בבקשה לכם

mean girl 16

New member
../images/Emo41.gifבבקשה לכם../images/Emo41.gif

דיון בערוץ הראשון. יובל שטייניץ, שאתם קוראים לו ימין קיצוני אומר שהמצע של הליכוד הוא לא ארץ ישראל השלמה, שהם מוכנים לפשרות. ונתניהו הוכיח את זה בהסכם וואי ובפינוי חברון. ואף הוכיח את הירשנזון, שישב מימינו- "היית תומך נלהב בממשלת נתניהו". והפייגלינים יועפו לאלתר.

bhnadav

New member
גם את מאמינה לזה? :p

נו באמת, זה לא ברור לך ששטייניץ אומר עכשיו את הדברים האלה בציניות ובצביעות
הרי ברור שהוא חנסה להדגיש עכשיו ללא דופי את כל המעלות המדיניות של ביבי, שרק לפני יומיים התכחש להם
אוי...

mean girl 16

New member
מה אתם אומרים? ההוכחה במעשים?

זה מה שאתם נוהגים לומר, לא? ביבי לא התכחש לכולם. זה המעשים שעשה והם מדברים בעד עצמם. ביבי לא שונה משרון במצעו הבטחוני, ועד עכשיו זה הוכח כמו שצריך.

תומרס1

New member
איזה מעשים? נחכה ונראה...

כמו שכבר אמרתי אי אפשר כ"כ בקלות להיפטר מכמות לא קטנה של אנשים שבחרו ותומכים בפייגלין...

mean girl 16

New member
לצערך אולי, ביבי נבחר ולא פייגלין

ביבי הוא המועמד לראשות הממשלה ולא פייגלין. וביבי הוכיח את עצמו כמנהיג וכראש ממשלה שקול לכל דבר. והאנשים של פייגלין(ואף פייגלין עצמו) לא מצביעים ליכוד אפילו. אין להם שום השפעה ולו הקטנה ביותר על מה שקורה במפלגה, כשהצמרת מנסה להתנער מהם בכל אמצעי.

תומרס1

New member
לצערי??? ממש לא אולי לצערך...

את מתעלמת מהמציאות ומהאנשים הקיצוניים שנמצאים בתוך מפלגתך...

תומרס1

New member
זה לא פאתטי בכלל

ואני מקווה מאוד שלא תגידי גם לי לסתום, אני מודה אני לא אוהב את ביבי ואני לא מתחבר אליו, לאישיותו או לדרכו.. לגיטימי ביותר... ואף אחד לא מצייר אותו כקיצוני הוא באמת כזה..

mean girl 16

New member
תן לי דוגמא של ביבי כקיצוני

כי הוא כל כך לא שהנסיון לצייר אותו כך כל כך שקוף. הימין הקיצוני צועק שביבי הוא שמאל.. אז בחייך.. הוא לא שמאל והוא לא קיצוני בשום אופן, הוא מתון. האדם הצביע שוב ושוב בעד ההתנתקות, ישב עם ערפאת להסכמי וואי, פינה את חברון.. מה עוד? במה הוא שונה משרון בנטיותיו הפוליטיות? וכשכתבתי סתום פה למטה זה היה בצחוק, אני מקווה שאף אחד פה לא לוקח אישית

תומרס1

New member
אני בטוח שאם הוא היה מפסיד

בבחירות לראשות הליכוד, הוא לא היה נשאר בליכוד... כולם דיברו על זה גם המקורבים אליו... או שהוא היה עוזב את הארץ או שהוא היה מקים מפלגת ימין גדולה וקיצונית, רפובליקה ישראלית והייתם מגלים מי זה ביבי.. המהולל.

mean girl 16

New member
זה לא נכון

לחלוטין לא נכון. ביבי הוא לא ימין קיצוני ועוד לא אמרת על סמך מה אתה אומר את זה.

להזכירך 15% תמכו בפייגלין , כמו כן

היתה הסכמה בין נתניהו ללנדאו (אותו אני מעריך על יושרו והגינותו למרות שאני מתנגד לדרכו ) על מצע הליכוד ועל דרך התנהלותו באם יחברו יחד וינצח נתניהו . להזכירך , לנדאו היה ועודינו "ארץ ישראל השלימה" והוא קרוב יותר לפייגלין מכל אחד אחר בדיעותיו לגבי הארץ . להיפטר מפייגלין תהיה אולי משימה קשה בגינה יפסיד הליכוד כ - 15% מבורחיו הפוטנציאלים כעת כאלה שיבחרו בו בגלל פייגלין ( 12 מנדטים פחות 155 = 10 מנדטים במקרה הטוב ) , לזה יש להוסיף "צרות מבית" של אנשי לנדאו אם ימשיכו לדבוק באמונתם כי הרי זאת היתה הסיבה לכל "מורדי הליכוד " לא ? אם כדברייך נתניהו איש מתון ויחזיר שטחים כפי שעשה שרון או כפי שמציגו כרגע שטייניץ "אהובך" זה שבגללו "סתמת" את הפה למישהו כאן (בצחוק בצחוק יאללה גם לנו מותר חחח ) אז הליכוד יורד לבערך 5 מנדטים ? או יורד מהמפה הפוליטית בישראל בכלל ?

12.4 אחוז. לא 15.

