יש לך 1048 מסרים חדשים?
M moshavnikit New member 1/3/05 #40 אמנון ותמר פעם ראשונה שלי! בהצלחה לי! מקווה שתאהבו! ו....................... מוקדש לבוחבוט האוגר ז"ל שמת ביום שישי בבוקר.
אמנון ותמר פעם ראשונה שלי! בהצלחה לי! מקווה שתאהבו! ו....................... מוקדש לבוחבוט האוגר ז"ל שמת ביום שישי בבוקר.
M moshavnikit New member 2/3/05 #45 זה לא ככה.. ההתרגשות זה מלסיים תסריט. לפני יומיים השתחררתי מהצבא והפעם האחרונה שכתבתי משהו שדומה לתסריט היתה לפני שנתיים בערך.. אז זה היה די מרגש. אבל נורא חשוב לי לדעת עד כמה התסריט הדבילי הזה, סביר. אז בבקשה מישהו.. שיגיד לי איך הוא.
זה לא ככה.. ההתרגשות זה מלסיים תסריט. לפני יומיים השתחררתי מהצבא והפעם האחרונה שכתבתי משהו שדומה לתסריט היתה לפני שנתיים בערך.. אז זה היה די מרגש. אבל נורא חשוב לי לדעת עד כמה התסריט הדבילי הזה, סביר. אז בבקשה מישהו.. שיגיד לי איך הוא.
I izzard New member 2/3/05 #46 חמוד, אבל... לכי תמצאי עכשיו אוגר עם כזה כשרון משחק מצטער שאני לא יכול לתת ביקורת יותר מקצועית, פשוט אני ממש בתחילת דרכי... (הודעה זו מוקדשת לבוחבוט האוגר זצ"ל)
חמוד, אבל... לכי תמצאי עכשיו אוגר עם כזה כשרון משחק מצטער שאני לא יכול לתת ביקורת יותר מקצועית, פשוט אני ממש בתחילת דרכי... (הודעה זו מוקדשת לבוחבוט האוגר זצ"ל)
M moshavnikit New member 2/3/05 #48 חוץ מ.. הדיבור והחצים הוא באמת היה עושה את כל הריצות האלה, נתפס על התקרה ומנסה לצאת. הוא היה מוזר כזה.. מטורף, הוא גם היה מגרד בפנים נורא בחמידות
חוץ מ.. הדיבור והחצים הוא באמת היה עושה את כל הריצות האלה, נתפס על התקרה ומנסה לצאת. הוא היה מוזר כזה.. מטורף, הוא גם היה מגרד בפנים נורא בחמידות