בוקר חדש
,מוזמנים לכתוב הכל לכאן

רוחמה מדהימה והיא פשוט לאניני טעם, שרה מהמם

שרה את ארץ ישראל היפה, יש לה את הקהל שלה, לא לכל אחד יש את אותו הטעם.

BEAUTY האחת

New member
זה לא עניין של טעם

ואני מאוד אוהבת גם שירי ארץ ישראל זה עניין של יכולת , היא כבר לא מה שהייתה אין מה לעשות . היא לא נעימה לאוזן . חוזרת על עצמה , זה כאילו שהיא שרה כל הזמן רק שיר אחד מתמשך . מדי טכנית , משעממת וחסרת נשמה בשירה. מצטערת כך זה נשמע באוזן אנינת טעם .

BEAUTY האחת

New member
קשה לי לראות אנינות בביצועי תיכוניסטית בטקס

סיום . מצטערת . באמת שאני משתדלת לשמוע בקשב רב ולהוציא את הטוב בכל ביצוע אך לצערי אין לה את זה כבר.

מסכימה עם מיקי, לא רק מיקי ואני ועוד רבים

אוהבי רוחמה, משתמע .שגם ההפקה גילתה את רוחמה הזמרת הנהדרת, העדינה, יש לה קול נעים וערב לאוזן ועובדה שהיא מופיעה כבר שנים עם רחל שפירא המשוררת הדגולה, מקווה שאת מכירה אותה, מלבד גיספן וזיגמן,

BEAUTY האחת

New member
הרגתם אותי:) הג'אנר המזרחי הכי רחוק ממני

מאז ילדותי . פשוט רוחמה זמרת משעממת טכנית וחסרת נשמה בביצועיה נקודה!

איקה21

New member
מסכימה עם ביוטי....רוחמה לא הביאה שום דבר חדש

אוהבת מאד שירי ארץ ישראל..... רוחמה נתקעה לצערי בשנות החמישים.....בכל...... מי שהפתיע אותי בהחלט הוא אדם.....וגרם לי להתרגשות כמעט בכל ביצוע שלו למרות שלא היה מחובר לאותו זאנר..... בקשר לבני אלבד....אין מה לומר...זמר ענק.... לא מתייחסת לשאר הדברים... נטו לשירתו

מייקל מבקש שתתנו לו צ'אנס

מייקל פונה אליכם כמובן שאי אפשר לסרב לנסיך הזה נכון?אז קדימה לא נותר עוד הרבה זמן עוד מעט מתחיל המשדר המרכזי ובהלכו יסגרו הקווים אם עדיין לא הצבעתם זה הצ'אנס האחרון! תודה רבה לכולם הצביעו בקצב מופרז למייקל הרפז! סמסו את הסיפרה 4 למ'ס 2400 או הצביעו באתר מקו! http://www.mako.co.il/music-24/hall-of-fame-vote חייבים להשאיר את מייקל בהיכל התהילה

למעלה