אוי הוא כל כך חמוד איך הוא מת ??
L Leb Die Sekunde New member 4/10/07 #38 מקדחת הנילוס. זה יתוש שעוקץ ומעביר את המחלה למערכת העצבים.. והוא היה חלש מדי כנראה להלחם ומת.
N never where New member 4/10/07 #39 ../images/Emo7.gif משתתפת בצערך ../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif הוא כל כך יפה... לפחות דאגת שהוא יהנה מאוד בחצי שנה הזאת.
../images/Emo7.gif משתתפת בצערך ../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif הוא כל כך יפה... לפחות דאגת שהוא יהנה מאוד בחצי שנה הזאת.
I Ich liebe T H New member 4/10/07 #42 ../images/Emo203.gif../images/Emo201.gifאני ממש מצטערת לשמועע ואני לא ממש טובה במילים...שתדעי שאני פה אם את צריכה.
../images/Emo203.gif../images/Emo201.gifאני ממש מצטערת לשמועע ואני לא ממש טובה במילים...שתדעי שאני פה אם את צריכה.
M McLeaFLY New member 4/10/07 #43 משתתפת בצערך../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif אני מאוד מקווה שאף סוס לא ימות יותר!!! be strong !!
משתתפת בצערך../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif אני מאוד מקווה שאף סוס לא ימות יותר!!! be strong !!
E ElinorLahav New member 5/10/07 #47 נננננננננניקווול !!!!! מלא זמן לא היית בפורום ובאיסי ובמסן !!! התגעגעגתי אלייך
R Rukia nik New member 5/10/07 #48 כן, גמאני התגעגעתי!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif יצא לי להיות עסוקה בסוכות! אבל ניפגש מחר, מתי תיהיה בגני התערוכה?
כן, גמאני התגעגעתי!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif יצא לי להיות עסוקה בסוכות! אבל ניפגש מחר, מתי תיהיה בגני התערוכה?
E ElinorLahav New member 5/10/07 #50 בסבייבות 10 ! אבל ישלי ת'טלפון שלך אני יהיה איתך בקשר דמאאאט אני לא מאמינה שזה פאקינגג מחר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בסבייבות 10 ! אבל ישלי ת'טלפון שלך אני יהיה איתך בקשר דמאאאט אני לא מאמינה שזה פאקינגג מחר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T tokio hotel5 New member 2/10/07 #16 אני כנראה עושה משהו לא בסדר... כשנכנסתי לקישורים, הגעתי לאותו מקום ולאותו שיר ויש רק שיר אחד... הסבר מישהו?
אני כנראה עושה משהו לא בסדר... כשנכנסתי לקישורים, הגעתי לאותו מקום ולאותו שיר ויש רק שיר אחד... הסבר מישהו?
L leraax New member 2/10/07 #18 שולחת D: רגע.. אם אני עונה הכל נכון אז אני מקבלת את שפרינג ניכט? כי סקרים יש לי כבר P: