אפשר ביחד!

נטעטע

New member
איך שכחתי גלידה../images/Emo3.gif

בחורף רוב הגלידריות סגורות, ואלה שפתוחות הן רק צל חיוור של עצמן (בד"כ משאירים ויטרינה אחת קטנה פועלת)

פינקי33

New member
כן מותק, אבל בלי הבעל... הוא נשאר עם הילדים

ולכן אני נוסעת איכשהו רגועה... (רק דואגת שלא יאכלו טוב כמו שאוכלים אצלי...חוץ מהאוכל בעלי הוא אמא למופת, ממש אם השנה). 3 לילות... זה המקסימום שיכולתי לחשוב עליו...

אפרסקה

New member
אל תדאגי הם לא ימותו ברעב

מקסימום יחיו שלושה ימים על ממתקים...לא נורא. עשיתי את זה כשענבר הייתה בת 10 חודשים, בניגוד אלייך זה היה ענייני עבודה (גם באיטליה) ולא ממש נהניתי. בעלי נשאר עם ענבר והם בילו בנעימים (הרבה יותר ממני...) תהני!

אפרסקה

New member
כי אני סתם לחוצה ../images/Emo3.gif

האמת שממש אנסו אותי לצאת לכנס הזה, נסעתי לבד לגמרי (כנס עם אנשים שאני איתם בקשרי עבודה יומיומיים אבל מעולם לא נפגשנו) ענבר הייתה כולה בת 10 חודשים ונסעתי לחמישה ימים, שרובם הייתי תקועה בכנס משעמם עם מחשבות עגומות על שהילדה שלי תחשבו שנטשתי אותה... בדיעבד היא הייתה בסדר גמור כמובן. אבל היה קשה לא לעזוב אותה מעולם ואז בבת אחת לחמישה ימים ועוד ביבשת אחרת...לא מרחק הקפצה במקרה חרום. בסופו של דבר היו לי יומיים להסתובב והייתי באחד בפירנצה וביום החזרה הסתובבתי במודנה והיה נחמד אבל בעיקר כי ידעתי שאני חוזרת בלילה הביתה. מניחה שחופשה והנאה זה סיפור שונה לגמרי.

פינקי33

New member
נידמה לי שאני זוכרת שנסעת....

אני מקווה שאצלי יהיה אחרת, בכל זאת לא עבודה (למרות שבפעמים שהייתי באיטליה לצורך עבודה מאוד מאוד נהניתי) ועם חברה, מה יכול להיות רע? הדבר שהכי קשה לי זה הפרידה מהילדים אבל השופינג שאעשה להם יכפר על הכל... מבטיחה לעדכן כשאחזור...

סעי ותהני והיי רגועה,

בטוחה שתמצאי אותם אכולים ומטופלים למופת. שמחה שאת מפרגנת לעצמך נסיעה עם חברה, תעשי חיים!

אח רומא רומא...

איזו עיר מדהימה. עשית אותי ירוקה מקנאה, אני חושבת שכבר איזה שש שבע שנים לא הייתי שם. אני הכי אוהבת ברומא להסתובב בין הפייאצות בעיר העתיקה, שיש בה שילוב מדהים של אתרים יפהפיים, בתי קפה מקסימים, וחנויות שוות ביותר. שופינג שווה נוסף אפשר לעשות (או לפחות לראות) בוויאה וונטו, ואח"כ להמשיך לטייל בווילה בורגזה. כמובן ששווה לבקר בכל העתיקות (קולוסאום וכו') והוותיקן (שהמלצות לגביהם יש אול אובר) אם זו הפעם הראשונה ברומא, ולאכול טוב. רק שכתובות של מסעדות שוות אני כבר לא זוכרת, אז בתחום הקולינרי אני לא יכולה לסייע לך.
ברומא נוהגים כמו מטורפים, רמזור אדום הוא בגדר המלצה בלבד.

אני יכולה להמליץ לגבי מסעדות

להשתדל לאכול במסעדות ביתיות (כאלו שמרוהטות ממש בפשטות, עם מפות משובצות באדום-לבן על השולחנות, ששום ריח תיירותי או פנסי לא נודף מהן). שם האוכל הכי שווה.

למעלה