בוקר חדש
,מוזמנים לכתוב הכל לכאן

yoci1947

New member
זוהר ארגוב ז"ל

לצערי הרב ומחוסר עניין ובאקראי לחצתי בשלט לערוץ 24 ולאכזבתי הרבה שמעתי את 4 הזמרים שמועמדים להדחה הורסים פוגעים ומקלקלים את שיריו היפים של זוהר ארגוב ממש עוול נעשה לזמר למחבר המילים וללחן, אם זה היה תלוי בי הייתי מדיחה את כל ה-4. אריק סיני - האם הוא שר או מדבר מייקל - אם השופטים לא הבינו, כל שכן המאזינים רוחמה רז - לא מכירה את השירים של זוהר ארגוב???????? זכותך, לדעתי תעודת עניות והאחרונה שכחתי את שמה - עם השער הנפוח, איפוא את חיה היא בכלל לא מכירה את הזמר??? ללא קשר לתוכנית ערוץ 24 הפך להיות ה"כותל המערבי" ובמילה בוטה "מסחרה" . חבל, בימי שישי עם כל ההכנות לשבת הייתי מאזינה לשירים, אך היום... דיבורים ודיבורים שטויות על גבי שטויות, שירים ללא תוכן, ללא מילים ללא לחן כמו שציינתי - הכותל המערבי, סילסולים , שבא לבכות.

amir mc

New member
מדוע אילנה אביטל לא שרה היום את בדד כפי

שהבטיחו?? ומתי היא בכל זאת תשיר?

שורדת 28

New member
אני לא יכולה כבר לראות היכל התהילה

כל רגע שיר ופרסומות שיר ופרסומות.... כמעט ואים שיחה רצופה. אני פרשתי מהתכנית. היא כישלון כי: יש מנחים משעממים, יש מלא פרסומות ושירים, לא מראים 24 שעות ועוד...... אני פרשתי מלראות את התכנית. בהצלחה לבני אלבז, היחיד שמגיע לו לזכות

בוףברכה

New member
חסינות....

שוב על הפרק..... היא זכתה..בחסינות., "..כי אני...נבראתי...לך...."...לא הייתה צריכה להיבחן...

SHELGIA21

New member
לכל מי שמתעצבן מצורת השידור/פרסומות-הצביעו

בשלט
זה מה שאני עושה כבר מיום ה' שעבר לא רואה רק קוראת פה ומתעדכנת וקוראת את הקיטורים של כולם מספיק לי.

בוףברכה

New member
היא...

מעדיפה..לשיר בדד....עם אלבז...
.......
"..זהו...טוב.., תישאר שם...לא...לא... תישאר שם...יופי...יופי...תישאר שם...תוריד...תישאר שם.. תישאר שם..עד הסוף...

איקה21

New member
כל הזמן היא ובני יושבים יחד

הבוקר היא נגעה בו והוא אמר לה....תורידי את היד

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo41.gifבוקר חדש../images/Emo20.gif ,מוזמנים לכתוב הכל לכאן ../images/Emo42.gif

איקה21

New member
בוקר טוב לכולם..../images/Emo141.gif

יש מצב שעידמון יעלה את התוכנית של אתמול..... החמצתי אותה

יונתנסקי

Well-known member
חדר חזרות יום ב' מה'ני "יגיד" לכם?

הביולוגיה לא עושה לנו טוב. (לכולנו, לכולנו, גם לכם הצעירים) רוחמה שרה את "בארץ אהבתי". מה יש לומר ? שיר הדגל שלה. אבל לא.... הקול הגבוה "מתקצר", ובוודאי שאיננו צלול כבימי הלהקה. אוי, קללת גן העדן "עובדת" על כולנו. מה עצוב....

BEAUTY האחת

New member
רוחמה החלשה בביצועים מבין הזמרים שנותרו

אהבתי אותה פעם , אך מסתבר שלא כצעקתה. יש לה קול שלא נעים לשמוע . קול מעצבן כזה משהו מטריד באוזן אין לה יכולת לגוון שרה טכני מאוד ולא מוצלח חבל .

לואיזה7

New member
רוחמה מצויינת, יש לה קול שנעים מאוד לשמוע !!!

והיא ממש לא חלשה בביצועים מבין הזמרים. יש לה קול ערב מאוד לשמיעה.

BEAUTY האחת

New member
זו דעתי המשותפת לדי הרבה אנשים

היא מזכירה לפעמים נערה ששרה בטקס סיום .

ביוטי האחת, אני משוכנעת ובטוחה שמעריצי

יוסי בובליל גם לא אוהבים את שירתה של רוחמה, מעריצי ואוהבי רוחמה הם אנשי תרבות,

למעלה