בואו נכיר

Lir האחת

New member
../images/Emo41.gif בואו נכיר ../images/Emo41.gif

למען הוותיקים, המצטרפים חדשים והצופים שבבית
שם: גיל: מצב משפחתי: מגורים: העיסוק בחיים: גובה: צבע עיניים: צבע שיער: האם היה לכם קשר ארוך בעבר? מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר? מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר? מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון? דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? קדימה לדרך

מיטללל

New member
ליר, את כה מקורית ../images/Emo3.gif

שם: מיטל
מצב משפחתי: רווקה זקנה
עיסוק: עובדת בשירות(?) לקוחות
שיער: שחור
עיניים: שתיים.
קשר ארוך? כן
הכי מעצבן? חוסר הרגישות והגזים
הכי מושך? כל מיני דברים
משפט שנוא? "איזו מוזיקה את אוהבת?"
דייט ראשון? תלוי. יש מצב טוב לבחילה
לא משנה כמה כיף היה, זה מסתיים בדרך כלל בחוסר חשק לראות את הצד השני

גם אני עונה

שם: צבי גיל: 28 מצב משפחתי: רווק מגורים: תל אביב העיסוק בחיים: טכנאי מחשבים וסטודנט גובה: 170 ס"מ צבע עיניים: ירוק צבע שיער: שטני האם היה לכם קשר ארוך בעבר? לא. מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר? משחקי שליטה (לא מיניים) מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר? הרבה דברים מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון? לא יכול לחשוב על אחד דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר: פרפרים בבטן כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? בחוסר עניין מצידי.

danielo18

New member
עכשיו אני!

שם:גיל: 22מצב משפחתי: רווק גאה! מגורים:בבית של אמא.. העיסוק בחיים:חוצ מהיותי מיני סלב במגזר (בעיקר בגלל הרווקות) אני משתדל לא להזניח את עיסוקי כבטלן ממוצע,באפריל אני אולי אתחיל לחפש עבודה. גובה:178 צבע עיניים:שחור צבע שיער:שחור האם היה לכם קשר ארוך בעבר?: שבועיים וחצי נחשב ארוך? מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר?:תלוי..זה בעיקר החוסר החלטיות מהמשחקים של בנות המין האחר.. מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר?: זה יכול להיות כל דבר..החל מהשיער,עיניים,מבט,או חיוך קטן וממיס מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון?: "הטיפוס שליהוא בלונדיני,1.80,עיניים כחולות ומכונית מרצדס (ואז אינ מתחיל לתהות מה לעזאזל אני עושה פה בכלל..יש לי פיאט,דאמט!) דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר: סטלנות יתירה..ככל שאני משתדל יותר לא לעשות /לומר שטויות - מרפי דואג לזה שכוחות הטבע יתאחדו נגדי ויוציאו אותי חומוס.. כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון?: הדייט הראשון האחרון שלי הסתיים במיון,עם ראש פתוח ו5 תפרים(לא ממכות!)...אני בעד להתחיל מדייט שני..מי איתי??

Lir האחת

New member
מואה../images/Emo66.gif

שם: לירון גיל:25 מצב משפחתי:
מגורים:מרכז העיסוק בחיים:סטודנטית גובה:1.65 צבע עיניים:חומות צבע שיער:חום-שחור האם היה לכם קשר ארוך בעבר?כן מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר?מה לא?
מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר?כמה דברים.. מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון?"ספרי לי על עצמך". זו השאלה הכי מעצבנת שיש!
דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחרפרפרים בבטן
כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? לחיצת יד
סתם. תלוי איך הדייט עצמו זרם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

comet9

New member
נו באמת...

שם: שבתאי גיל: 21 מצב משפחתי: רווק מגורים: חולון <לא אמרתי סיטי...> העיסוק בחיים: חברת מולטימדיה גובה: 175 צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור האם היה לכם קשר ארוך בעבר? כן מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר? ההיסטריה. מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר? הציצים מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון? "אז מה אתה עושה בחיים?" דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר: בחילה טוטאלית כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? לרוב? במיטה. אחרי לילה של הקאות.

PrincessDanny

New member
חע../images/Emo123.gif

שם: דניאלה
גיל: 17 מצב משפחתי: רווקה.. חח מגורים: בבית[?] העיסוק בחיים: תלמידה
גובה: 1.66 צבע עיניים: חום צבע שיער: חום האם היה לכם קשר ארוך בעבר? בערך.. כרגע אני בקשר שהוא כמעט חצי שנה
מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר? וותרנות!
מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר? חוש הומור
מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון? "אבא שלך גנן?" דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר: אני רואה את הבחור, ואז קובעת. אם נראלי שזה הולך להיות דייט מעניין אז הרבה פרפרים.. ואם הוא נראה סתם יבש.. אדישות מוחלטת שתהרוג גם את הגברים החזקים ביותר
כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? זה באמת תלוי בבחור ועד כמה הוא מצא חן בעיניי.

