בוקר חדש
כל הבלה בלה
שלנו לכאן

מיק101

New member
בזה

בחרו דווקא במעריצה שתדגיש יותר את אצילות הנפש ועדינותה של רוחמה

juspan

New member
גם אני לא מבינה מה מזעזע בזה

או בכלל את הבעייתיות במשפט הנ"ל. סה"כ יונתנסקי התכוונה להגיד, אם יורשה לי לדבר בשמה, שלהבדיל משאר המעריצים שהתארחו אתמול (לא ראיתי, אבל מבינה שמדובר באנשים "רגילים", כמוני כמוך, ללא מוגבלויות), אצל רוחמה ההפקה הביאה דווקא מעריצה קצת אחרת, אישה עם מגבלה לא קלה - עיוורת, שאותה רוחמה בקשר איתה כל השנים ואם הבנתי נכון גם מתנדבת במשהו שקשור אליה/לאנשים כמוה (כנראה בשירה, לא רוצה להמציא פרטים אבל היה שם איזה דיבור על התנדבות כלשהי). לא כולנו מתנדבים ועוזרים לאנשים עם מוגבלויות בזמננו החופשי, לא לכל הזמרים בעולם כביכול יש סבלנות למקרים כאלו בכלל וטורחים לשמור על קשר עם מעריצים מהסוג הפחות סטנדרטי, נקרא לזה ככה, אם בכלל. נו, אז כל זה כביכול מאיר את רוחמה באור של אצילות וטוּב. המשפט הזה לא אמר כלום על הזמרים האחרים בהיכל או המעריצים האחרים שהגיעו. רק על רוחמה והמעריצה שלה ואיך זה מצטייר. ואחרי כל הנאום הזה, אני בכלל טענתי שהרגשתי אחרת מיונתנסקי ושלדעתי זה לאו דווקא מה שההפקה רצתה להציג בפנינו, אבל אני רואה את ההפקה ואת כל התכנית הזו בראייה קצת יותר צינית כנראה.

juspan

New member
אפרופו, בגלל שהתכנית כזו מעפנה תכלס

כלומר מה שעשו ממנה למרות הקצת פוטנציאל, ובכלל נו, ערוץ הנישתי 24 וכל זה, רק לי יש תחושה שאנחנו היחידים שרואים את התכנית?
אנחנו זה אשכרה העשרה וחצי משתתפי הפורום הזה חח (לא כולל חגית, יפעת ושות')

juspan

New member
חחח כן, בדיוק בגלל זה נזכרתי

כי חלק ממשתתפי הפורום כנראה בתכנית עכשיו (פספסתי את כל המפגשים, רק עכשיו כרגיל נפלתי על רוחמה) אני ממש סקרנית לדעת כמה אסמסים הם בכלל מקבלים. אפילו בכוכב נולד יש תחושה בעונות האחרונות, בטח העונה, שאין המוני סמסים עד הגמר, שזה המשפחות בעיקר ובקטנה המעריצים השרופים של התכנית. אז בתכנית כזו? בטח מספרים זעומים...

רגע רק רגע

Active member
לא יודע כמה SMSים הם מקבלים...

אבל נראה לי שאת הספירה הם עושים עם חשבוניה... אני מדמיין איך שבי מעביר ת'חרוזים בין העמודות

בוףברכה

New member
מאז..היי-../images/Emo57.gif.פייב....לא נראתה

הערצה..כזאת..בארץ... איך עזבת מייקל...איך..

למעלה