אתי וקרן מחליטות לתפוס מרחק לכבוד הצופים

noaxxx

New member
../images/Emo41.gifאתי וקרן מחליטות לתפוס מרחק לכבוד הצופים

אבל אתי מבטיחה לה שהיא תמיד תהיה החברה הכי טובה שלה בבית.. נשמע ממש כמו פרידה...

madteacher

New member
לקרן אין אומץ

להגיד לה בדיוק מה שהיא חושבת. למזלה, אתי עושה לה חיים קלים ונותנת לה פתח החוצה.

רגע רק רגע

Active member
מתי מישהי תרשום -

"קרן חברה נאמנה באש ובמים ולא תנטוש ת'חברה שלה בשעת צרה"?

KEEK

Member
אני חושב שקרן רוצה לתפוס מרחק

גם בגלל השיחה עם איתן שרמז לה בדייט שאתי לא טובה לה ועכשיו גם קרן רואה שאתי לא כזאת שוס כמו שכולם חשבו, והקהל ממש לא איתה, ולכן אין לה צורך כל כך באתי. קרן נחשה לא קטנה היא תהיה עם אתי כל עוד אתי טובה לה לאינטרסים.

Klayhamn

New member
אתי דווקא די שוס

היא נמוכה מדניאל רק ב-1000 קולות, היא מקום 5 (וכנראה הייתה במקום הזה במשך זמן רב)... אתי מובילה על קרן ב-1500 קולות, ולכן אם דברים לא ישתנו משמעותית, קרן היא זו שתועמד להדחה ולא אתי אבל הן לא יודעות את יחסי הכוחות בתוך השלישיה --- ובגלל צעקה אחת ("אתי לכי הביתה...") - הן הגיעו למסקנה (המוטעית) שאתי היא בעצם הכי פחות פופולארית, ולא הכי פופולארית.

KEEK

Member
הן לא יודעות את יחסי הכוחות

עד לפני שבוע כל הבית היה בטוח שאתי היא הכוכבת רק לה צעקו בחוץ והיה משהו באויר שנתן את התחושה שאתי היא הלהיט של הבית. מבחינתן ברגע שאתי מועמדת להדחה הבועה התנפצה אין להן מושג מה יחס הקולות וזה גם לא משנה..

Klayhamn

New member
להפך

הן כן חושבות שהן יודעות את יחסי הכוחות --- בגלל שגם רק נגד אתי צעקו דברים ("אתי לכי הביתה")... נגד קרן או ליהי לא צעקו כלום הן טועות בכך שהן חושבות שהן צריכות בכלל להתרחק אחת מהשניה, מה שבאמת היה מציל אותן זה פשוט להיות בנות אדם טובות יותר, ולהודות בגועל הנפש שלהן מתחילת התוכנית... אבל הן לא מסוגלות לעשות את זה... היחידה בינתיים שבכתה והתחרטה על דברים שעשתה זו ליז --- מטורפת ככל שתהיה. לכן יש דווקא סיכוי שמעמדה יתחזק ושמעמדן של השלוש ימשיך ויחלש

רגע רק רגע

Active member
כרגע,

מעמדה של ליז בעיני איתן יותר טוב ממעמדה של אתי. זה החלק החשוב (כל עוד שיטת ההדחה תישאר כמו שהייתה), ולכן לא חשוב מה מצבה בעיני הקהל. איתן ישמור עליה. כמוך, אני חושב שאתי חזקה יותר מקרן בהצבעות.

KEEK

Member
מעמדה של ליז הולך ומתחזק

אבל היא היתה כל כך נמוכה בכל הסקרים, שאני לא בטוח שזה מה שיציל אותה מהעמדה להדחה. אבל אין ספק שהמעמד שלה מתחזק בקרב הקהל..

רגע רק רגע

Active member
ליז חלשה מול הקהל...

על זה יש הסכמה מוחלטת. גם אם תתחזק... לא רואה מצב שהיא עולה מעל "הקו האדום". אך לא זו הנקודה. ליז יכולה לעמוד המון פעמים להדחה, אך ביטה הנוכחית... איתן פשוט יכול להחזיר אותה לוילה שוב ושוב. זה החלק החשוב. למצוא חן בעיני איתן. אתי איבדה המון נקודות אצל איתן עקב השבוע האחרון. מעמדה אצל איתן התערער.

Klayhamn

New member
זה לא משנה

השאלה היא האם הוא ידיח מישהי אחרת ולא את אתי? אם זה יקרה, זה יהיה פשוט מגוחך (הרבה הרבה יותר מגוחך מזה שהוא הדיח את עדי, שעל להדיח אותה הוא דיבר כבר מזמן)

KEEK

Member
אני הופעתי שגם את עדי הוא הדיחה לפני אתי

אבל אני לא כל כך מעודכן בשבוע האחרון מחוסר צפייה בכל מקרה, אני מניח שהשבוע ללא חסינויות יועמדו להדחה ענת/ליהי/קרן/ליז הוא ידיח את ענת לפני ליז?

Klayhamn

New member
נכון זו הבעיה

אם אתי הייתה מועמדת עכשיו יכול מאוד להיות שהוא היה מדיח אותה, אבל היא תהיה מועמדת רק עוד שבוע ולא ביום שלישי הקרוב. לדעתי בין ענת לליז הוא יעדיף להדיח את ליז. בן האידיוט ישאיר את ליהי כמובן.

רגע רק רגע

Active member
לדעתי, כן.

ענת היא די למל"מית בעיניו. עם ליז יש לאיתן יותר חיבור וגם רצון (אם אפשר לקרוא לזה כך) להכיר את הדמות. השבוע האחרון שינה המון דברים בוילה.

Klayhamn

New member
אבל לדעתי הוא חושב גם על חברים שלו

והוא יודע שיש סיכוי שיתפתח משהו בין אורן ובין ענת, בעוד שלליז אין סיכוי עם כלום - והיא גם ככה סובלת (בניגוד לענת), ולכן הוא יעיף אותה

למעלה