ואותם 6000 מתפקדים שהצביעו לפייגלין, יהיו אותם מצביעים שהליכוד יפסיד {במידה ופייגלין יסולק <לא בטוח שמלחמות פנימיות זה מה שהליכוד רוצה>} (אולי אפילו פחות. הוכח שלא כל מתפקדי פייגלין הצביעו בסופו של דבר לליכוד). לפני שתגיד מה לנדאו, מומלץ שפעם אחת לפחות גם תשמע ממנו "מה הוא". לא יכול בדיוק לצטט אותו, אבל רק השבוע הוא דיבר על אפשרויות לויתורים נוספים, בכל מיני תנאים.

לנדאו דיבר על "ויתורים" גם הוא אמר

"כואבים" או לא ? לנדאו לא היה ראש המורדים בליכוד בגלל ההתנתקות ? לנדאו לא היה ראש המורדים אלה שגרמו "למפץ הגדול" ? לנדאו לא היה זה שחבר לנתניהו זה שהצביע פעמיים בעד ההתנתקות ? אגב אותה ההתנתקות שבגינה אח"כ פרש מהממשלה כי "התנגד לה" חחחחחחחח פוליטיקה כבר אמרנו ? לא הכל בחיים מותר ידידי , הפוליטיקה בעיניי לא קודמת לחיי העם והמדינה , אלה עומדים בעיניי לפני הכל . אתה יודע מדינה בלי עם אינה מדינה . יש כאלה ששכחו את זה ועדיין שוכחים . לשמחתי ראש הממשלה שרון הבין זאת ופעל בהתאם . דרך אגב , כשהיה נתניהו ראש ממשלה הוא הין את זה גם , הוא רק "שכח" כיצד פעל (אגב כעת מזכירים זאת תומכי הליכוד לזכותו כשלפני שבוע הדברים נשמרו בסודי סודות וכל מי שרק אעז להזכירם כונה "שקרן ואיש שמאל קיצוני!!!" ) . אתה יודע ידידי , אני תמיד אומר " מה שרואים מכאן לא רואים משם ומה שרואים משם לא רואים מכאן " אז בו ניתן לראש הממשלה קצת קרדיט , הוא ראוי לו לפחות על כל תרומתו לעבר להווה ולעתיד של מדינת ישראל . קדימה כבר אמרתי ?

שמעת את מה שביבי אמר כשפרש?

הוא בעד יציאה מעזה. הבעיה שלו היתה בדרך בה בוצעה ההתנתקות. לנדאו דיבר על כל מיני פשרות. לא יודע עד כמה כואבות. בכלל, "כואב" זה מאוד יחסי. יש כאלה שויתור על מטר רבוע זה פשרה כואבת, יש כאלה שגם חזרה לגבלות 67 כולל הריסת כל הישובים שנשארו ביהודה ושומרון + סיפוח כל הישובים הערביים בגבול הקו הירוק לאותה מדינה פלסטינית {כולל פיצויים לתושבים שאיבדו את הת.ז הכחולה שלהם. למה לא? הכלכלה פורחת}, נראה לו מאוד הגיוני ואפילו לא מזיז כלום לו בכנף. אני משער (לא יודע. משער. מי באמת יודע מה עובר בראש של פוליטיקאי? גם הוא עצמו לא יודע) שאם שרון היה מכנס את מרכז הליכוד, שנה לפני ההתנתקות, מציג את התוכניות, השיקולים שלו, כמובן את נאום "מה שרואים מכאן" המפורסם, המגבלות שלו, קווים אדומים, קווים בסימן שאלה, מה כן, מה לא וכו', אולי הוא גם היה מקשיב לאחרים, משנה , מסביר למה אי אפשר לשנות, מגיע לאיזשהי הסכמה במפלגה (אולי אפילו ע"י איום בהתפטרות והליכה לבחירות. לפני שנה-שנתיים זה היה נחשב איום) - גם עוזי לנדאו היה תומך בו ! ככה זה אמור להיות במפלגה עם דרך מסויימת. מפלגה שמכבדת את עצמה! אבל הוא לא עשה את זה. הוא הכתיב לכולם את הדרך שלו, בלי לשאול אף אחד (כן, אני יודע, המפקד תמיד בודד. כמעט כמו התוף ...
), ניסה ללכת ראש בראש נגד המפלגה, הפסיד בכל התמודדות בה באותו נושא {אפילו במהלך משאל המתפקדים הוא לא דיבר על השיקולים המלאים שלו. רק אמר שזה כדאי ויש לו כל מיני הבטחות {שהתברר שהן הבטחות סרק}}, ואח"כ בכה שמתנגדים לו וברח ...

mean girl 16

New member
זה נכון במיליון אחוז

נתניהו היה דרך הביצוע של ההתנתקות לא ההתנתקות עצמה. ששרון ישב עם בוש ובמקום להתדיין בזה בארץ קבע לכולם עובדה ברורה שתהיה התנתקות. ואחר כך ששרון התחייב להצבעת הליכוד ולא קיים. חוסר הדמקורטיה בליכוד, נגד זה הוא יצא. שנית הוא רצה ששרון ידרוש איזשהו דבר בתמורה. ביבי הוא האחרון שמתנגד להחזרת שטחים. ועוזי לנדאו מגנה את פייגלין בדיוק כמו כולם.

mean girl 16

New member
מתפקדי פייגלין לא בוחרים "הליכוד"

ויש הוכחות ברורות לזה. בכל ישוב שיש בו 100+ ממתפקדי פייגלין, תוצאות בחירות הראו שהצביעו שם מקסימום 10 לליכוד.

bhnadav

New member
בהחלט בהחלט,

אבל מצחיקות אותי התפניות האלה בהצגת הדברים... טוב, זו הפוליטיקה, וזה יובל שטייניץ.

למעלה