בואו נכיר

Zoharrr

New member
אני גם אוהבת אותך?

חחחח הסמיילי זה בא משום מקום! אני לא רואה אותך במסנג'ר,אז הנה תמונה של ושל אלכס מחתונה של החבר הכי טוב שלי...

נועם m

New member
../images/Emo38.gif

(סתם, כי אף פעם לא השתמשתי באייקון הזה...) שם: תום גיל: 18 מצב משפחתי: אלמנה מגורים: פה העיסוק בחיים: לפני צבא
גובה: 156 וחצי צבע עיניים: כחול-ירוק צבע שיער: (אורי זה בשבילך)- אדום האם היה לכם קשר ארוך בעבר? חודש?
מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר? אינפנטיליות (כמובן, לא חסרות גם בחורות אינפנטיליות) מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר? חיצונית? פנימית? טוב, אני מניחה שאצטרף לדעתה של זוהר, ואומר שזין זה איזה תנאי די בסיסי פה
מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון? "תום, ספרי לי על עצמך..." דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר: פאניקה כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? אין הנחיות מוגדרות. ברוכה הבאה

ואנחנו שטחיים?

שאלה לגבר: "מה הכי מושך אותך בבחורה?" תשובה של גבר: "ציצים" (או לחילופין "כוס מגולח"). "אתה כזה שטחי אתה יודע את זה??!?" הא?

Zoharrr

New member
אני לא אמרתי אפעם זה שיטחי

אין מה לעשות,מושך אותנו מה שאין לנו. יכולתי להגיד "זין,כתפיים,ידיים,גב,בטן - גבריים..." לגטימי לחלוטין שגברים נמשכים לתחת נשי ציצים וכוס...

תגידי את זה לכל העולם

כי בנתיים אמירות שכאלה הופכות את הגברים לשטחיים ורודפי סקס.

Zoharrr

New member
נכון,ולא רק זה,

האמירות שלי תמיד הופכות אותי ל"גברית" כי אני גם שיטחית ורודפת סקס...כמו גברים... אנשים טיפשים,לא אני,ולא אתה נהפוך אותם לחכמים.

נועם m

New member
חשבתי שהעניין ברור ../images/Emo13.gif

אין פה שום קשר לשטחיות, פשוט, אם אין את האיבר החשוב הזה, אף משיכה לא ממש באה בחשבון...

יאאלה בואו ../images/Emo66.gif

שם: חופית גיל: במאי 19 מצב משפחתי: רווקה מגורים: קרית נטפים העיסוק בחיים:שירות לאומי -מזכירה רפואית גובה: 1.58 צבע עיניים:חום צבע שיער:ממ משתנה בעונות, חום כהה וחום אדום האם היה לכם קשר ארוך בעבר? כן מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר? אדישות יתר.. אגו... פלרטטנות יתר זה השיא מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר? שילוב של אסרטיביות, רגישות, חריפות שכל ויופי
מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון? פליטת משפטים שפשוט לא ב מ ק ו ם... דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר - אפשר לקרוא לזה סקרנות...ו..קצת פרפרים... כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? ממ פעמיים הפך לקשר רציני ופעם ..אהה.. הפעם האחרונה שכתבתי פה.. חח

נו שיהיה...

שם: רועי גיל: 25 מצב משפחתי: רווק... מגורים: הממ המעונות וסופי שבוע הבית של אמא... העיסוק בחיים: הממ סטודנט.. וגובה מיסים בחצי משרה.. :)... גובה: 1.79 1.80 מה שבא לכן... לכם... צבע עיניים: הממ נראה לי חומות או שחרות נו ברגיל כזה... צבע שיער: שחור יפה... האם היה לכם קשר ארוך בעבר? הממ לא... מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר? אין משהו ספציפי... אני לא מתעצבן מהמין האחר.. אני מת עליו... מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר? הממ.. הכל.. עצם זה שהן המין היפה.. מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון?הממ אין כזה.... דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? מסתיים יפה...

