באנר התחרות

../images/Emo41.gifזהו את השירים וזכו בסינגל נדיר של ט"ה!../images/Emo41.gif

טירוף ההופעה בישראל ממשיך ופורום טוקיו הוטל 1809 בתפוז לא נח לרגע
לרגל הגעתה של להקת טוקיו הוטל להופעה חד פעמית בישראל בשבת הקרובה 6.10 בגני התערוכה בביתן אחד בתל אביב, הליקון שמחה לחלק לכם 5 עותקים של האלבום "Scream" שכולל את הלהיטים: "Monsoon" ו- "Ready, Set, Go!" ו- 5 עותקים של הסינגל המיוחד "Spring Nicht" שכולל את גרסת הסינגל של השיר וגרסה של השיר "Reden". את הסינגל לא ניתן להשיג בחנויות בארץ
אז איך זוכים
נכנסים לפליקסים הבאים, שומעים את המיקס הקצר מתוך שירי טוקיו הוטל, מזהים, שולחים מסר ואולי תקבלו את הסינגל הנחשק! פליקס ראשון - http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1953472 (קל) פליקס שני - http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1953483 (קשה)
שימו לב
כל פליקס מכיל 2 שירים באנגלית, ושיר אחד בגרמנית. הפליקס הראשון הוא בדרגת קושי נמוכה יחסית, ובתוכו נמצאים שירים מוכרים של הלהקה, הפליקס השני הוא קשה יותר.
אז קדימה
שלחו מסר אלי, אל הכינוי פורום טוקיו הוטל עם כמה שיותר שירים שזיהיתם מכל פליקס! הקפידו להפריד את השירים לפליקסים המתאימים, לא חובה לזהות הכל, אבל ככל שתזהו יותר שירים - ככה הסיכוי שלכם לזכות עולה
אני מזכיר: 2 פליקסים, 4 שירים באנגלית, 2 בגרמנית, סך הכל 6 שירים לזהות - בהצלחה
הזמינו עכשיו כרטיסים להופעה הקרובה של טוקיו הוטל והבטיחו לכם מקום
קסטל כרטיסים ת"א, טלפון: 604-5000[03], 444-5000[057].

X Slider

New member
../images/Emo41.gifבאנר התחרות../images/Emo41.gif

פעם אחרונה ודי!

../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifמועד פרסום התוצאות../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

ניתן לשלוח תשובות עד יום שבת ה-6.10 בשעה 14:00 בצהריים. הותצאות יתפרסמו ביום ראשון ה-7.10.

YuviR

New member
זה יהיה יום אחרי ההופעה...

הוהפעה... עוד 3 ימים... ^#$@&%$&$@%$@

Broken sound

New member
../images/Emo207.gif תגידוו...

ההופעה היא באנגלית או גרמנית??!!? כי אני שומעת אותם רק בגרמנית עוד לפני שהם בכלל התחילו לפרסם שירים באנגלית ואת השירים אני לא ממש מכירה באנגלית. די מבאס. תודה><

ElinorLahav

New member
יאאאאו @!!!

הוא כזזזזה חממווד , באלי לבכות
אווףף דיי כבר אני שונאת יתושים אייכ איכ מגעילים !!

16yaeli

New member
אני מצטערת לשמוע:-(

אופ ממש עצוב כל הסיפור הזה! אני מקווה שאפ סוס לא ימות יותר!

למעלה