אתי וקרן מחליטות לתפוס מרחק לכבוד הצופים

רגע רק רגע

Active member
ניחוש שלי...

איתן יעדיף (גם ההפקה
) מישהי שיכולה לפתח "אינטימיות" עמו ולא מישהי שעשויה, ע"י צירוף מקרים נדיר, לפתח מערכת יחסים עם אחד החברים. נכון שאיתן התחשב בעבר ברצונות החברים (בן,יוני), אך אז לא היה ניגוד עניינים עם הרצונות של איתן (הפקה).

והרי רשימת החיסול של איתן אחרי הדייט

איילת ראשונה ענבר שנייה אתי שלישית או ראשונה ואז ליהי ענת ואורטל הוא הישאיר את קרן לסוף רק בכדי לקחת את המיליון עם דניאל הוא יודע כבר שקרן הכי שנואה על הקהל ולכן ישאיר אותה לסוף בכדי שהוא ודניאל יקחו תאהבה ואת המיליון

Klayhamn

New member
צודק

לאור ההתפתחויות האחרונות ולאור שיחת איתן-ליז, אני מתחיל להשתכנע שיש מצב טוב שהוא לא ידיח אותה אלא את אתי - אם רק יהיו לו מספיק ביצים לעשות את זה

KEEK

Member
הן מבינות שאתי לא להיט כמו שחשבו

מה שבאמת נכון. אני בטוח שהם חשבו שאתי מקום 1 בהצבעות. ברמה הזאת. כל הבית היה לרגליה כולם דיברו עליה והיא התהלכה כמו המלכה של הבית. ברגע שהיא עמדה להדחה אין מה לנתח יותר מידי אפשר לראות מהתגובות כלפיה היא בעצמה מתהלכת בצורה הרבה יותר מובסת וגם כל הבית שחשש מאתי הגדולה כבר מבין שהיא לא מה שכולם חשבו בבית. זה מתבטא כמו שאתה רואה ביחס של כל הבית אליה בהתנהגות שלה וכמובן בשלישיה אתי-קרן-ליהי שמתפוררת. בעיקר רואים את זה אצל קרן, שמתרחקת מאתי לאט לאט.. זה לא עניין של מה הן חושבות ואם זה נכון זה עניין של מה שקורה בפועל והכל סביב אתי השתנה.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif וגם...

ליז חוזרת לשבת איתם.... היא פשוט לא מבינה

אתי ניראת כמו דיקטטור ערבי מובס ../images/Emo198.gif

מה גם שהיא ערבייה עם מבטא ערבי מנהגים וקללות של ערבים השיער שלה דומה לשיער של סוהא עראפאת צבע עורה של ערבייה המוסיקה שהיא אוהבת זה מזמרים יהודים ערבים מחומצנים והיא תעוף מהוילה בבושת פנים כמו שעראפת עזב את ביירות ב1982

noaxxx

New member
חברים יקרים, בואו נעבור לשרשור של klay ../images/Emo13.gif

יש כאן כפילות

קליי

אל תתפס על זה. אולי צריך להקפיד לא לפתוח כל פעם שרשורים חדשים.. אבל תמיד קורה ויקרה שבשרשור עם נושא מסוים, הוא יהפוך גם לעדכונים. כל שרשור בסופו של דבר הוא עדכונים וזה לא כזה נורא.

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo45.gif

יותר חשוב עניין התגובות הבוטות. זה הדבר הראשון בו צריך לטפל.

Klayhamn

New member
לא נתפס על כלום

יש לי כמה רעיונות כיצד לשפר את ההתנהלות בפורום, וזה דורש רק טיפ-טיפה מאמץ (אם פתאום יש שיחה בין אתי לקרן, אז לא צריך לעדכן על זה בשרשור שכותרתו, ושכל ההודעות בו עד כה - היו "איתן מתעלם מאיילת") נכון שזה לא אסון - אבל זה פשוט חבל.. אנשים מפספסים ככה הודעות איכותיות, השיחות על נושא כלשהו מתנהלות באופן מפוזר, אנשים מפספסים עדכונים (או קשה להם מאוד להתעדכן אם הם פספסו כמה שעות את הפורום). אל תחשבי רק על החוויה שלך עצמך כשאת יושבת ומרעננת את הדף, תחשבי גם על האנשים שסתם מבקרים וקוראים, או אנשים שלא היו בפורום במשך הרבה זמן ומנסים להתעדכן... במצב הנוכחי זה פשוט בלתי אפשרי, צריך לקרוא 1000 הודעות במקום רק לעבור על כותרות השרשורים ולהיכנס לאן שצריך

לגבי הפסקה הראשונה שלך.. לגמרי מסכימה

במצב הנוכחי ומנסיון עם הפורומים האלו.. שרשור, לא משנה על מה.. תמיד יהפוך בנוסף גם לשרשור עדכונים. ברגע שיפתחו שרשורים מסודרים, זה יפחת, אבל עדיין יהיו.

למעלה