בבקשה לכם

bhnadav

New member
לא סובל אותו ../images/Emo8.gif

מסמל בשבילי את הליכודניק הכוחני הביביאי הטיפוסי. אבל אולי זה סתם תדמית לא נכונה שנתפסה אצלי ככזאת.

חחחח תגידי את קוראת את כל מה שאת

כותבת לפני ? נתניהו מנסה להדחיק ולהרחיק את הדברים האלה כל שאת צריכה לעשות זה לפנות לפורום הליכוד ולראות מה כותבים חברי המרכז/תנועה על כל מי שרק ניסה בחודש האחרון לאמר את הדברים האלה !!!! כל אחד שרק כתב על נתניהו ועל משנתו , או על דרך התנהלותו בכל הקשור לניסיון הפלת הממשלה (אגב מבחינתי מסיבות אנוכיות ואישיות בלבד בלי כל מחשבה על העם והמדינה !!! ) "חטף" מילות נאצה וניבולי פה שלא ביישו כל "פוחז ברחוב" . אז תפסיקו לחשוב שכולנו טיפשים ולאמר דברים כאילו לא היה אתמול או לא יהיה מחר . כולם חושבים ויעשו כמו ראש הממשלה שרון זאת עובדה . הסיבות האישיות הן שמובילות אותם לשאוף להיות בראשות הממשלה בכל מחיר ובכל תנאי גם אם יאמרו עכשיו אחרת .

mean girl 16

New member
נתניהו בודק אפשרויות משפטיות...

מקורבי נתניהו הודיעו הערב כי הם בודקים את האפשרויות המשפטיות להוצאתו של משה פייגלין מהליכוד. אגב גם ממש לפני ששרון עזב, הוא וברמי התחילו לעבוד על מנת לעשות את זה.

תומרס1

New member
והנה מאמר שנכתב הבוקר בהארץ..

מאוד מעניין מה שנכתב בו... כולנו רואים לאן הליכוד הולך ולאן ביבי הולך.. תקראו.. ובבקשה אל תגידו רק שהארץ שמאלנים זה פאסה, אני לא שמאלני ואף פעם לא הייתי וזה העיתון המועדף עליי ושרון בטח לא שמאלני, פשוט הליכוד כבר לא ימין מרכז אלא ימין קיצוני... ומה זה האיחוד הלאומי וישראל ביתנו זה המקום הטבעי של פייגלין וחבריו...

mean girl 16

New member
הארץ זה

יותר משמאל משמאל חח. זאת עובדה ואתה יודע את זה. אין לי כוח לקרוא את זה כרגע אבל אני מניחה ששום דבר בכתבה לא יחדש לי. ביבי הוא ימין קיצוני הבנו.. ועדיין לא נתת לי הוכחה במעשים. הכל דברי הסתה של שרון וחבריו שרק יודעים לירוק לבאר ממנה הם שתו..(הדוגמא הכי טובה זה כששרון היה "מצורע" בפוליטיקה הישראלית, פנה למפא"י, פנה למר"צ.. והיחיד שקיבל אותו בסופו של דבר היה בגין) ככל שהם מקצינים בזה הם מאבדים יותר את ערכם בעיני. הם פשוט לא בני אדם.

למעלה