ואני מאוד אוהבת גם שירי ארץ ישראל זה עניין של יכולת , היא כבר לא מה שהייתה אין מה לעשות . היא לא נעימה לאוזן . חוזרת על עצמה , זה כאילו שהיא שרה כל הזמן רק שיר אחד מתמשך . מדי טכנית , משעממת וחסרת נשמה בשירה. מצטערת כך זה נשמע באוזן אנינת טעם .
אוהבי רוחמה, משתמע .שגם ההפקה גילתה את רוחמה הזמרת הנהדרת, העדינה, יש לה קול נעים וערב לאוזן ועובדה שהיא מופיעה כבר שנים עם רחל שפירא המשוררת הדגולה, מקווה שאת מכירה אותה, מלבד גיספן וזיגמן,
אוהבת מאד שירי ארץ ישראל..... רוחמה נתקעה לצערי בשנות החמישים.....בכל...... מי שהפתיע אותי בהחלט הוא אדם.....וגרם לי להתרגשות כמעט בכל ביצוע שלו למרות שלא היה מחובר לאותו זאנר..... בקשר לבני אלבד....אין מה לומר...זמר ענק.... לא מתייחסת לשאר הדברים... נטו לשירתו
מייקל פונה אליכם כמובן שאי אפשר לסרב לנסיך הזה נכון?אז קדימה לא נותר עוד הרבה זמן עוד מעט מתחיל המשדר המרכזי ובהלכו יסגרו הקווים אם עדיין לא הצבעתם זה הצ'אנס האחרון! תודה רבה לכולם הצביעו בקצב מופרז למייקל הרפז! סמסו את הסיפרה 4 למ'ס 2400 או הצביעו באתר מקו! http://www.mako.co.il/music-24/hall-of-fame-vote חייבים להשאיר את מייקל בהיכל התהילה