אחותו של אדם מזכירה קצת את פרידה:))
K kutchon New member 10/7/11 #90 איזה הגזמה פה בפורום, יותר מידי מלכלכים על אילנה אביטל, אני לא מבינה מה רוצים ממנה? היא זמרת אדירה ולא עשתה רע לאף אחד, ולעומת זאת רוחמה רז הרכרוכית משחקת אותה ממש יפת נפש ושירחמו עליה מה אנחנו בתוכנית סוציאלית? או בתוכנית מוזיקה?
איזה הגזמה פה בפורום, יותר מידי מלכלכים על אילנה אביטל, אני לא מבינה מה רוצים ממנה? היא זמרת אדירה ולא עשתה רע לאף אחד, ולעומת זאת רוחמה רז הרכרוכית משחקת אותה ממש יפת נפש ושירחמו עליה מה אנחנו בתוכנית סוציאלית? או בתוכנית מוזיקה?
א אילנה55555 New member 10/7/11 #95 כדאי ליידע את נופר שלא משכללים את הניקוד.. ובכ"ז אני מאמינה שאלו טעויות של מתחילים..
א אילנה55555 New member 10/7/11 #102 די נו..כולם מתרגשים בהתחלה. את יכולה לבוא אליה בטענות,אבל מהבולה היא ממש לא.
מ מיק101 New member 10/7/11 #104 ../images/Emo7.gifגם אני חושבת כך הלואי ואתבדה בכל מקרה אני שמחה שזכיתי להכיר את אדם מקרוב וגילית אדם מקסים ואני מאד מקוה שהתכנית עזרה לקריירה שלו
../images/Emo7.gifגם אני חושבת כך הלואי ואתבדה בכל מקרה אני שמחה שזכיתי להכיר את אדם מקרוב וגילית אדם מקסים ואני מאד מקוה שהתכנית עזרה לקריירה שלו
מ מיק101 New member 10/7/11 #118 ../images/Emo57.gifאני מאד מקוה שאני טועה../images/Emo57.gif ככה, לפי הלך הרוחות כאן, זה נראה כך אמן שאתבדה
../images/Emo57.gifאני מאד מקוה שאני טועה../images/Emo57.gif ככה, לפי הלך הרוחות כאן, זה נראה כך אמן שאתבדה
נ נגההההההה New member 10/7/11 #107 לפי מידגם המשפחות בני ורוחמה אמורים לעזוב כל הכבוד לבעלה של רוחמה שנתן לה מקום שני מתוך צניעות, בזמן שכל משפחה שמה את הזמר שלה במקום הראשון,
לפי מידגם המשפחות בני ורוחמה אמורים לעזוב כל הכבוד לבעלה של רוחמה שנתן לה מקום שני מתוך צניעות, בזמן שכל משפחה שמה את הזמר שלה במקום הראשון,