותיקן, הקולוסיאום ופשוט להסתובב ברחובות, לשתות קפה, לאכול גלידה, לשבת בבתי קפה מרכזיים ולהנות מהסביבה. תענוג אחד גדול!

למעלה