אתגר תסריט-איכות זו לא מילה גסה

הגזמתי, באמת הגזמתי...

בקצב הזה זה עוד יהפוך לסרט באורך המלא... הייתי מגיע לבית הקפה במוקדם או במאוחר, אבל לא רציתי להאריך עוד.

shellydeez

New member
אני חייבת להודות שזה לא הכיון

שציפיתי שתלך אליו. הפתעת אותי לטובה

אחלה

ואני עוד חששתי שיתקפו אותי בגלל חוסר מקוריות, עקב השימוש החוזר ב"מישהו נכנס במישהו אחר ומפיל אותו" בתחילתה הסצנה.

uriya1

New member
*תוקף אותך על חוסר מקוריות ../images/Emo11.gif*

טוב, לא בדיוק חוסר מקוריות, אבל תפנית-סמים זה נושא מוכר וממוחזר מידי, לא תסכים?

בוודאי

בגלל זה עיקר הסרט אמור להיות דווקא היחסים בין אישיים, ולא עניין הסמים, שמשמש לרקע בלבד.

uriya1

New member
זה כבר האתגר עצמו ../images/Emo8.gif

הרעיון שלי, למשל, היה בקטע של ציורים.

uriya1

New member
הסוף פתוח בכוונה?

לא הבנתי
אם זה בגלל שעברת את גבול הכתיבה מותר, די מטופש להשאיר את זה ככה. תבקש הנחה ותמשיך את זה, דווקא יצא טוב.

העניין הוא כזה

בשביל להגיע ללוקיישן השלישי שנדרש על פי הפרמטרים, אני אוכל לכתוב עוד כמה עמודים. אבל בשביל להגיע לדבר השני שהבחור השני רוצה ממנה (שים לב, זה היה בדרישות, שני דברים שונים משני האנשים) אני אצטרך כבר לכתוב חצי תסריט לפחות. ואני שונא לקצר, אני לא רוצה לסגור את כל הסיפור בשני עמודים, ולכן העדפתי פשוט לא לסיים את התסריט בשביל האתגר. אני חושב שאולי אני אמשיך אותו אחר כך, אולם.

מעניין!!!

אהבתי את האופן שבו בנית את העולם - מאד מוחשי ואמין. קצת פחות אהבתי את התפתחות העלילה, באמת עניין הסמים כבר נעשה הרבה בעבר. אני חושב שאם היית מסיר את האפלה וחושף את עסקת הסמים עוד לפני שהבחורים נתקלו בלילך, זה היה הרבה יותר מותח ואפילו מצחיק - היית יכול להכניס הרבה הומור פנימי בדיאלוגים ביניהם... אבל כמובן שזאת רק התחלה. בטח אין לך מושג מאיפה אני נוחת עליך... יכול להיות שאני טועה בזיהוי, אבל הייתי בכמה מההופעות של "סולסטיס", הוזמנתי ע"י שי ילין (מה נסגר עם הלהקה הזאת? כבר שנים לא שמעתי ממנה...) בכל מקרה, טוב לדעת שאתה כאן - אני מתכוון לבקר עוד בהמשך.

שנים לא שמעת ממנה??

הלהקה חיה וקיימת, מופיעה ואפילו מקליטה אלבום בכורה שעומד לצד בעוד כשלושה חודשים! או שאתה גר באדמה, או שאני לא מפרסם בפורומים שבהם אתה מסתובב. תן לי את כתובתם, ואתקן זאת! אה, תודה גם על התגובה, וכו'.

האמת היא שאני גר בנתניה...

כבר לא בקשר עם שי מאז שהוא השתחרר, וגם ככה אני קבור בחדר כל היום מול המחשב ועושה אנימציה... אני לא בקיא בשירים ויוצרים, לא שומע רדיו, ולא פעיל בפורומים שעוסקים בנושא. מה שכן, יש לי שמיעה טונאלית יחסית טובה, וסביר להניח שאני אוכל לנגן כל שיר שלכם משמיעה ראשונה או שניה. אהבתי את "Let me be confined", ואני מת לשמוע עוד שירים שלכם... אשמח אם תתן לינק לאתר שלכם - אני מבטיח לבוא להופעה הבאה.

בכיף, בכיף

שם השיר אגב, הוא בפשטות "Confined". בינתיים, הספקנו להנפיק עוד כמה שירים לרשת, באתר האינטרנט שלנו, כבקשתך. נ.ב. אני בימים אלה עובד על תסריט לקומיקס, אתה לא במקרה מעוניין בדבר שכזה?

דוקא כן...

לא אני, אבל יש לי חבר שבמקרה יושב כרגע על ידי, שמצייר קומיקס (אנחנו עובדים עכשיו ביחד על סרט אנימציה קצר). אני אשמח לקשר ביניכם, וגם אשמח לעניין אותך בסרט אנימציה שלנו. לגבי האתר - יש בעיה להוריד כמה מהשירים, ביניהם Confined...

הממממ

תאלץ לפנות למנהל התמיכה הטכנית שלנו, וזה - לא אני.
בכל מקרה, אפשר להוריד את השירים גם מכאן.

למעלה