אני אני אני

שם: גיל: מצב משפחתי: מגורים: מרכז(מקורי הא?) העיסוק בחיים: עבודה זמנית אחרי צבא גובה:173 צבע עיניים:חום צבע שיער:שחור האם היה לכם קשר ארוך בעבר? כן מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר? ילדותיות!!! מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר? כתפיים רחבות וגומות חן
מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון? האממ לא יודעת :/ דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר - מאוד תלוי בסיטואציה... כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? אוי זה גם משתנה!! אבל אם הולך טוב..אז בדר"כ נשיקה..

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif מורצקה ../images/Emo41.gif

אני בשוק
מה שלומך מותק
מתי השתחררת
כה התגעגעתי...

למה שוק ../images/Emo151.gif

שלומי מצוין, השתחררתי לפני חודש וחצי וגם אני התגעגעתי!!! עבר מלא זמן מאז שדיברנו..

נרקי

New member
../images/Emo24.gifברוכים הבאים לכל החדשים

שם: גיל: מצב משפחתי: רווקה מגורים: מרכז העיסוק בחיים: קלדנות גובה: 1.65 צבע עיניים: חומות צבע שיער: בלונד האם היה לכם קשר ארוך בעבר? כן מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר? כלום מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר? הכל מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון? לא יודעת דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר פרפרים כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? בחיוך גדול!

דנדוש20

New member
נעים מאוד ../images/Emo13.gif בהצלחה ליר!

דנה 22 המרכז מוכרת בחנות שחור חום כן הטמטום המגע "ספרי לי על הקשרים האחרונים שלך" פרפרים

pain is MY love

New member
יאללה בואו!

שם: גיל: 21 בעוד פחות מחודש... מצב משפחתי: רווקה הוללת מגורים: ראשל"צ העיסוק בחיים: קצינה בקבע גובה: 165 צבע עיניים: ירוק-דבש צבע שיער: בלונדיני האם היה לכם קשר ארוך בעבר?: חודש זה בערך השיא מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר?: ילדותיות!!!! מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר?: בטחון עצמי מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון?: רוצה לבוא אליי?.. דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר: אני בדרך כלל הבחורה עם הפרפרים בבטן. אם אני כבר טורחת לצאת מהבית זה תמיד יהיה עם בחור שאני ממש ממש ארצה ככה שאני לרוב חוזרת מוקסמת. כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון?: יושבים באוטו מתחת לבית שלי וחופרים במוח עד אור הבוקר

pain is MY love

New member
ורק אני מספיק חכמה

כדי לשכוח לרשום שם... אבל אתם מכירים אותי גם ככה אני מרינה אתם יכולים לקרוא לי המפקדת...

danielo18

New member
המפקדת...יש לי פיפי..

אם תשימי לב טוב..גמני שכחתי לרשום שם (ויש לנו כמה וכמה תחומי חפיפה..) ככה שאני מתחרה איתך על המוכשרות ועל החכמולוגיות..אם את רוצה לפתוח בדו קרב? זה יהיה מעניין!

pain is MY love

New member
תצחק תצחק

אבל זה מה שלימדתי את החייל להגיד כל פעם לפני שהוא יוצא מהמשרד... אין פיפי בלי אישור!

danielo18

New member
בבילון!

גם חבר שלי היה עושה את זה (מודיע למפקדת על כל "יציאה" שיש לו) עד שיום אחד הוא השאיר לה סוג של הפתעה על השולחן שלה.. אחחח...זכרונות מהצבא...

pain is MY love

New member
זה בסדר

המש"קית ת"ש והעובד רס"ר כבר השאירו לי מספיק הפתעות על השולחן שלי... שום דבר כבר לא מפתיע אותי

Zoharrr

New member
אני

שם:זוהר גיל:17.5 מצב משפחתי:בקשר מגורים:נווה מיכאל העיסוק בחיים:תלמידה גובה:1.65 צבע עיניים:חום בהיר צבע שיער:חום האם היה לכם קשר ארוך בעבר?הנוכחי,10 חודשים מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר?השטותניקיות! מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר?זין...? מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון?לא הייתי בדייט דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר ... כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון?...

למעלה