אשת השבוע שלנו - חבי

ח ב י

New member
טוב, אז ככה...(../images/Emo18.gifארוך)

לא הייתי ילדה שמנה (תודה לאל יש תמונות כדי להעיד על כך) אבל בפרוש אהבתי לאכול- את זה גם אני זוכרת היטב). בצבא עליתי במשקל (10 ק"ג) כי האוכל בחדר האוכל הגעיל אותי וחייתי על שקיות קטנות של בוטנים מצופים וטוסטים מהשקם. בשנה השניה לשרות הצבאי עשיתי דיאטה ורצתי 4 ק"מ 2-3 פעמים בשבוע והשתחררתי מהצבא רזה. נראיתי כמו הרזות הטבעיות האלה (אלה שאוכלות ולא משמינות, מכירות?) כמובן שתוך שנתיים הכל טיפס עלי בחזרה ומכאן התחלתי שוב מעגל כזה: יורדת, מחזיקה מעמד שנה + ועולה בהדרגה בחזרה. את הדיאטה האחרונה התחלתי לפני כ-4 שנים בשילוב עם עבודה אינטנסיבית במכון כושר וזה עבד. רזיתי והיתה לי בטן שטוחה עם שני שרירי בטן אורכיים יפיפיים (סליחה על ההתלהבות
, אני זוכרת כמה נהניתי להסתכל על עצמי במראות בחדר הכושר, בפרופיל, הייתי דקה להפליא). לפני 3 שנים כשהכרתי את בעלי נראיתי נפלא ובהדרגה במשך שנתיים עליתי 10 ק"ג בחזרה. הסיבה: הרבה פחות הקפדה על אוכל ובעיקר על כמויות (עלי כבר צחקו שאני משינה מלחם קל וקוטג') ופחות אימונים בחדר הכושר. בהריון עליתי 26 ק"ג שחלקם הגדול היה בצקת, וכיום ארבעה חודשים אחרי הלידה אני במשקל שלפני ההריון. בסיכומו של דבר נשארו אותם עשרה ק"ג להוריד, וחשבתי שעליתי על דרך המלך אך כעת כנראה שאני במגמת עליה. עליתי קילו וחצי אם מאמינים למשקל שלי (דיגיטלי משובח ומדויק של דר' גב
). המטרה היא כמובן לרדת ולהצליח לשמור עלזה באמצעות שליטה בכמויות האוכל ופעילות גופנית. זהו...

אתי אתי

New member
יש לך מאכלים

ש'עושים לך את זה'? למשל שוקולד, שקורא מיד לעוד שוקולד ולעוד... איזה כייף לך שהיית ילדה רזה, ושאת מכירה את ההרגשה של להיות חתיכה...

ח ב י

New member
מאפים למיניהם

למשל בורקסים, עוגיות - קשה לי לעצור. דוקא שוקולד לא עושה לי את זה.

למעלה