הנה אני בא

שם: גיל: מצב משפחתי: רווק (באופן רשמי לפחות) מגורים: חיפה העיסוק בחיים: קצין משוחרר גובה:1.85 צבע עיניים: חום-שחור צבע שיער: קרח שחור האם היה לכם קשר ארוך בעבר? כן מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר? זה שהן בוגרות יותר מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר? סינרגיה של יופי ואופי מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון? "אתה חמוד מאד, אבל...." דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר: פרפרים כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? "דפוק! היית צריך לנשק אותה!"

Cobe Anan

New member
טוב, טוב.. ../images/Emo3.gif

שם: יש. קובי. גיל: 25 מצב משפחתי:במערכת יחסים. מגורים: אילת, בינתיים העיסוק בחיים: מאבטח בקצא"א גובה: 1.82 צבע עיניים: ירוק צבע שיער: שטני האם היה לכם קשר ארוך בעבר? עד דקלה? לא.. מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר? חוסר חשק להזיז ת'תחת מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר? המכלול של כל הדברים הקטנים. מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון? "לא מפריע לך שהייתי פעם גבר, נכון?" דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר? מעולם לא יצאתי לדייט כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? אם אני אצא לדייט, אני אעדכן. זהו

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif או יה, ערב טוב.

שם: נעה
מצב משפחתי: גרושה + 4.5
מגורים: תל אביב
העיסוק בחיים: תילמיזה
גובה: 165 בערך
צבע עיניים: ירוק-כחול-אפור-עם חמניה צהובה באמצע
צבע שיער: חום שחור
האם היה לכם קשר ארוך בעבר? כן
מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר? חושבים מהזין, לפעמים.
מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר? שהם בני המין האחר..? D:
מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון? הכי שנוא שהיה לי.. "אם הייתי ג'נטלמן הייתי משלם עלייך, אבל אני לא!! חהחעחהחעחהחערא!!!!"
[מישהו ביקש...?]
דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר פרפרים בבטן, חצי רעים חצי טובים. פחד כזה.
כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? רוצים להתנשק ובסוף לא קורה, לרוב מביישנות.. נגמר במבוכה גדולה ובהביי..

ChilD SouL

New member
בואו...

שם:
מצב משפחתי: אהמ... רווקה. מגורים: בבית
העיסוק בחיים: סטודנטית. גובה: 170 צבע עיניים: כחולות. צבע שיער: חום-חום בהיר. האם היה לכם קשר ארוך בעבר? כן. מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר? יש הרבה.
מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר? הרבה.
מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון? אהמ... דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר פרפרים עם אדישות. כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? זה תלוי בהרבה גורמים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

א נ י :)

שם: בת-אל גיל: 19.7 מצב משפחתי: בקשר מגורים: בבית העיסוק בחיים: לימודים גובה: 1.64 צבע עיניים: דבש - ירוק צבע שיער: ג'ינג'ית האם היה לכם קשר ארוך בעבר? כן מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר? אדישות מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר? חוש הומור מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון? את מחפשת קשר רציני?! דייט ראשון: תלוי.מי אני רואה מולי ......... כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? תלוי מה מי איך למה כמה :)

Lil Kitty

New member
חדשה, נעים מאוד ../images/Emo13.gif

שם: קיטי
גיל: שמור במערכת! מצב משפחתי: רווקה מגורים: אזור השרון העיסוק בחיים: מחפשת כיוון גובה: 158 צבע עיניים: ירוק צבע שיער: בלונד האם היה לכם קשר ארוך בעבר? כן מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבן המין האחר? אופי חלש מה הכי מושך אתכם בבן המין האחר? החלטיות, דומיננטיות
מה המשפט הכי שנוא עליכם בדייט ראשון? "בתולה?"
דייט ראשון: בחילה/פרפרים בבטן/אדישות טוטאלית/ אחר - תלוי מאוד עם מי כיצד לרוב מסתיים אצלכם הדייט הראשון? - "היה נחמד, נדבר" + אולי נשיקה. עד עכשיו תמיד היה דייט שני.

למעלה