לדעתי זה מגניב:)
B Blue S k y New member 7/6/08 #29 ניסיתי גם, וחדשה פה../images/Emo122.gif../images/Emo26.gif אהלן, איך? מה אתם אומרים?
M Meirbg New member 7/6/08 #30 העיצוב שלי הורדתי לה את הנקודות חן והשתזפה קצת , ושיניתי לה את צבע העיניים
Y YugiBoy New member 8/6/08 #39 העיניים התעוותו לגמרי, גם האף. כשאתם מעוותים משהו, שימו לב שאיברים אחרים לא נפגעים מזה. אפשר לשכפל את השכבה לפני זה, ולמחוק את השכה המעוותת במקומות שאיברים לא רצוים השתנו.
העיניים התעוותו לגמרי, גם האף. כשאתם מעוותים משהו, שימו לב שאיברים אחרים לא נפגעים מזה. אפשר לשכפל את השכבה לפני זה, ולמחוק את השכה המעוותת במקומות שאיברים לא רצוים השתנו.
Y YugiBoy New member 8/6/08 #34 ברקע שהמבט עצמו קר, אין הרבה מה לעשות. שלי../images/Emo3.gif לדעתי הבעיה היא לא בשפתיים, אלה במבט \ בגבות...
ברקע שהמבט עצמו קר, אין הרבה מה לעשות. שלי../images/Emo3.gif לדעתי הבעיה היא לא בשפתיים, אלה במבט \ בגבות...
N Nienna17 New member 8/6/08 #38 גם מאוד יפה ../images/Emo45.gif הקטע עם הגבות, נכון, באמת שינה את ההבעה
M Meirbg New member 9/6/08 #41 איך עשית השוואה? איך אני יכול להשים תמונה של לפני ותמונה של אחרי ביחד?